نقل قول:
برو 1تومن تحقیق کن بعد بیا
امکان برقراری تماس + اس ام اس توی آیپد های 3جی هست الان ! SD هم که با CamraKit وصل میشه !
شمام برو 2 تومن تحقیق کن بیا :دی
امکان برقراری تماس نداره.درضمن بله با واسطه میشه به آیپد هم یه چیز هایی وصل کرد.شاید با واسطه به گلگسی هم بشه n تا وسیله وصل کرد
نقل قول:
آخه خب حداقل یه تغییری توی دیزاین بده ! امکانات که درسته نمیشه عوض بشه ، اما دیزاین و طراحی محصول که میتونه عوض بشه !! خب اومدن همون آیپد رو زدن ، با یه رنگ دیگه ! یکمی تغییر قیافه خب :||
بعدم هر جوری اینارو حساب کنی در اخر آندرویید نمیتونه رقیب خوبی برای ios باشه !! ( فعلا اینجوریه ! )
بازم از اون حرفا بودا.دیگه چقدر باید تو دیزاین تغییر بده.مثلا اگه روی تبلتش نقش و نگار و گل و بوته میکشید دیگه کپی نمیشد؟کپی برداری یعنی کارایی که چین میکنه.برمیداره مثلا آیفون رو با همون مارک و همون قیافه از جنس های آشغال میزنه
الان این دوتا کجاش شبیه همه؟(شما به این میگی یه کمی تغییر قیافه؟)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استاد گرامی اندرویید همین الانش هم رقیبه اپل هست.خیالت راحت.آمار فروش این دستگاه ها داره این موضوع رو میگه.درضمن مطمئن باش به زودیه زود تعداد اپلیکشین های اندرویید بسیار بیشتر از آی او اس خواهد شد.مطمئن باش
نقل قول:
کلاً سامسونگ بدم میاد هاا ، کــلا
خوب ای جذاب ای قشنگ شما حرفی که میزنی داری از رو تعصب میگی دیگه.تو نقد که نباید آدم تعصب داشته باشه
نقل قول:
با عقل شما جور میاد که یه دستگاه 10 اینچی رو بزاری در گوشت؟؟؟ : )) اصلا به فرض که بزاری ، اصلا صدا رد و بدل میشه (چون میکروفون که پایین آیپد باشه از گردن هم پایین تره : )) ) ؟؟؟ : دی
حالا فرض میکنیم که جواب میدی میشه با هندزفری صحبت کرد... جواب من به این هم اینه که : تبلت 10 اینچی رو میتونی بزاری تو جیبت ، بعد وسط خیابون کسی زنگ زد دکمه هندزفری رو بزنی و باهاش صحبت کنی؟؟؟ : دی یه کیف فقط میخوای واسه اینکه این ور اون ور ببریش : دی
فایده ساپورت شبکه مخابراتی توی یه دستگاه 10 اینچی فقط به توانایی استفاده از نت و مسیجینگ خلاصه میشه... لـــا غیـــر
شما نامردیدا.دوتایی ریختین سر من .اشکال نداره
ببینم دوست من شما چرا حرف کلی حث منو نمیگیرید اون وقت گیر دادید به یه حرف کوچیک.منم به هیچ عنوان اصلا دوست ندارم با یک صفحه 10 اینچی صحبت کنم
اما حرف من با دوستمون سر این بود که ایشون میگه تبلت کپی آیپد هست.من میگم اینطوری نیست
وگرنه منم دوست ندارم به صفحه 10 اینچی صحبت کنم. سامسونگ اگه از حرف های مشتری هاش بفهمه که مثلا روی تبلتشون میخوان که مثلا فلان چیز رو داشته باشن سامسونگ بلافاصله اون ویژگی میزاره اما اپل ممکنه بزاره و ممکنه نزاره.