اين ارور steam_api.dll دهن ما رو سرور كرد ...
چي كنم ؟؟؟ بايد دوباره steam_api.dll رو دانلود كنم ؟؟ لينك مستقيم لطفا ...
.
Printable View
اين ارور steam_api.dll دهن ما رو سرور كرد ...
چي كنم ؟؟؟ بايد دوباره steam_api.dll رو دانلود كنم ؟؟ لينك مستقيم لطفا ...
.
همين كه ما يه سوال ميپرسيم تاپيك خالي ميشه .....
بچه ها داداش من میخواست بازی کنه بعد نیو گیم زد و کاراکترشو انتخاب کرد بعد من که میخواستم بازی کنم کاراکترمو زدم بعد دیگه :(
دیدم تمام آیتم هام پاک شده هر چی رو که پیدا کردم از آشغال گرفته تا تیر و چماغو تفنگو و... حالا بدتر از همه دفترچه هایی که پیدا کرده بودم که مربوط به آپگریت کردن سلاح بود چیکار کنم تازه لول 22 بودم اما پوینت لول هام 19 تاست :(((
چیکار کنم ؟
اگه راهی نیست کسی سیو بازیشو آپلود میکنه و لطف کنه محل ذخیره بازی رو آدرسشو بده !!!؟؟
راستی چپتر 8 ای سی تی 2 بودم :)
ممنون
پس من چی....:18:نقل قول:
سیو گیم...:11:
راه حل...!!!:5:
:20:
سلام دوستان،من این بازی رو دانلود کردم که به صورت 6تا فایل 1گیگ بود،تو سایتی که دانلود کردم نوشته بود بعد اکسترک کردن میشه نصب کرد ولی من که با برنامه winrarاین 6تا فایل رو اکسترک کردم بعدش 58تا فایل rarدیگه داد که توشون خبری از setup یا چیزای شبیه به این که بشه باهاش بازی رو نصب کرد نیومد،البته فایل ها رو هم به طور کامل دانلود کردم.لطفابه طور کامل راهنمایی کنید.راستی از سایتکردم.با تشکر.کد:www.-------------.comدانلود
دوستان بازي من سيو نميشه.
از بازي که بيرون بيام دوباره بايد از اول بازي کنم.
پچ يا فايلي داره براي کامل شدن يا بازي خراب هست؟
برو اینجا پچ شماره 1 رو دانلود کنمشکلت حل میشه تو قسمت گیم بری هستشکد:www.----------.com
باز اون 58 تا رو همه رو سلکت کن و بعد اکترکت کن احتمالا بهت فایل آی اس او میده که میتونی با درایو مجازی باز کنی و بعد ستآپ کنینقل قول:
یا اگه شماره داره شماره 1 رو اکترکت کن تا باز شه از رار:31:
من دانلود های زیادی داشتم که بعضی زیپ ها اینطوری بود و مشکلی نداشتم جز فضا :31::31::5:
هر کی تا چپتر 8-9 از ACTII رفت سیوشو بزاره ثـــواب داره
بعد محل سیو هم بگه خـــواهـشــــــا
من تا 2 رو دارم می خوای محل سیو تو پوشه بازی پوشه out