سلام ممنون میشم کمکم کنید من تازه گوشی htc wildfire s گرفتم کابل گوشیو وصل میکنم به کامپیوتر تمام درایو هارو نیمخونه برنامه htc synce رو هم نصب کردم . میخوام ببینم چطوری میشه برنامه نصب کرد ؟ سیستم عاملش اندروید
Printable View
سلام ممنون میشم کمکم کنید من تازه گوشی htc wildfire s گرفتم کابل گوشیو وصل میکنم به کامپیوتر تمام درایو هارو نیمخونه برنامه htc synce رو هم نصب کردم . میخوام ببینم چطوری میشه برنامه نصب کرد ؟ سیستم عاملش اندروید
سلام ممنون میشم کمکم کنید من تازه 2 روزه گرفتم htc wilfire s ولی هرکاری میکنم برنامه نمیشه نصب کنم خیلی سخته کامپیوتر درایو گوشیو نمیشناسه و برنامه ی htc sy رو هم نصب کزدم اما اصلا کار نمیکنه این برنامه اگر میشه راهنماییم کنید ممنون
موقعی که با usb وصل میشی یه برنامه خودش بالا میاد که اونجا میتونی از گزینه ها
Charge only که نیاز به توضیح نداره :31:
Htc sync این گزینه واسه کار کردن با جود برنامه htc cync هست(مثله سینک کردن عکس ها اهنگ ها مخاطبین یا نصب برنامه از این راه)
Disk drive اگه اینو انتخاب کنی گوشی مثله یه فلش مموری عمل میکنه و میتونی به مموری کارت دسترسی پیدا کنی
USB tethering واسه دارد اینترنت یا همون جی پی ار اسه موبایل به کامپیوتر یا لپ تاپ
Internet pas-through اینم استفاده از اینترنت کامپیوتر تو موبایل با کابله USB ؛؛؛
رو انتخاب کنی.
---------- Post added at 11:08 AM ---------- Previous post was at 11:04 AM ----------
اگه usb رو وصل کردی بعد گوشی ازتون نپرسید از این مسیر میشه انتخاب کرد:
Home screen>>>Menu>>>settting>>>Connect to PC
فکرشو نمی کردم یه روزی تاپیک گوشی مورد علاقه مو سرچ کنم چون تو صفحه ی اول نبود!!! بچه ها این گوشی بهتره یا سونی اریکسون اکسپریا؟
سلام .
دوستان یه حجمی داریم به نام Application که هر برنامه ای نصب بشه ، مقداری از این رو در بر میگیره . کلش هست 150 تا !
خوب الان من میخوام یه نفر افزار 100 مگی نصب کنم ، پیغام میاد که فضا کافی نیست !
حالا من موندم و این عیب بزرگ ! راه حلی هست ؟ میشه افزایش داد این مقدار رو ؟
ممنون
مشکل اصلی این گوشی کمی حافظه داخلی (150 MB) برای نصب اپلیکیشن هست .. من دو ماه این گوشی رو خریدم ازش راضیم فقط یک مشکل دیگه هم داره اونم باتریشه که زود خالی میشه ... ولی عملکردش خوبه سرعتش خوبه هنگ نمیکنه کیفیت صفحش خوبه البته نه تو نور آفتاب ... بدنش طوریه که اثر دست روش نمیمونه خیلی ظریف و خوشکل طراحی شده ...
سلام به دوستان بین گوشی های
1- htc wildfire s
2- experia mini pro 2
3- galaxy ace 5830
کدوم از لحاظ سرعت کارکردن و هنگ کمتر،کیفیت دوربین و فیلمبرداری بالاتر هست و مناسب می باشد.
xperia mini pro از همه بهتره اما انقدر کوچیکه که اصلا نشون نمیده ی گوشی 300هزار تومنی با سیستم عامل اندروید دستتهنقل قول:
سلام
دوستان من تازه wildfire s خریدم ولی از اونجایی که اولین بارمه با آندروید کار میکنم چندتا سوال برام پیش اومده.
اول اینکه با هر بار تماسی که با گوشیم گرفته میشه عکس پیش فرضی که میاد یه موجود سبز رنگه که باید حتما تغییر بدم تا اصلا نیاد. وی من برای تعداد زیاد contact ام نمی تونم برای هر نفر یه عکس بزارم. چجوری می تونم کاری کنم که این عکس پیش فرض نیاد
دوم اینکه در قسمت موزیک ها عکسی که کنار هر آهنگ میاد یکی از عکس های gallery هست در حالیکه اول عکس متناسب با هر خواننده یا غیره بود. چیکار کنم که به حالت اول برگرده؟
سلام
خوب مشکل اول که مشکل نیست تمام گوشی های اندرویدی وقتی زنگ می خورند عکس تماس گیرنده را می یارند
که اگه نبود یه سایه به جاش می یارند.
البته می تونی با عوض کردن شماره گیر درستش کنی
مشکل دوم هم نفهمیدم چی می گی ولی کلا پلیر اصلی گوشی های اندروید به هیچ دردی نمی خوره
بهتره بری به سایت های زیر و یک پلیر خوب نصب کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]