ممنون دوست عزیز لطف کردیننقل قول:
شنیدم نسخه اینترپرایس ویندوز مدیا پلیر نداره و مخصوص اروپاست ایا نسخه ای هست که مدیا پلیر داشته باشه ؟ و اگه هست ممنون میشم لینک دانلود بزارید با تشکر :11:
Printable View
ممنون دوست عزیز لطف کردیننقل قول:
شنیدم نسخه اینترپرایس ویندوز مدیا پلیر نداره و مخصوص اروپاست ایا نسخه ای هست که مدیا پلیر داشته باشه ؟ و اگه هست ممنون میشم لینک دانلود بزارید با تشکر :11:
اینترپرایس دوتا نسخه داره یکی جهالی و یه اروپایی.بله اروپایش مدیاپلیر و اینترنت اکسپلورر نداره. ولی نسخه جهانیش کامل هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسخه جهانی هست و
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسخه اروپایی اونه.
یه کرک جدید هم اومده برای پاک کردن واتر مارک پایین دسکتاپ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان از بین Enterprise , Core , Professional کدوم بهتر و کاملتره؟
مشاهده نسخه های مختلف ویندوز 8 به همراه توضیحات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سربال نامبری که نصب کنی چی بزنیم پس ؟ هیچ جا ننوشته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟/
با سلامنقل قول:
پس در این ویندوز ما نسخه ای به اسم نسخه ultimate نداریم درسته ؟ الان تمامی امکانات و قابلیتها در همین نسخه enterprise قرار داده شده ؟
من که این نسخه نهایی enterprise رو نصب کردم مشکلی که دارم مثل نسخه های ازمایشی هنوز دیسک درایو dvd رو نمیشناسه البته من ویندوز رو از روی همین دیسک نصب کردم و بعد از نصب و ورود به محیط سیستم عامل درایو دی وی دی رو داشتم اما بعد از ری استارت و خارج کردن دی وی دی ویندوز درایو دی وی دی رو توی ویندوز دارم
وقتی یک دی وی دی در زمان روشن کردن سیستم میزارم توی دیسک بعد از ورود به ویندوز درایو رو دارم اما اگه دی وی دی رو قرار ندم درایو رو در ویندوز ندارم
دوستان نظری ندارن
ضمنا این نسخه رو من از سافت گذر دانلود کردم و با یک سرچ دیدم مدیا پلیر رو هم داره
کرک برای من هم کار نمیکنه و ضمنا قابلیتهای personalize هم مثل نسخه آزمایشی برای من غیر فعال هست ( نیاز به اکتیو کردن ویندوز داره ) برای سایر دوستان هم بصورت غیر فعال هست یا نه ؟
با تشکر
سلام
من امروز یه مشکل از ویندوز 8 پیدا کردم
ویندوز enterprise رو روی لب تاب نصب کردم وقتی که خاموش میکنم برق usb ها رو قطع نمیکنه کولر بد واسه لب تاب هی کار میکنه باید باطری لب تاب رو درآرود و از برق هم بکشی تا برقهای usb ها قطع شه
فعلا این نسخه همین مشکل رو واسه من داشته
---------------------------------------------------------------------
راستی دوستان نسخه enterprise قسمت سریال دادن برای اکتیو شدن برای شما هم غیر فعاله؟؟نمیشه با سریال این رو فعال کرد ؟؟
اینکه مشکل نیست برخی از لپ تاپ ها قابلیت شارژ از طریق usb زمانی که لپ تاپ خاموشه رو داره .نقل قول: