هر روز وقتی که کارتون با ماشینتون تموم شد ، بهتره ماشینتونو بشورین اینجوری ماشینتون همیشه براق باقی میمونه
هر روز وقتی که کارتون با ماشینتون تموم شد ، بهتره ماشینتونو بشورین اینجوری ماشینتون همیشه براق باقی میمونه
سلام به دوستان از تجربیاتتون نهایت استفاده رو کردم
و حالا یدونه من میگم
اگه ماشینتون دوگانه سوزه و در حال استفاده از گاز هستید اگر ماشین ریپ زد یا در هنگام رد کردن دست اندازها ماشین خاموش شد یا اگر در هنگام حرکت در سرعت بالا صدای تپ تپ از موتور اومد مشکلش در شمع یا وایرهاتون میباشه وبا تعویض انها مشکل حل میشه:46:
---------- Post added at 12:08 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------
وحالا یکی دیگه
کهنه بچه که کمی مرطوب باشه بهترین وسیله برای پاک کردن شیشه های اتومبیل میباشد نه نیاز به شیشه پاک کن دارید نه چیز دیگر وهمچنین هیچ پرزی رو شیشه ها نمیشینه(خودم از این روش استفاده میکنم):5::31:
عملکرد نامطلوب ترمزها یا روشن شدن چراغ اخطار آمپر می تواند نشان دهنده زمان تعویض کفشک ترمز در ترمزهای کاسه ای و لنت در ترمز های دیسکی باشد اگر ضخامت کفشک یا لنت کمتر از 5/1 میلیمتر بوده یا سطحش روغنی شده باشد ، آن را تعویض کنید بعد از تعویض لنت ها بهتر است مدار ترمز هواگیری شود چون در غیر این صورت ممکن است پدال ترمز سفت تر یا نرم تر از حد معول عمل کند که امری خطرناک می باشد .
به یاد داشته باشید اگر لنت ها استاندارد نباشند ، احتمال آسیب رسیدن به دیسک یا کاسه ترمز نیز وجود دارد . خرابی در دیسک که مواد سخت تری نسبت به لنت ساخته شده اند در ترمز های شدید می تواند باعث لرزش در پدال ترمز و غربیلک فرمان شود و جلوی کنترل مناسب خودرو را بگیرد ترمزها معمولاً گرد و خاک محیط را به سوی خود جذب می کنند ؛ بهترین راه برای تمیز کردن آنها آب سرد است . پس از شست و شوی خودرو یا هنگام رانندگی در جاده های خیس که دیسک یا لنت ترمز خیس می شود ، برای مدت مشخصی پا را به آرامی روی پدال فشار دهید تا سطح خارجی آن خشک گردد . همچنین در کارواش قبل از شست و شو حتماً صبر کنید تا ترمز خنک شود چون در غیر این صورت ممکن است دیسک ترمز شما آسیب بیند.
میزان فشار باد داخل تایر تأثیر مستقیمی در میزان سایش آن دارد . برای مثال در اثر کاهش فشار و کم باد شدن تایر ، شاهد سایش بیش تر قسمت های بیرونی تایر که با زمین در تماسند ، در مقایسه با قسمت های داخلی خواهیم بود. افزایش مصرف سوخت و افزایش گرمای تولید شده در تایرها از دیگر عواقب کم بودن فشار تایرهاست . در صورت افزایش بیش از حد فشار نیز سطح مرکزی تایر در مقایسه با دیگر نقاط فرسودگی بیشتری پیدا خواهد کرد . به همین دلیل است که سازندگان تایر همواره فشار مناسب را تا حدی کمتر از فشار ماکزیمم درج شده روی دیوار تایر اعلام می کنند . در این فشار ، قدرت تایر در برابر نیروی وزن ، شرایط مختلف ترمزگیری و شتاب گیری بهینه می باشد .
علاوه بر تنظیم باد ، عمق آج لاستیک های خودرو را نیز باید همیشه بررسی و کنترل کرد . در داخل شکاف گل های لاستیک زائده هایی وجود دارد که نشان دهنده مقدار مجاز استفاده از آج لاستیک هستند . برای پیدا کردن آنها ، روی کناره های لاستیک علامت هایی معمولاً به شکل مثلث حک شده است . تعویض تایر ممکن است ابتدا کمی گران به نظر برسد ولی هزینه آن از یک تصادف بسیار کمتر می باشد .
برای اطمینان از مناسب بودن فشار تایرها ، توصیه می شود هر دو هفته یکبار ، زمانی که لاستیک ها سرد هستند ، فشار آنها تنظیم شود . تنظیم نکردن باد تایر بر مصرف سوخت ، فرمان پذیری و راحتی خودرو تأثیر منفی می گذارد و عمر آن را نیز کم می کند .
