گارانتی آساک فکر کنم نسبت به گاما!! معتبرتر باشه. یه سرچ زدم دیدم اسم اصلیشم شرکت آمال سازان آیین کهنه. آدرسشم اینه:
تهران - منطقه ۶ - فلسطین شمالی - نبش کوچه غزایی عتیق - ساختمان یکتا - ط. چهارم - واحد ۵۰
Printable View
گارانتی آساک فکر کنم نسبت به گاما!! معتبرتر باشه. یه سرچ زدم دیدم اسم اصلیشم شرکت آمال سازان آیین کهنه. آدرسشم اینه:
تهران - منطقه ۶ - فلسطین شمالی - نبش کوچه غزایی عتیق - ساختمان یکتا - ط. چهارم - واحد ۵۰
البته این آدرس جدیدتره انگار:
خیابان انقلاب ،خیابان بهار جنوبی ، برج تجاری اداری بهار ،طبقه 1 ،واحد 284
تلفکس : 77617438
سلام!
دوستان ازبين asus k52f و hp 4530s کدوم يکي رو پيشنهاد ميکنين؟
کانفيگ i3 اچ پي 4گيگ رم داره ولي ايسوس 3 گيگ داره. ولي طراحي و ظاهر ايسوس خيلي از اچ پي تميزتره!
سلامنقل قول:
عضویتتون رو تبریک میگم :11:
بهتره یه تاپیک مجزا بزنید و نیاز ها + بودجه دقیقتون رو اعلام کنید تا بهترین مدل ها پیشنهاد بشه .
---------- Post added at 04:26 PM ---------- Previous post was at 04:24 PM ----------
نقل قول:من در مورد اینا اطلاعات ندارم ولی به نظر من زیاد درگیر این جور چیزا نشو ، چون خیلی از بچه هایی که HP میخرن یا بدون گارانتی میخرن و یا با همین گارانتی ها متفرقه .نقل قول:
بهتره برای گارانتی از بچه های خود hp بپرسی :
وکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6564162#post6564162
که مثل اینکه تو تاپیک hp خودت پرسیدی :31:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=254227&page=385
دیگه دل رو زدم به دریا :31: میرم دوشنبه میخرم. امیدوارم مشکلی براش پیش نیاد. خداییش مدل خوبی رو معرفی کردی. کلا از n43 و n53 دل کندم اومدم سمت این مدل. خیلی مرسی :31:
---------- Post added at 03:17 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------
راستی با این مشخصاتی که اون فروشنده توی لیستش بهم داده، قیمت 1.220 خوب هست اصلا:نقل قول:
Ci 7s 2630, 6 gb ddr3 ram, hdd 750 gb, vga amd 6770 1 gb ddr5, 15.6", usb3, finger print, blu-ray, win7
آره ، قیمت خوبی داده .نقل قول:
راستی با این مشخصاتی که اون فروشنده توی لیستش بهم داده، قیمت 1.220 خوب هست اصلا:
Ci 7s 2630, 6 gb ddr3 ram, hdd 750 gb, vga amd 6770 1 gb ddr5, 15.6", usb3, finger print, blu-ray, win7
راستی موقع خرید تنهایی نرو ، سعی کن 2 نفری و یا . . . بری بخری .
چرا دونفری؟:18:نقل قول:
آهان ، این دلیل روانشناسی داره ، اگر 2 نفری بری هم دلت قرص تره (مخصوصا برای کسی که برای اولین بار داره لپ تاپ میخره ) و هم تصمیم گیریت راحت تر و بهتر انجام میشه و . . .نقل قول:
مزاح : تازه من میخواستم بگم هیئتی برو لپ تاپ بخر :27:
رو این مدل هم فکر کنیدنقل قول:
نوتبوک Acer Aspire 5742 با گارانتی سازگار که روش 46 تومن تخفیف داده
یک تماس داره می فروشتش که هدیه هم انتی ویروس اورجینال نود32 میده
قیمتش هم 573 تومنه
ارسال هم رایگان
دیروز رفتم پاساژ پارسیان قیمتها بدجوری رو مخ رفته بود:31: خیلی از مدل ها که تا همین هفته ی پیش در پاساژ رضا و پارسیان موجود بود حالادیگه یا نیست یا اینکه قیمتش خیلی بالارفته
Asus N43 که دیگه اصلا پیدا نمیشه. طرف گفت ما که اصلا دیگه هیچ مدلی فروش نمی کنم
HP 6080 هم که دیگه پیدا نمیشه و جای اون باید 6177 با یه قیمت نجومی گرفت. فروشنده HP میگفت کلی از جنسها توی گمرک مونده و ترخیص نشده :19: فعلا مجبورم به 6070 فکر کنم که اونم البته فعلا موجود نبود و گفت تا چهارشنبه میاریم...