من مدتی بود که به بخش متفرقه سر نزده بودم و از این صندلی داغ هم خبری نداشتم.
پست های اول رو نگاه کردم دیدم تاریخ انقضایی تعیین نشده برای پرسیدن سوال هامون از میثم عزیز. به خاطر همین چند تا سوال می پرسم از ایشون چون خیلی فکرم رو مشغول کرده بود.
1) من از فبریه سال 2005 عضو این فروم هستم، یعنی کمتر از یک سال از تولد فروم.
تو این مدت فروم پستی و بلندی های زیادی به خودش دیده. تغییراتی هم تو این مدت شاهدشون بودیم مثل غیر فعال کردن گذاشتن عکس در امضا و فعال شدن مجدد اون یا گذاشتن لینک و ...
تو این مدت فروم های متعدد زیادی هم در سطح دهکده جهانی به وجود اومد اما شاید به جرات بشه گفت این فروم همیشه حداقل یه سر و گردن بالاتر از همه بوده.
اما چیزی که برام سوال شده اینه که به نظر من فروم الان در اوجش نیست. یه زمانی جواب هر سوالی رو نگم 100 درصد اما 95 درصد میشد این جا پیدا کرد یا مشکلات رو حل کرد یا به دیگران مشاوره داد اما الان این جوری نیست.
الان به غیر از بعضی تاپیک هایی که همیشه پر طرفدار بودند، یه سری تاپیک های دیگه هست که دیگه زیاد مورد مهر قرار نمی گیره. مثلا یه زمانی شما مشاوره می خواستی تو بخش خرید لپ تاپ تو یه روز 10 نفر جواب میدادن بهت و مدل های خوبی معرفی می کردند اما الان نه. حالا می گیم به خاطر وضعیت بازاره.
مثال دیگه تاپیک مستقیم کردن لینک کاربران.
زمانی بود که یه روزه درخواستت رسیدگی میشد اما الان یا رسیدگی نمیشه و یا چند روز طول میکشه.
و مثال های دیگه.
به نظر شما چرا این جوری شده؟
2) آیا خود شما از قالب جدید انجمن که چند ماهیه داره استفاده میشه راضی هستی؟ به نظر من که شاید یه مقدار زیبا تر شده باشه اما قبلیه بهتر بود.
3) به نظر شما آیا دلیل موفق نبودن 100 درصد سایت P30World به دلیل به روز نبودن کامل و لحظه ای اون در مقایسه با سایت های دیگه نیست ؟
ممنون