-
هنوز گوشی بیرون نیومده دوپلرا شروع کردن رام براش دادن منجمله روولوشن ، احتمالا ساپورت خفنی خواهد شد ازش
[ROM] Android Revolution HD™ 1.1.0 | ICS | High Quality & Performance | HTC Sense 4.0
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
xda:
اینم صفحه دوپلرای این شاهکار تو xda که 4-5 تا کاستوم براش اومده :
-
-
قمتش هم جالبه ، البته برای ما ایرانی ها 599 یورو
یعنی حدود 1600 در میاد !!!
البته باید صبر کرد ورژن خاورمیانش بیاد ،یکم ارزون تر خواهد بود
-
توی این نقد و بررسی Adreno 255 بهتر از Tegra 3 بوده ؛ چرا ؟؟
کد:
http://www.f-paper.com/?i1262464-Photo:-dual-core-vs-quad-core-HTC-ONE-X--S-performance-compared
-
تعجبی نداره... One S از 2 هسته کریت استفاده میکنه که هسته های فوق العاده قدرتمندی هستند ، اما One X از 4 هسته A9... درسته ترکیب 4 تا A9 میتونه خیلی قدرتمند باشه ، اما قدرت هسته های کریت در حدی هست که ترکیب 2 تا از اون بتونه 4 تا A9 رو زیر پا بزاره...
و بحث GPU ، توی اولین بنچمارک هایی که از Adreno 225 منتشر شده بود هم مشخص بود که قدرتی تقریبا اندازه SGX 543 MP2 و Mali-400 داره... توی بنچمارک هایی که من گذاشتم هم این موضوع دیده میشه که Tegra 3 از SGX 543 MP2 تا حدی ضعیف تر عملکرده...
در هر حال من تا اینجا عملکرد انویدیا در زمینه موبایل رو اصلا خوب نمیدونم... نه Tegra 2 اونقدرا مناسب برای ایستادن در مقابل حریف ها بود ، نه این Tegra 3 ... به ویژه همین Tegra 3 ، که عملکرد گرافیکیش حتی از A5 که برای پارسال بود هم ضعیف تره !!!
-
خوب پس چه توجیهی میمونه برای خرید One x وقتی One s هست !؟
-
فعلا جز رزولوشن چیزی به ذهنم نمیرسه !
-
این گوشی وارد بازار شد
1850 تومن !
این فروشگاه علادین خیلی باحاله ، هم قیمت هاش و هم به روز بودنش
فقط نمیدونم چرا فروش اینترنتی نداره !
-
فروش اینترنتی نداره؟! توی پیجش زده ارسال به سراسر ایران ، 72 ساعت مهلت تست ، پرداخت پس از تحویل و ... ؟! :دی
-
سلام
قیمت اعلآلدین هرمزگان 1850 ازآن طرف قیمت گوشی بازار 1500 نمی دانم چه خبراست یعنی این قدرتفاوت 350
البته من هم دوروزسفارش دادم که فکرکنم حدود1400برایم تمام شودولی کسانی که می خواهداین گوشی را اگرکمی صبرکنند مثل آیپد3روزاول که وارده بازارشد64فورجی آن حدود2750می گفتند خودمن هم می خواستم بخرم ولی تقریبآ یک هفته بعدشد1950البته بازهم پایین می آید