میزان فرسایش تایرها در دو محور خودرو ، بسته به نوع ، شرایط استفاده و محور محرک خودرو متفاوت است . همچنین میزان سایش سمت داخل و خارج تایرها یکسان نیست . بنابراین جابه جایی تایرها به صورت ضربدری ، علاوه بر ایجاد تعادل در میزان سایش کلی و افزایش عمر مفید آنها ، زمان تعویض هر چهار لاستیک را یکسان می کند.
منظور از صدای موتور ، هر نوع صدای ناخوشایندی از قبیل ، زوزه کشیدن ، تق تق کردن ، تاپ تاپ کردن و سوت کشیدن است .
صدای غالباً با لرزش و بد کار کردن همراه است ، منظور از لرزش ، تکان های با فرکانس بالاست که غالباً فقط در سرعت های خاص حس یا شنیده می شود ، لرزشی که در سرعت کمتر از 80 کیلومتر در ساعت رخ دهد ، لرزش سرعت پایین نام دارد . لرزشی که در بالاتر از این سرعت رخ دهد ، لرزش سرعت بالا می باشد .
یکی از منابع احتمالی لرزش ، درست مجزا نشدن سیستم تخلیه و اگزوز از بدنه خودرو است . یکی دیگر از صداهای مربوط به موتور زوزه کشیدن است . این صدا زوزه ای است که حین کم گاز دادن به ازای دور موتور خاص یا مقدار مشخصی بازشدگی دریچه گاز به وجود می آید . این صدا معمولاً در سرعت های بین 40 تا 80 کیلومتر در ساعت شنیده می شود .
علت ایجاد این صدا غالباً خرابی دسته موتورها ، ملحقات موتور یا اجزای سیستم تخلیه است . اگر مشخص شود کدام قطعات یا وسایل در ایجاد صدا نقش دارند و صدا در چه وضعیتی ایجاد می شود ، آسان تر می توان علت ایجاد صدا را یافت . بعضی از صداها در موتور زیاد مهم نیستند ولی بعضی صداها نشانه مشکلات جدی اند که باید فوری به آنها توجه کرد تا موتور به طور جدی صدمه نبیند . گاهی با گوش دادن به صدای موتور می توان فهمید که چه عیبی پیدا کرده است .
نوک میله مخصوص را همراه با گوشی آن روی قطعات مختلف بگذارید ، به این ترتیب صداهای غیر عادی را آسان تر می توان آشکار سازی کرد . نوک میله یا گوشی را جابه جا کنید تا بفهمید صدا در کجا بلندتر است ، با این وسیله به آسانی می توانید منبع ایجاد صدا یا علت آن را دریابید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز ممنون از تاپیک مفیدتون
یه پیشنهاد داشتم اونم اینکه که دوستان صرفا از توضیحات خشک وخالی و تا حدی کپی کردن از جاهایه دیگه خودداری کنن، با عکس خیلی چیزیا قابل درک میشه، مثلا اگه در مورد فیلتر هواست یه عکس (حتی با موبایل و کیفیت پایین) گرفته شه، در مورد شمع میشه با یه آچار شمع ساده خودمون شمعو عوض کنیم، در مورد لنت ترمز، فیلتر بنزین هم همینطور (حتی تسمه تایمینگ)
یه سوالم در مورد اندازه فشار لاستیکا داشتم، تو روزهای گرم و سرد چقد باید باشه؟
گه کسی خودش از این دستگاههای کوچیک تنظیم باد که تو فروشگاهها میفروشن داره بگه کدومش خوبه؟
فک کنم با دونستن اندازه فشار خودمونم میتونیم باد چرخارو تنظیم کنیم و هزینه های اضافی کم کنیم
سلام. دوستان یک هفته هست یک پراید 132 اس ال گرفتیم. صفره. تا الان باهاش 200 تا رفتم. چه توصیه هایی برای بهتر نگهداشتن ماشین صفر دارید؟؟؟ لطفا کمک کنید. من شنیدم باید روغن موتور فابریک زود عوض بشه؟ این صحت داره؟ من الان با روغن موتور خود کارخونه که ریخته دارم با ماشین سواری میکنم.
زیاد عجله نکننقل قول:
بذار خوب اشغالای تو موتو مثل خورده اهن و پیلیسه هارو خوب تو خودش جمع کنه بعد عوضش کن
4یا5 هزارتا
با سلام
نمی دونم این سوال رو تو کجا مطرح کنم
تو هیوندای سوناتا قاب های کنار ظبط یه سری خراشهای سطحی هست یعنی ته کفش خورده
میخواستم ببینم ماده ای هست که بزنم لااقل یه کم محو بشه مثل پولیش
بالا کشیدن ترمز دستی بدون گرفتن کلاچش
اون دکمه ی رو ترمز دستی منظورمه
در صورتی که کلاچ ترمز دستی گرفته نشه به مرور زمان باعث خرابی چرخ دنده های ترمز دستی میشه