دادا حتما شوخی میکنینقل قول:
این ارقامی که شما میگی تو رویا هم به دست نمیاد
اخه تو شهر مگه میشه مصرف پراید بشه 6.3 اونم با کولر
تو جاده شاید بتونی این مصرفو تجربو کنی اونم شاید
تو شهر ماشینتون خیلی خوب باشه زیر 8 امکان نداره
Printable View
دادا حتما شوخی میکنینقل قول:
این ارقامی که شما میگی تو رویا هم به دست نمیاد
اخه تو شهر مگه میشه مصرف پراید بشه 6.3 اونم با کولر
تو جاده شاید بتونی این مصرفو تجربو کنی اونم شاید
تو شهر ماشینتون خیلی خوب باشه زیر 8 امکان نداره
من که پرایدم رو هر کاری کردم تو شهر (فقط تو شهر) زیر 10 نمیسوزونه.نقل قول:
والا اگر اصفهانی بیا با هم یه تابی بزنیم .نقل قول:
همه چیز به رانندگی شما بستگی داره ، من میتونم طوری رانندگی کنم که همین پراید تو شهر بالای 10 بسوزونه .
اکثرا توی شهر پشت ترافیک چنان ماشین رو گاز کش میکنن که تو مرز تک آف میره . خیلی موارد دیگه هم هست که در این موضوع دخیله . موقعی که میبینید جلوی شما چراغ قرمز هست لازم نیست با سرعت برید تو دل ماشین های منتظر چراغ سبز ، از فاصله 500 متری ماشین رو خلاص ( سرعت باید زیر 40 باشه ) تا آهسته به چراغ نزدیک بشید . ترمز ناگهانی مصرف رو در اون لحظه بیش از دوبرابر میکنه چون فشار معکوس به سوپاپها وارد میشه بنزین اضافی وارد موتور میشه و برای حرکت دوباره باید گاز بیشتری بدید .
مثلا توی اتوبان خیلیا تا سربالایی میبینن پاشون روبیشتر روی گاز فشار میدن ، این اشتباهه و مصرف رو تا یک سوم افزایش میده ، شما باید گاز رو در همون نقطه نگه داری و با افت دور موتور دنده رومعکوس کنی .
متاسفانه اصفهان نیستمنقل قول:
دادا قبول میدونم اینا خیلی تاثیر داره ولی یعنی تا این حد یعنی 3 لیتر
اگه اشتباه نکنم شما تو همین تاپیک یا جایی دیگه پست زده بودین که پراید صفرتون خیلی مصرف میکنه
یعنی شما با این نحوه رانندگی تونستین اینقدر باعث کاهش مصرف بشین ؟ که از مصرف 10 برسین به 6.3
راستی با بنزین معمولی این مصرف رو دارین ؟
داداش 552 کیلومتر با 35 لیتر کنارنقل قول:
ولی دیگه نگو کولر رو مصرف تاثیر نداره ، نمیگنجه والله
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
بله درسته ، در ابتدا پرايد صفر حدود ١٠ ميسوزوند اما بعد از ٥٠٠٠ تا و فيلر گيري و ... مصرف در حد چشمگيري كاهش پيدا كرد . باز هم تاكيدم بر اين هست كه ترمزهاي شديد در سرعت هاي كم بسيار مصرف رو بالا ميبره چون روي موتور زور وارد ميشه . شما همينجور بدون كلاچ ترمز بگيريد ببينيد موتور با چه زوري مقاومت ميكنه تا خاموش بشه .نقل قول:
در مورد كولر هم مصرف بالاميره ولي خيلي نامحسوس .من چندين بار امتحان كردم ، شايد در ٥٠٠ كيلومتر ٣ يا ٤ ليتر بيشتر سوزونده .
سلام.
من 111 SX گرفتم.
تا الان 1200 تا راه رفته.
311 کیلومتر در شهر 27 لیتر بنزین مصرف کرده یعنی مصرف 8.6
فکر کنم این عدد نسبت به پراید های دیگه عدد خوبیه، درسته ؟
نمایندگی میگه بعد از سرویس اولیه مصرفش عادی میشه.
با صحبت هایی که دوستان در این تاپیک کردن ظاهره 90درصد موارد، گفته نمایندگی صحیح بوده.
با توجه به اینکه مصرف درون شهر پراید من الان اینقدر هست فکر میکنید بعد از سرویس اولیه و حتی بعد از 10 یا 20 هزار کلیومتر مصرفش تا چقدر کاهش پیدا خواهد کرد؟
هتوز توی جاده اش رو تست نکردم.
فکر میکنم دوستانی که از مصرف پراید صفرشون شاکی بودن و رفتن پراید صبا مدل 87 یا 88 برداشتن بخاطر این موضوع از صبا راضی هستن که اون ماشین ها حداقل 50 هزارتا راه رفتن و مرحله اصلی (کلیومتر بالای 10 هزار) رو رد کردن و مصرفشون عادی شده.
منم نزدیک بود پراید صفرم رو بخاطر همین موضوع بفروشم و صبا بخرم.
اما میخوام صبر کنم تا به کلیومتر 20 هزار برسه ببینم چطور میشه. کما اینکه همین الانم ظاهرا مصرف خوبی داره!
موفق باشید.
340 کیلومتر با 35 لیتر:confused:
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
دوستان من پراید 131 sx دارم میخواستم بدونم شما از کجا میفهمید مصرفتون چقدره؟دیاگ میزنید؟ یا راهش همون تست پیمایشیه؟
یعنی منظ.رم اینه که الان من میخوام بدونم ماشینم چقدر میسوزونه ؟ چکار باید بکنم؟باید بنزین بریزم و مسافت و تست کنم؟
گیرم مصرف بالا باشه چکار باید بکنم پایینتر بیاد؟
پراید ماشین کم مصرفیه اگه :
دنده هاتون رو ملایم عوض کنید و نزارید دور موتور از 3 بیشتر و از 2.5 کمتر شه
فیلتر هوا رو به طور منظم تعویض کنید
موتور تنظیم باشه
باد لاستیکا هم میزون باشه