1: پيش بيني همواره غلط نيست ، هرچيزي يك سري فرمول و رابطه داره كه اگه مسايل رو درست تحليل كني و درست توي فرمول قرار بدي مي توني دقيق همه چيز رو بدست بيارينقل قول:
2:حرفهاي من ربطي به خبرگزاري ها و سايت ها نداشت دوست عزيز من منبع حرف هام مطمعنا خبرگزاري فارس نيست :46:
3:بحث من سر واقعي شدن قيمت ارز بود كه در طولاني مدت براي اين جامعه مفيد هست نه اينكه يه شبه بالا رفتن و پايين اومدنش من يه چيز ديگه ميگم شما يه چيز ديگه مي خوني
4:اتفاقا كساني هستند كه از روش علمي به خوبي بازار رو پيش بيني ميكنن البته تعدادشان انگشت شمار هست و كارشان كاملا جنبه علمي دارد ايشالا اگه بيشتر تحقيق كنيد به خصوص در زمينه رشته كنترل مي بينيد امكان شبيه سازي هست فقط كار عظيم و علم درست مي خواد
5: توضيح اقايان به درد اون عده مي خوره كه بي دليل بحث ميكنن و بي دليل حرف گوش ميدن و هيچ دليل و منطقي تو حرفاشون نيست و همه چيز رو بر اساس احساس و توهم و ... قبول ميكنن كه مي تونيد ببينيد تو همين محيط كوچيك مجازي اين عده كيا هستن :46: به هر حال اميدوارم يكم درست تر به حرف ها توجه كنيد
6: اگه دقت كنيد ورشكستگي كارخونه ها و صنايع و شركتها ربطي به 10 روز اخير نداره و مال قبل اين حرف هاست اقتصاد مملكت ما بيمار هست و يك كار خوب كه مي شه تو اين مملكت انجام داد واقعي شدن قيمت ارز به صورت درست هست كه همون طور كه گفتم در طولاني مدت به درد مملكت ميخوره كه البته مردم ما كه هميشه تا نوك دماغشون رو مي بينن فكر ميكنن گران شدن ارز به ضررشون هست و بد بخت ميشن و ... كه اگه صبر كنن شايد نسل بعد كشوري اباد داشته باشن وما از اين حالت مصرف كنندگي خارج شيم
7: بحث دقيقا همين هست كه الان همه چيزمون وابسته به واردات هست و با واقعي سازي قيمت دلار اين مساله بهتر ميشه
8: بازم ميگم بحث ازادسازي قيمت ارز به گران شدن الان ربطي نداره
9 : يكم مطالعه در مورد اقتصاد چين و هند و تركيه هم انجام بديد خيلي بهتون كمك مي كنه
10 : كلا مطالعه خوبه به جاي صحبت كردن با راننده تاكسي و بقال
11:البته معتقدم خلايق هرچه لايق .... شايد اين بحث و اين تغيير به درد ماها نخوره
موفق باشيد