نقل قول:
نه نیازی نیست از اول شروع بشه
اسم دیگه ای رو امتحان نکردم حالا شما همون رو بزن دیگه مگه بی ام و چشه؟ :n02:
Printable View
نقل قول:
نه نیازی نیست از اول شروع بشه
اسم دیگه ای رو امتحان نکردم حالا شما همون رو بزن دیگه مگه بی ام و چشه؟ :n02:
به نظرم بهتره که از چیت یا هرنوع تقلب دیگه توی این بازی استفاده نکنی چون بازی خیلی بیمزه میشه ، فکر کنید بازی واقعیه و تیمتون پول کافی نداره ، خوب شما به عنوان یک مربی چکار میکنید من که باشم مثل ارسن ونژه بازیکن جون میگرم بعد چند سال گرون میفروشم ، ضمنا اگر در تیمهای متوسط هستید اگر به اهداف باشگاه برسید یعنی مربی موفقی هستید نه اینکه هر طور شده تیم رو قهرمان کنید
سلام
دوستان من وقتی میخوام وارد بخش ادیتور دیتا بیس بشم
این ارور رو میده
could not open file "fmdata\eng\tool-eula.rtf"
کسی میتونه از آدرس محل نصب بازیش این فایل رو برام اپلود کنه تا من بدانلودم بریزم اونجا تا شاید اجرا بشه
راه حل دیگه ای هم داره؟
خدمت شما:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته یه چیز شاید بی ربط اما شما world را نصب داری؟
متوجه منظورتون نشدمنقل قول:
world رو نصب دارم یعنی چی ؟
منظورتون از world چیه؟
اوه اوه ببخشید چه سوتی دادم با این همه ادعا منظورم word بود آخه این فرمت را ورد باز می کنه.البته می دونم بی ربطه ولی حالا شاید...نقل قول:
:n02:نقل قول:
بعد از دانلود متوجه شدم
آره عزیز
مرسی
مشکلم حل شد
دمت گرم
ممنون
:»
اقا من برم سی دی کی بخرم؟حالا اگر دی وی دی اورجینال به دستم نرسه((از طریق یه سایت خرید بازی ایرانی ار...ن..))مشکلیه...همش کرش میکنه...چرا کسی خوب راهنماییم نمیکنه....؟میخام 100 تومن بدم...مشکل پریدن از بازی حل میشه با سی دی کی؟
شما فرض کن یک ادم پول داری هستی و میری باشگاه پوکیده رو میخری!من با ساندرلند سال پیاپی با بازیکنان جوون دوم میشم و توی جام باشگاه هم به مرحله حذفی میرسم.نمیگم که برو رونالدو رو بخر.بازیکن جوون بخر با چیت :دینقل قول:
به نظرم بهتره که از چیت یا هرنوع تقلب دیگه توی این بازی استفاده نکنی چون بازی خیلی بیمزه میشه ، فکر کنید بازی واقعیه و تیمتون پول کافی نداره ، خوب شما به عنوان یک مربی چکار میکنید من که باشم مثل ارسن ونژه بازیکن جون میگرم بعد چند سال گرون میفروشم ، ضمنا اگر در تیمهای متوسط هستید اگر به اهداف باشگاه برسید یعنی مربی موفقی هستید نه اینکه هر طور شده تیم رو قهرمان کنید
به نظر من شما بازیت اشکال داره.شما برو یکی دیگه بگی 6ر پارته باشه مثل من!نقل قول:
اقا من برم سی دی کی بخرم؟حالا اگر دی وی دی اورجینال به دستم نرسه((از طریق یه سایت خرید بازی ایرانی ار...ن..))مشکلیه...همش کرش میکنه...چرا کسی خوب راهنماییم نمیکنه....؟میخام 100 تومن بدم...مشکل پریدن از بازی حل میشه با سی دی کی؟
یا Directx رو اپدیت کنید.
دوستان میشه یک لینک سالم و مطمئن(ترجیحا خودتون دانلود و نصب کرده باشید) بزارید اینجا
البته میدونم اینجا تاپیک مربوط به درخواست لینک نیست اما اینجا چون دوستان تست کردن لینک ها بهتر خواهد بود :دی
اگه از تورنت دانلود کنم ممکنه مشکل دار باشه ؟؟؟