سلام خدمت اساتید خطم نویز شدید داره زنگ زدم شرکت گفتن نویز زو 5 هست مودمم روی سیم مخابرات تست کردم باز تغییر نکرد چکار کنم؟
Downstream Upstream SNR Margin :6.5 8.0 db Line Attenuation :40.0 29.5 db Data Rate :1472 576 kbps
Printable View
سلام خدمت اساتید خطم نویز شدید داره زنگ زدم شرکت گفتن نویز زو 5 هست مودمم روی سیم مخابرات تست کردم باز تغییر نکرد چکار کنم؟
Downstream Upstream SNR Margin :6.5 8.0 db Line Attenuation :40.0 29.5 db Data Rate :1472 576 kbps
نویز بیشتر به خاطر فاصله زیاد تا مرکز مخابراتی هستش... کاره خاصی هم نمیشه کرد... شما الان اگه پرش لینک ندارید مشکلی نیستش.... اما اگه پرش لینک داری زنگ بزن شرکت بگو downstream خطت روو کمتر ببندن تا نویزت کم شه....نقل قول:
با تشکر اما پهنای باند من 2 مگابایت هست و سرعت باز کردن سایتها ضعیف شرکت میگه از مخابراته نه از ما
خوب بله... نویز که از زیر ساخت و مخابرات هستش.... کاری به شرکت نداره... پهنای باند شما هم الان 1472 هستش... این معلومه که خطتتون نویز داره و به خاطر نویز نمیتونه کامل پهنای باند 2 مگ رو بگیره...نقل قول:
بنظر شما چکار کنم آقای arashsard
کاری که از شما بر میاد این هست که اگه براتون مقدور هست از دمه در خونتون یه تست کنید ببینید نویزتون کمتر میشه... اگه شد که سیم کشی داخل خونه رو عوض کنید و سیم نو بکشید... از اسپلیتر هم استفاده کنید.... اگه وضعیت بهتر نشد هیچ کاری از دستتون برنمیاد جون خود مخابرات هم تعهدی نسبت به نویز نداره... مخابرات میگه هر وقت صدای بوق نداشتید ما پیگیری میکنیم ... اگه بوق تلفن داشتید دیگه هیچ چیزی به ما ارتباط نداره...نقل قول:
شما آیا پرش لینک دارید یا نه ؟؟؟ منظورم اینکه اینترنتتون قطع میشه ؟؟؟ یعنی چراغ dsl خاموش میشه.. اگه خاموش نمیشه بزارید به همین حالت بمونه چون اگه پرش لینک نباشه نویز تاثیری در پینگ نداره... اما اگه پرش لینک داری زنگ بزن شرکتت بگو پهنای باندتو از 2 مگ بیارن روو 1 مگ ... اینجوری پرش لینکت از بین میره...
ممنون از جوابتون خیر پرش لینک ندارم
مودمم سر سیم اصلی تست کردم نویز تغییری نکرد
فیلم آنلاین که میبینم درست پخش نمیشه واسه شما هم همینجوره
نقل قول:
حالت مودم رو بزار رو G.DMT
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی از دوستان میدونه این حالت دقیقا چیه؟
این هم وظعیت من روی ایت حالت قبلا رو حالت adsl 2 + نویز دان استریم رو 10 بود و عدد فصله تا مرکز 60
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چجوری میشه downstream رو کم کرد ؟نقل قول: