علیکم و سلام و رحمة الله برکاته
نقل قول:
من نمیخواستم دیگه این بحث رو ادامه بدم.چون فکر میکردم شما دیگه با زبانهایی مثل سی یا سی پلاس پلاس کاری ندارین و یک راست میرین تنها سراغ wpf و ...
باور کن دیگه اشکم داره در میاد:31:.
منظور شما از سی پلاس پلاس کدومه؟اگه 2011 هست که گفتیم توی بحث هامون مشکلی نیست و این هم یکی از زبان های مختص و قدرمتند ساختار XAML می باشد.
ببینید WPF یه زبان سی شارپ یا وی بی یا سی پلاس پلاس نیست یک زبان عمومی هست با ساختار XAML که حتی در ویندوز 8 درش استفاده شده.
نقل قول:
ولی استدلالهایی که ارائه میدین واقعا غیر قابل قبول هستند.من از شما میپرسم.یاد گرفتن wpf چقدر زمان میبره؟
نمیدونم والله چرا غیر قابل قبول هستن.
برای یک خارجی 3500 کلاس لازمه که WPF رو یاد بگیره:31:.البته دوستان نا امید نشن:31: سخته ولی خوب برای یک ایرانی 6 ماه کافیه.و میتونه یه برنامه ایده آل بنویسه.
نقل قول:
من قبلا هم از شما سوال کرده بودم .شما گفته بودید که میشه همه چی با سی شارپ یا wpf نوشت ولی آیا بصورت مستقیم این کار انجام میشه؟
چرا ما باید به صورت مستقیم انجام بدیم؟
شما توی زبان سی هم یک تابع برای خودت تعریف میکنی سپس توی برنامت از اون تابع استفاده میکنی.دات نت هم همینه منتها تابع هاشو براتون آماده کرده و کار رو براتون راحت کرده.
شما به صورت مستقیم هم میتونید توابع API رو فراخوانی و برای خودتون استفاده کنید.سیستم عامل ویندوز فقط API هست و شما خارج از محدوده API نمیتونی کاری انجام بدی.چه برای ارتباط با سخت افزار و چه نرم افزار و چه و چه و چه و چ......
دات نت فرمورک نیومده که برنامه نویسان رو محدود کنه بلکه اومده کار برنامه نویسان رو راحت کنه.
وگرنه اون هم نا محدود میباشد از همه لحاظ فرقی با VC ندارد.
نقل قول:
ببینین شما خودتون هم میگین که انقدر پول درمیاریم از بابت نوشتن یه برنامه توسط wpf و ...
کاملا روشنه که هدف از کار کردن با تکنولوژیهایی نظیر wpf بیشتر از لحاظ تجاری هست.
چطوری میخواهید بدون استفاده از کلمه تجارت پول در بیارید؟:46:
نقل قول:
من نمیدونم شما این حرف ها رو از کجا میگین.اگه میخوایین افرادی مثل بنده یا سایر دوستان بیایین برای بحثهای بیهوده و ...نه دیگه این آخرین پست بنده بود تو این تاپیک.
من خیلی معذرت میخوام از دوستان که از حرف های من بد برداشت فرمودند:11:.
من این تاپیک رو برای خودم نزدم برای شماها زدم.وگرنه خودم دارم با برنامه نویسی خداحافظی میکنم البته این 50 درصد هست.
خواستم اشتباه من دوباره تکرار نشه.و شما موفق تر از من جلو برید.
وگرنه یه تاپیک میزدم برید سی یاد بگیرید.برای من فرقی نمیکنه...
من مجبورم برای حرفایی که میزنم دفاع کنم تا باعث ایجاد شک و شبه بین دوستان نشه چون با این فرض اگه شکی ایجاد بشه دیگه گفتن مطالب فایده ای نخواهد داشت.
نقل قول:
بهتره دیگه مقایسه ای بین زبانها انجام ندین چون از مبحث اصلی هم دور خواهین شد و بیشتر اسباب جنگ و جدال و دشمنی بین دوستان فراهم میشه.
من مقایسه ای انجام ندادم فقط شنونده رو از قدیم به جدید دعوت کردم.
متاسفانه باز هم از سی و سی پلاس و وی بی قدیمی حرف خواهد آمد و این خسته کننده خواهد بود.
یا علی:11:.