تریلر از گیم پلی بازی دیدم خاطرات قدیم رو زنده کرد بازی بسیار عالی کار شده مخصوصا محیط بازی خیلی جذاب هستش بازی در 10 آذر امسال برای هر سه پلتفرم منتشر میشه :sq_25:
Printable View
تریلر از گیم پلی بازی دیدم خاطرات قدیم رو زنده کرد بازی بسیار عالی کار شده مخصوصا محیط بازی خیلی جذاب هستش بازی در 10 آذر امسال برای هر سه پلتفرم منتشر میشه :sq_25:
مشخصات سیستم من اینه
به نظرتون میشه با گرافیک کامل این بازی رو اجرا کنم؟؟
تا حالا که هیچ بازی رو کم نیاورده
AMD Athlon II X4 631 Quad-Core Processor 2.6
Ram 8 gig - DDR3 - bus 1333
Graphic nvidia Gforce 9800GT - DDR3- 256bit
نه نمیتونی...! عمرن اگه رو آخرین جزئیات بزنینقل قول:
نقل قول:نقل قول:
خیلی دلم میخواد زودتر بیاد سیستمم یه تستی بخوره
تا حالا که تمامی بازیها رو با بالاترین جزئیات و بدون هیچ افت فرمی اجرا کرده
اینم بیاد ببینیم چی میشه
البته متاسفانه متاسفانه گرافیکم دایرکت ایکس 10.1 رو ساپورت میکنه نه 11 :37:
والا منم همین 9800gt دارم و تا حالا تو بازی کم نیوورده و خیلی راحت بازی ها رو اجرا کرده البته در حالت ultra نه
من که همه بازی هارو براحتی روی ultra بازی میکنمنقل قول:
احتمالا دلیلش هم cpu و ram بالاتر سیستم من نسبت به سیستم شماست
خب ما بحثمون سر همون Ultra هسش ! DX11 رو سپرت نمیکنه خب همین یه ضعف بزرگ برا کارت گرافیک هسش ! رو رزولوشن های بالا کم میاره مطمئنننقل قول:
شما این بازیارو رو ULTRA زدید :نقل قول:
من که همه بازی هارو براحتی روی ultra بازی میکنم
Max Payne 3
B-AC
CRYSIS 2 -DX11
WITCHER 2
Sleeping Dogz
BF3
???????
امکان نداره اگه 9800 بتونه اینارو رو ULTRA بیاره ! الان یه نگاه به بنچمارک ایی ک با این کارت انجام شده بندازید به حرف من میرسید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حمید درست میگه... اگر میخوایین جزئیات واقعا بالا و dx11 رو داشته باشین با این نوع کارت ها نمیشه. با یه گرافیکی که dx11 هم پشتیبانی نمیکنه با وجود این بازی ها نمیشه اخرین جزئیات رو دید... چون ultra اونم با dx11 واقعا شاهکاره!نقل قول:
+
درباره این بازی هم بگم که انجین این بازی کلا یه چیز واقعا شاهکاره, بهینه شده و کیفیت بالا رو همه سیستم ها میشه راحت بازیش کرد(همین fc2 ) و البته far cry 3 کیفیت بالایی در بخش گرافیک داره واقعا عالی شده... یکی از بازی های خوب 2012 همین عنوان هست!
نقل قول:
آره تنها نقطه ضعقش ساپورت نکردن دایرکت ایکس 11 هست
من تمامی بازیهایی رو که نام بردید بجز sleeping dogs که بازیش نکردم رو روی ultra و بدون کوچکترین افت فرمی بازی کردم- البته اینم توی پرانتز بگم که چون مانیتورم crt هست و بهترین رزولیشن برای مانیتورم 1024 در 768 هست بازیها رو روی این رزولیشن بازی میکنم و میشه گفت یک امتیاز بزرگ هست این مانیتورم :sq_2:
اما حقیقتش فقط وقتی توی بتلفیلید antiasiling رو روی 16 میزاشتم بازی کمی کند میشد
اما در حالت 8x هیچ مشکلی نداشت
کرایسس 2 رو که مثل ماریو قارچ خور اجرا میکرد
حتی LA Noire با اون سنگینی رو مثل هلو و با بالاترین تنظیمات ممکن اجرا میکنم
اما چیزی که مطمئنا توی اجرای این بازی من رو آزار میده ساپورت نکردن دایرکت ایکس 11 هست که واقعا خیلی تفاوتش با 10 مشهوده.