اصل اینه که هدفتون مشخص باشه
سعی کنید هم درس بخونید هم شعور اجتماعی خودتون رو تو زمینه های مختلف بالا ببرید
برا خودتون ارزش قایل باشد
اصل اینه که هدفتون مشخص باشه
سعی کنید هم درس بخونید هم شعور اجتماعی خودتون رو تو زمینه های مختلف بالا ببرید
برا خودتون ارزش قایل باشد
محض تاکید: درس خوندن تو دبیرستان با دانشگاه فرق می کنه. اکیپی که ما توش هستیم تو دبیرستان با 19 گریه می کردند الان با 16 ، 17 ذوق مرگ میشن !! (محل تحصیل : عشق و شهوت)
حتما چند کتاب در یک مبحث را بخوانید تا نمره بالا بگیرید
دقیقا چند جور امتحان میدیم ؟! ... چند بار ؟ ... کدوماش مهمه ؟! میان ترم و پایانی ؟
بچه ها (برای دانشگاه آزاد) برای درخواست تاییدیه ارزش تحصیلی مدرک پایه باید به کجا مراجعه کنیم و چه مدارکی باید با خودمون ببریم؟
سلامنقل قول:
من هم دانشگاه ازاد میرم جواب سوالت رو نمی دونم حتی اگه می دونستم هم میگفتم برو دانشگاه و بپرس.
حتی اگه یکی بعد از پست من اومد گفت فلان مدارک رو میخواد باز هم کاری که می گم رو بکن
من ترم هفت هستم هنوز هم بعضی چیز ها هست که بچه دقیقا در موردش اطلاع ندارن و به قول معروف بین علما شک هست در واقع احتیاج هم نیست بدونن
فقط از کسی که مسئول تایید ارزش تحصیلی مدرک پایه هست باید این سوال رو بپرسی پس برو دانشگاه و اونجا سوال کن
کلا سه جور امتحان هستنقل قول:
1-میان ترم
2- پایان ترم
3- کوییز
حالا بستگی به استاد داره خیلی استاد ها هستن میان ترم نمیگیرن همه نمره می مونه واسه پایانی
بعضی 6-7 نمره میان ترم میگیرن بقیه برای پایانی
کوییز هم بدون اعلامی قبلیه و بازم بستگی داره استاد بگیره یا نه
------------------------------------------------------------------------------------------------------
در کل در مورد امتحان و نمره و این چیز ها همه چیز دست استاد هست
یعنی ممکنه 1 بگیری پاست بده ممکنه 20 بگیری بهت 10 بده یا حتی بندازه ( این چیزی که گفتم کم پیش میاد ولی تو این که همه چیز دست استاد شک نکنید )
پس دانشگاه مثل دبیرستان نیست که سر کلاس مزه بندازید و استاد هم راحت رد بشه 100درصد اخر ترم جبران می کنه ( ترم 1 سر خودم اومد این بلا و ریاضی 1 که 100% مطمئن بودم 16 میشم با 9.5 منو انداخت چون سر کلاس به استاد خندیدم )
حالا بهد بازم واستون میگم
چرا کسی جواب نداد؟نقل قول:
قبلا یه سری گفته بودن....خوابگاه کلا یه جورایی مثل پادگانه...وجود داری هر کاری میخوای بکن ندری بیخیال شو که به فنا میری....نقل قول:
چرا کسی جواب نداد؟
با نگهبان طرح رفاقت بریز دیگه مابقی حله...
ورق تنها چیزیه که میتونی (یعنی بهتره) تو خوابگاه بازی کنی وگرنه تو خوابگاه سیگار نکش (اگه جا خال خوب پیدا کردی با رعایت احتیاط اشکال نداره) و ابته اینا برای خوابگاه دولتی و مرتبط به دانشگاهه نه خوابگاه مستقل که با چند نفر خودتون اجاره میکنین....
سعی کنید از همون اول خودتونو به استاد بشناسونید سر کلاس فعال باشید تا پایان ترم استاد بهتون ارفاق کنه
همونطور که گفتن به فعالیت های دانشجویی هم بپردازید همینا براتون خاطره می شه ...
مثل بچه های کلاس ما به استاد نگین کمتر درس بده یا زودتر تعطیل کنه فردا که وارد بازار کار شدین متوجه حرفم میشین
اگه بخوام بازم بگم تکرار مکرراته
انقد گفتین چرا خانوما اظهار نظر نمی کنن بفرما اینم اظهار نظر:20:
سوالی بود در خدمتم :46:
سلام
کلا دانشگاه یه جویه که شما رو به صورت عملی تر وارد اجتماع میکنه
توی اون خیلی بیشتر از درس روابط اجتماعی و دید گاه هاتون تغییر میکنه
چند تا توصیه مهم و خلاصه:
1) خیلی درس نخونید اما بی خیال هم نشید چون سیستم دانشگاه جوریه که درس نمیپرسن استادا ازت معمولا همه هم میذارن برای آخر ترم اینجوری هم پدرت شب امتحان در میاد هم بعد از پاس کردن اون درس چیزی یادت نمیمونه
2) حتما پاره وقت جایی کار کنید حتی با حقوقو خیلی کم --- حتما خیلی مهمه
3) و یه نکته خیلی مهم خواسته یا ناخواسته به احتمال زیاد درگیر مسائل احساسی در رابطه با جنس مخالفت میشی - حتی اگه تاحالا تجربه اش رو نداشته باشی یادت باشه به این چیزا دل نبندی و حواست باشه خدایی نکرده خطایی نکنی
این چیزییه که تقریبا همه جوونای ما تو زندگی شون میگذرونند اما از سمت والدین هیچ مطلبی در موردش گفته نمیشه
و در آخر اینکه دوران دانشجویی یکی از زیباترین دوران زندگیتونه.... از دستش ندید و ازش لذت ببرید
موفق باشید