دمت گرم:40:نقل قول:
به نظر تلویزیون خوبی میاد.
تو این رنج قیمت چه برندهایی با این میتونه رقابت کنه ؟ به نظرت تواین قیمت همین خوبه ؟
Printable View
دمت گرم:40:نقل قول:
به نظر تلویزیون خوبی میاد.
تو این رنج قیمت چه برندهایی با این میتونه رقابت کنه ؟ به نظرت تواین قیمت همین خوبه ؟
امشب من داینامیک رو به استاندارد تغییر دادم ولی بازم اون مسئله پابرجا بود!!! خودمم تعجب میکنم :31: یعنی مثلا تلویزیون داشت یه برنامه مستند نشون میداد که وسطش چند بار صفحه مشکی میشد، هر وقت اینطور میشد آرم شبکه هم کم نور میشد و با اومدن تصویر دوباره پررنگ میشد. حالا اصلا میدونید چرا من روی این مسئله حساس شدم؟ چون فکر میکنم این کم و زیاد شدن های مکرر بک لایت ممکنه عمر مفید دستگاه رو کاهش بده :13:نقل قول:
حالا به هر حال بیخیال این مسئله شدم فعلا، باید قبول کنم اینم جزو ویژگی هاشه دیگه :20:
خوب بوده که اینو خریدم دیگه :20:نقل قول:
من قبل از خرید با خیلی مدل ها و برندهای دیگه مقایسه کردم چه از لحاظ قیمت چه کیفیت و امکانات...
نتیجه گیری نهایی شد همین TV :8:
تو این رنج میشه به :
SONY cx520
SONY ex520
SAMSUNG 5550
اشاره کرد.
که دومدل سونی از نظر من کیفیت تصویرشون پایینتر از D585 یا همون D550 بودش.
اما درمورد LED 5550 هیچ تفاوتی تو اون چند دقیقه ای که داشتم نگا میکردم با D585 ندیدم.
رو همین اساس شد که D585 رو انتخاب کردم.
تا الان هم علی رغم حرفهایی که پشت سامسونگ میزنن،من یه موردی هم نشنیدم که کسی از این مدل ناراضی باشه ازش.
:11:
اون کالیبره ای که تو پست اول گزاشتم اعمال کردی؟نقل قول:
خوب یخورده زیادی حساسی دیگه:46:
اصلا چیز خاصی نیستش یعنی اون حالتی نیست که گفتی اگه یه جای صحنه تاریک باشه ممکنه کلا تاریک شه !
نه دوست عزیز اگه قرار بودش به Backlight به همین سادگی آسیبی برسه که همچین کاری نمیرکدن :31:
راستی من تو TV خودم رو Mode Standard همچین موردی ندیدما:46:
میخامت :40:نقل قول:
این هرتز که بعضیا میگن باید 100 باشه چیه اصلا هرتز کارائیش کجا معلوم میشه ؟
آخه ما خونمون از این تلویزیونای لامپی زمان شاهی داشتیم برا همین هیچ اطلاعی ندارم :20:
فدای تو :31:نقل قول:
هرتز تو حرکات سریعو تند خودشو نشون میده.که هرچقدر هرتز بالاتر باشه تو حرکتای سریع تصویر واضحتره و به اصطلاح موشن بلور نمیشه.
که تو بعضی مدلا به وضوح افت سرعت تو حرکتای سریع احساس میشه.(طبق گفته دوستان مثل cx520 و ex520)
اما درمورد این مدل هیچ مشکلی تاحالا باهاش نداشتم حتی باهاش FIFA 12 هم زدم (که آخر سرعته دیگه:46: ) اما جاموندگی تصویر یا مشکل 50Hz بودنشو اصلا حس نکردم.
اما ناگفته نمونه که تنها جایی که 50Hz این TV مشخص میشه تو زیرنویسای تبلیغاتی هست که خیلی خیلی سریع حرکت میکنن.اون موقع یه کوچولو معلوم میشه.
نه اینکه تابلو باشه ها ki،شاید کسی که اطلاع نداشته باشه اصلا این موردو نفهمه اما من که دقت کردم،اینو احساس کردم.
بازم میگم فقط تو زیرنویسایی با سرعت خیلی زیاد معلوم میشه.
:11:
برا این مدل اپدیت نیومده؟
تا اونجایی که من اطلاع دارم نه فعلانقل قول:
سلام
آقا یه سوال دارم:
میخوام ببینم یعنی دیگه نیاز به خریدن گیرنده دیجیتال نیس؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
قبل از هرچیز ورودتو به انجمن P30world تبریک میگم :10:
نه نیازی نیستو
تیونر داخلی دیجیتال داره.
اگه صفحات قبلی رو خونده باشی (که نخوندی:31:) متوجه میشی که درمورد تیونر دیجیتالش توضیح دادم:
پست 43:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]