سلام
نهایت تا 2هفته دیگه:27:
سلام
نهایت تا 2هفته دیگه:27:
یه چند روزیه ics رو روی اکسپریا u دارم. تا امروز که دیگه نتونستم باهاش کنار بیام. فکر نمیکردم روی اینم مثل مینی اینقدر سرعت گوشی کم بشه. نه برای کارهای سنگین، حتی واسه باز کردن phone ,contacts هم اینقدر مکث میکنه که آدم پشیمون میشه تماس بگیره. بقیه ی گوشی ها رو نمیدونم اما این دو مورد از سونی که واقعا افتضاح بودن
سلام اپدیت اندروید 4 برای xperia u تو سایت رسمی سونی اومده ولی وقتی میخوام با استفاده از update serviceاپدیتش کنم همون اخرین اپدیت 2.3.7روی سرور سایت موجوده منتظر هستم بیاد اپدیتش کنم یعنی سرعتش با اپدیت کردن به ics اینقد پایین میاد؟نقل قول:
من با flash tolols زدم. چون بوت لودر رو آنلاک کرده بودم. آپدیت منطقه ایه و تا جایی که میدونم فعلا واسه استرالیا و فرانسه اومده. واقعا کند هست. دوربین هم انتظار داشتم واسه عکسبرداری بهتر بشه. متاسفانه کاستوم کرنلی هم ندیدم که روی ics واسه اکسپریا یو جواب بده که فلش کنم . با cpu master رو حالت performance گذاشتم سرعت خوب شده ولی چون بیشتر کلاک رو روی 1 گیگاهرتز نگه میداره مصرف باتری زیاد میشه. اینم بگم بنچمارکا واقعا عالی شده ولی عملکرد گوشی ، افتضاح شدهنقل قول:
سلام اپدیت اندروید 4 برای xperia u تو سایت رسمی سونی اومده ولی وقتی میخوام با استفاده از update serviceاپدیتش کنم همون اخرین اپدیت 2.3.7روی سرور سایت موجوده منتظر هستم بیاد اپدیتش کنم یعنی سرعتش با اپدیت کردن به ics اینقد پایین میاد؟
سلام دوستان
من گوشیمو ک گرفتم واسه شارژ اولیش چیزی کمتر از 4ساعت گذاشتم شارژ شه ولی 12-13 ساعت شارژش بیشتر نمیره و خالی میشه
االان چیکارش کنم 5ساعت بزنم ت.شارژ خوبه؟؟؟؟
شارژر یا باطریتون خرابه
شارژ اولیه نیاز نداره و باید حدود 1.5ساعت شارژ کامل شه
2تا مشکل دیگه هم هس:
یکی اینک اسمسام وقتی زیادبشه دیگه برا اون ادم ک اساش زیاد شده اسارو باز نمیکنه
یکی دیگه اینک الان 2-3ساعتیه میس کالاو تماسامو نشون نمیده و صفحش خالی خالیه
منظورتون رو نفهمیدم
چی شد ؟:دی
اس ام اس رو بیشتر از یک مقداری بشه تبدیل به MMS میکنه!
از برنامه جانبی مثل Go SMS Pro استفاده کنید
میس کال رو نشون نمیده ؟ تو نوار نوتیفیکیشن رو چک کنید
یه ریست تنظیمات بزن در ضمن نو یا دست 2 (چون شاید مشکل رام باشه)
نقل قول:
ن مثلن ی اسمس برام میاد بازش نمیکنه من باید متن اسمسو از رو نوار وضعیت بخونم ولی اگه همه اسمسای طرفو پاک کنم درست میشه
1001 مشکل دیگه هم داره
وسط اسمس دادن یهو هنگ میکنه
وسط زنگ زدن یهو قط میشه
مال همه اینجوریه؟؟؟
600نومن پول دادم چی تحویل گرفنم خدااااا:42:
اگه فردا ببرم یارو عوضش میکنه؟؟؟