آقا بین اون 4 تا شخصیت اول بازی که میشه انتخاب کرد چه فرقیه؟
Printable View
آقا بین اون 4 تا شخصیت اول بازی که میشه انتخاب کرد چه فرقیه؟
خیلی فرق هست!نقل قول:
به نظز من Karok از همه بهتره و بهترین هستش، اونو انتخاب کنی ضرر نمی کنی :31:
توضیحات در مورد کاراکتر ها هم در پست اول هستش دیگه..
آقا دانلود کردیم دانلود کنید بریم بازی کنیم واقعا حال داد بیاید بیاید بیاید:31:
آقایون تا حالا این افراد اومدن بازی :
shahabaliboys - Shahab - لول 13
~!@#$%^&*)( - SajjaD - لول 4
jhonny - تازه می خواد بره بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
INF3RN4L - لول 6
اینا از سایت p30world بودن، اینا ام از جاهای دیگه اومدن :
Mahdyramazany یه یکی دو روز دیگه میاد تو بازی.
alirezafa - لول اش 8 هستش..
ToPT0ToE - لول 2
کسای دیگه ام هستن که بدون اینکه به ما بگن دارن بازی می کنن که هر وقت فهمیدم اسمشونو میگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه کسایی هم هستن که به زودی میان بازی..
من هم لول 39 Karok هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کس دیگه ای ام هست که به ما بپیونده آیا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به زودی یکی از دوستان ام قول داده بازی رو در یک DVD قرار بده و بزاره برای فروش که گفته حدود 15 روز طول می کشه...
اینم از سایتی که قراره بازی رو بزاره برای فروش :
PersianGame.imshared.com
کسی خواست بازی کنه ولی حجم بازی اذیت می کرد بیاد اینجا یه ندا بده بعد صبر کنه DVD شو بزارن برای فروش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل چیز پی ان هم که حل شد با لطف یکی از دوستان ، اگه مشکلتون چیز پی ان هم بود بگین تا حلش کنیم...
و اینکه گفته بودم فقط باید با یک چیز پی ان برای همیشه به بازی برید اشتباه گفته بودم، امتحان کردم دیدم امکانش هست که با چیز پی ان دیگه هم به بازی رفت ..
---------- Post added at 01:04 AM ---------- Previous post was at 01:01 AM ----------
اینم اطلاعاتی برای ایمکه وقتی وارد بازی شدید سردرگم نباشید :
وقتی رفتی بازی اول یه Cut-Scene نشون میده که بعد از تماشای اون یک مرحله ی آموزشی شروع میشه و بعد از اون میرین داخل شهر یا Town میشید که اصل بازی در اینجاست..
وقتی داخل شهر شدی باید بری دنبال علامت ! یا ? که این علامت ها نشون دهنده ی NPC (None Player Character)q هستش که قراره بهتون ماموریت هارو بده.
میری پیشه اون و ماموریت رو با صحبت کردن باهاش دریافت می کنی و بعد میری سمت جایی که روی نقشه مشخص شده و در اونجا یک تابلو و کشتی می بینی که باید بری پیشه اون تابلو چون روی این تابلو مثلا نقشه ی مکان های بازی وجود داره، بعد از این که نزدیک به تابلو شدی مکان ماموریت رو انتخاب می کنی و بعد سختی و Challenge ای که دوست داری رو انتخاب می کنی و بعد میزنی شروع بشه که داخل کشتی خواهی شد و در اونجا می زنی استارت تا ماموریت شروع بشه و حالشو ببری ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لول 2 شدم ماشالا :31:
تخریب پذیریش واقعا با حاله
قوله زدتم لباسم داشت کم کم پاره میشد :31:
فعلا که به اینفرنال و سروش خیلی حال دادم اموالم حراجه :31:
یطفا به ساعت پست هم نگاه کنید از ساعت 11 شب با اینفرنال تا همین الان تو بازی بودیم
آقایون به تمام کسایی که تو بازی هستن خواستم بگم من یه Guild زدم به نام Persian Legends که تا حالا فقط یه نفر یعنی فقط INF3RN4L2 در Guild هستش..
خواهشا همگی جمع شین همه دوستان رو دعوت کنیم تا Guild لول یا Rank Up شه چون XP رم می بره بالا وقتی تو Guild هستیم ! مثلا الان با دو نفر 10% XP بیشتر میده !
البته کارای دیگه ای هم میشه کرد که هنوز وارد نیستیم ...
ممنون !
من لول ام 51 هستش و اینم عکس کاراکترمه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pvp اين بازي چطوره ؟
اصلا PVP داره؟
يه مقدار در مورد كلاس ها واضح تر توضيح بديد ببينيم چيه
بچه ها منم دارم ميام :دي
پچ هاش داره دانلود ميشه
ببخشید من 1 هفته ای بود به سایت سر نزده بودم ندیدم این پستتون رو :31:نقل قول:
اسم کاراکترت هم بگو اد کنم که چند تا Battle رو با هم بریم سوالی هم داشتی بپرسی :46:
آیدی یاهوت هم اد کردم اونجا هم سر بزن :20: