نقل قول:سلامنقل قول:
تاپيك قديميه ولي سوالي كه مطرح شده ممكنه عده اي رو به اشتباه بندازه
xum كه الان ايران خودرو داره رو ماشيني مثل پارس ميندازه 8 سوپاپه...
Printable View
نقل قول:سلامنقل قول:
تاپيك قديميه ولي سوالي كه مطرح شده ممكنه عده اي رو به اشتباه بندازه
xum كه الان ايران خودرو داره رو ماشيني مثل پارس ميندازه 8 سوپاپه...
چطوری بعضی از دوستان به xum رای دادن!!!!!! اصلا xum نباید تو نظر سنجی باشه...
بذارید اول یه محصول بیاد تو بازار ، بعد در موردش قضاوت کنید.
دوستان این مطالبی که در مورد موتور EF7 گفته میشه و اینکه میگن خیلی مشکل داره و تو همون چند هزار کیلومتر کارکرد اولیه به مشکلات اساسی میخوره صحت داره ؟
آخه من با هر کی صحبت میکنم میگن طرف سمند ef7 نرو و فقط ال ایکس موتور فدیمی بگیر .
مدل ٩٢ مشكلش حل شدهنقل قول:
با تعويض قطعات با جنس اصلي و ترك مشكل حل شده
توليدات نيمه دوم ٩٠ و مدل٩١ به خاطر استفاده از قطعات چيني و هندي باعث مشكل واشر سرسيلندر و أويل ماژول شد
اما مدلهاي ٩٢ اين مشكلات را ندارند
ممنون از جوابتون ، پس با این شرایط چرا ef7 طلبه کمتر داره و الان قیمت سمند ال ایکس موتور معمولی که هشت سوپاپ هست یک میلیون بیشتر از f7 شانزده سوپاپیه ؟نقل قول:
به خاطر جوي است كه به خاطر مسايل گذشته بوده و تا چند وقت به همين صورتهنقل قول:
البته بستگي به شهر هم داره
الان ef7 پايه كارسوز صفر اراك و خمين ٣٢ ميليون و با دوگانه موتور پژويي قيمتش يكيست
Lx سال تك ايربگ ٢٨ و دو ايربگ ٢٨.٥
موتور TU5 تقریبا خشک و در دورهای بالا صداهای عجیبی میده مثل صدای ناله و گریه ! همینطور گشتاور خیلی بالا هم روی شتاب تاثیر زیادی گذاشته ؛ راننده حس میکنه داره شتاب عجیبی میگیره ولی کافیه با یه ماشین دیگه درگ بزنه تا بفهمه همش سروصدای الکیه و فقط موتور داره دور میگیره .
EF7 موتور نرمیه و دقیقا برعکس Tu5 اصلا متوجه نمیشید چطور در دور پایین شتاب مطلوبی به راننده میده بدون هیچ صدایی حتی تو دورهای خیلی بالا مثل ۵ هزارتا هم گازش بدید صدا تغییر زیادی نمیکنه .
شاید اگر EF7 سروصدای بیشتری موقع دور گرفتن میکرد راننده ها بیشتر خوششون میومد .
موفق باشید .
حقیقت از xu7 ها پشت پارس نشستم... از tu5 ها هم پشت رانا و زمان جفتشون هم زیاد نبوده در حد 1 هفته... هر دو خودرو هم 0 بوده... واقعا xu7 رو سرتر میبینم از نظر شتاب... تو سربالاییها خیلی بهتر از tu5 جواب میدن.... مصرف سوختشونم خب دیگه واقعا بالاست....بنظر خودم هر کسی بتونه با مصرف سوحت این موتور کنار بیاد بهترین گزینست..... tu5 ها البته بنظر من مخصوص ماشین 206 هستن و تنها حسنشون بی صدا بودن تا دور 3000 هست و مصرفشون هم کمی بهتر از بقیه هست...ef7 هم تاحالا کار نکردم... حالا این موتور توربو شارژر هم باید بیاد تا در موردش نظر بدیممم ولی فکر میکنم همش اوضاع پول هست و همین ef7 اپدیت شده باید باشه....
ef7 توربو اگه تولید بشه و خوب از آب در بیاد ، از همه نظر بهترین انجین تولیدی تو کل کشور میشه. کم مصرف، پر قدرت،صدای دلنشین موتورهای توربو و....نقل قول:
شنیدم که میگفتن رو سورن elx به صورت سفارشی نصب میشده!
تا جایی که می دونم برنامه تولید این موتور (یعنی توربو) منتفی شده
علتش چی بوده باز هم نمی دونم
غیر رسمی شکست این پروژه را اعلام کردن و خوب مشخص هست که رسمی اعلام نخواهد شد
میشه حدس زد که شرکت به دنبال سود بیشتر هست و در شرایط سخت اقتصادی حال حاضر به هیچ عنوان حاضر به ریسک کردن نیست که خبر خوبی نیست
اما در مورد موتور XUM :
من دقیق اطلاعی ندارم که آیا سر سیلندر مربوط به XU7 هست یا مجدد طراحی و بهسازی شده؟
اگر یرسیلندر مربوط به XU7 باشه پس به راحتی میشه سر سیلندر TU5 را هم روش سوار کرد