سلام
من بازی کردم صدا و گرافیکش خوبه ولی ساختمانهای نظامی فرق کرده ظاهر نسخه های قبلی بهتر بود . من با قبلی ها بیشتر حال میکنم تا این جدیده (نسخه 2) :n03:
Printable View
سلام
من بازی کردم صدا و گرافیکش خوبه ولی ساختمانهای نظامی فرق کرده ظاهر نسخه های قبلی بهتر بود . من با قبلی ها بیشتر حال میکنم تا این جدیده (نسخه 2) :n03:
Capture کردن چجوریه ؟
+
بازی واقعا فوق العادس شاید درحد نسخه اول نباشه ولی بازم واقعا عالی هست مخصوصا صداگزاری و موسیقی !
دوستان اسکریمش هم راه افتاد با ابدید و کرک جدید....
اگه تاپیک حل مشکلات هست اونجا میزارم.... واقعا عالیه مخصوصا اسکریمشش....!
سلام . کسی تاپیک رسمی نزده ! لطفا همین جا یذار ! برای من قبل از ورود به بازی کرش میکنه :n28:نقل قول:
اینم تاپیک رسمیش : دینقل قول:
مشکل اون جوان تازه ثبت نام کرده را نیز حل کنید راه بیوفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک رو گزاشتم توی تاپیک حل مشکلات ... البته 200 مگ هست..!نقل قول:
حل شد:n06:نقل قول:
ولی یه موردی بد زد تو پرم...!
فقط المان و شوروی هست...!!!
المان که داشت مسکو رو میگرفت و امریکا اومد وسط حالا نمیدونم اخر بازی رو چه طور میخوان تموم کنن....!!! یا المان مسکو رو میگیره یا شوروی خودش از پس المان بر میاد... که هیچ کدوم واقعیت نداره...!!!
کاش پای اینگلیس و امریکا هم میکشیدن وسط.... جنبه واقعی تری میگرفت و مطمانا جذاب تر میشد....!
.
.
.
اما گذشته از اینا یکی از مرحله های اسکریمش رو 4 ساعت طول کشید تا تمومش کنم ... واقعا هیجانش بالا بود و هوش مصنوعی خیلی بهتر از نسخه قبل هست و توی درجه سختی اخر دیگه خبری از پول بینهایت واسه دشمن نیست و فقط هوش مصنوعیشون بالا میره....
سلام . در شماره قبلی پرونده انگلیس و آمریکا رو بستن دیگه :n09:نقل قول:
اگر امکان داره از منوی بازی قسمت اسکریمش یک اسکرین شات بذارید ! آخه من یک آپدیت انجام دادم نمیدونم دقیقا هست یا نه !!! :n13:
مرسی
آپدیت : درست شد .
دوستان چه سیستمی میخواد
سیستم من اینه
cpu:amd dual core 5000+ 2.60 ghz
ram:2gb
graphic:nvidia geforce 512 9500 Gt
میخوره؟