دوستان سایتی هستش که بشه در مورد این ورزشکارای خارجی و مشخصات و سابقه ورزشیشون اطلاعات به دست آوردش ؟
اگر خارجی هم باشه سایتش اشکالی نداره
خیلی دوست دارم بدونم قدو وزن این ورزشکارای شنا چنده به نظر خیلی قد بلند میان
با تشکر
Printable View
دوستان سایتی هستش که بشه در مورد این ورزشکارای خارجی و مشخصات و سابقه ورزشیشون اطلاعات به دست آوردش ؟
اگر خارجی هم باشه سایتش اشکالی نداره
خیلی دوست دارم بدونم قدو وزن این ورزشکارای شنا چنده به نظر خیلی قد بلند میان
با تشکر
تو سایت خود المپیک وقتی رو اسم ورزشکار کلیک کنی مشخصاتش بیاد که شامل قد و وزنش هم میشه.نقل قول:
یکم سرچ کن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این که خوبه ، خانم ندا شهسواری اون یکی پینگ پنگ باز ما میگفت که من رو میز ناهار خوری تمرین میکردم آخر مامانم اومد جمعش کرد . اینو پریشب شبکه 3 نشون داد ! :دینقل قول:
آ آه بیا اینم فیلمش . ست آخر بازی هست ! من یکی تو همین انجمن میشناسم آلمان زندگی میکنه اگه خواستین بدم ترجمه کنه :دی !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان چرا تو المپیک در رشته بوکس امتیازها شمارش نمیشه ؟؟ شاید برای جذاب تر شدن باشه
همینجا جاداره از شبکه جم تشکر کنم که دیشب بازی رو پخش کرد و با گزارشگرش هم من خیلی حال کردم
امروز وزنه برداری 69 کیلو مردان هست در این دسته شرکت کننده ای داریم ؟
نه برادر لیست بازی های امروز ایرانی ها رو چند صفحه قبل گذاشتمنقل قول:
تمجید قهرمان سیدنی از پینگ پنگ باز ایران/ تیمو بول: عالمیان آینده خوبی خواهد داشت
پینگپنگباز آلمانی که با شکست نوشاد عالمیان مانع صعود این بازیکن به مرحله یک هشتم نهایی بازیهای المپیک شد، ضمن تعریف از عملکرد وی گفت: من آینده خیلی خوبی را برای این بازیکن متصور هستم."تیمو بول"، بازیکن آلمانی پس از پیروزی برابر نوشاد عالمیان در مرحله یک شانزدهم نهایی رقابتهای تنیس روی میز بازیهای المپیک 2012 لندن گفت: نوشاد خیلی خوب بازی میکند. این بازیکن در زدن سرویس عملکرد فوقالعادهای دارد. ضمن اینکه از استیل خوبی هم برخوردار است.
این پینگپنگباز آلمانی تصریح کرد: نوشاد بازیکن جوانی است اما با این حال خیلی خوب و باانگیزه بازی میکند. من با شرایطی که از عالمیان دیدم، آینده خوبی را برای او متصورم.
منبع خبر انلاین
اگه اون گزارشگر اون حرفو زده باشه پس واقعا خیلی احمق بوده، چون این هموطنش نظر دیگه ای داره و این نشون میده اون گزارشگر زر مفت زده.نقل قول: