شما اجرات در حد متوسط به بالاس. ولی سعی کن طرح رو کپی نکنی و ذهنی بکشی. اینطوری موفق تری.
Printable View
شما اجرات در حد متوسط به بالاس. ولی سعی کن طرح رو کپی نکنی و ذهنی بکشی. اینطوری موفق تری.
ممنون !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتی می خوام ذهنی بکشم چیزی یه عنوان ایده لازم دارم و همین مشکل منه !!! در واقع ایده کم گیر میارم!!! یادمه کلاس 5 ابتدایی بودم تو مسابقات نقاشی موضوع آزاد دادن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم گیج این بودم که چی بکشم یه هو چشم به عکس امیر کبیر افتاد که روی دیوار سالن کشیده بودن همونی که تو کتاب تاریخ بود یک ردا با طرح دایره دایره داشت همونو کشیدم و سوم شدم تو مسابقات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان هم همون مشکل دارم مثلا تو کشیدن پورتره هیچ مشکلی تقریبا ندارم ولی چیزای خلاقانه ..... متاسفانه سطحم صفر هستش واین شدت پیدا کرد مخصوصا که سال های سال ریاضی خوندیم و بعدشم الکترونیک!! ولی اگه تلاش کنم میشه !! ولی کو انگیزه!!؟ فردا پس فردا زندگی پول می خواد و خرج!!! با شکم خالی که نمی شه!!نقل قول:
وای چی همه نوشتم :jealous::whistle:
بگذریم!! یادمه روش Smudge یکی از بهترین روش های تبدیل نقاشی های دستی به Dp بود شما هم موافقین؟
خیلی خوب شده اگه رنگی بود که میترکوند
زیاد محو شده_جزییات بیشتر میخاد
خیلی ممنون نظر لطف شماستنقل قول:
خیلی خوب شده اگه رنگی بود که میترکوند
زیاد محو شده_جزییات بیشتر میخاد
الان یک شرح مختصر می خوام بنویسم ( مخصوصا میدونم بدردت میخوره )
روش Smudge
خوب خیلی از شما که نقاشی می کنین مثل یک استاد نمیتونین کارو با یک یا دو خط اصلی در بیارین و معمولا کار خطهای و سایه هایه زیادی داره مخصوصا این نوع سایه ها در طراحیاولیه مشهود هستش!!
خوب!! اول طرحتونو بکشین !! و بعد اسکن کنین بیارین تو فتوشاپ!! ( اگر هم تو فتوشاپ کشیدین که چه بهتر :31: )
این طرح اولیه من :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب حالا یک براش با Hardness100% ور میدارین و خطوط اصلی کارو مشخص می کنین:( این کار کمک می کنه طرح اصلیتونو گم نکنین )
حالا یک کپی از طرح لولیه میگیرین و با Smudge می اقتین به جونش :21: سایه هارو یک دست کنین و در کل شکل بدین به کارتون ( خیلی فاز میده نه؟:27: )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن هر وقت احساس کردین که نیاز دارین از براش استفاده کنین استفاده کنین hardness50% , flow 50% و opacity 100% :20:
خوب حالا یک لایه جدید بسازین و رو حالت Multiply قرار بدین و رنگ های مورد نظرتونو بزنین سایه ها و....
و در آخر یک لایه جدید و در حالت Normal سایه ها و Highlight هارو واضحتر کنین :
آسون بود نه ؟؟؟ باید بگم این روش یک روش میانی هست و نمیشه به یک نقاشی واقی ( Real ) نزدیکش کرد و اگر قصد این کارو دارین روش همون چیزیه که تو آموزش پورتره گفتم ( طولانی ولی جذاب )
عکس ها پیوست شد../یحیی
خب شما وقتی به خودت اینو میگی نا خوآگاه این ذهنیت رو داری که هیچ وقت نمیتونی چیزی رو خلق کنی.نقل قول:
بعدشم این چیزا ربطی به رشته ای که یک فرد خونده نداره. فقط تمرین.
شما ایده به ذهنت نمیاد چون کار کم دیدی. فیگور کم کشیدی. اونایی هم که کشیدی کپی بوده. همه همین بودن. منم تازه یکی دو ساله دارم ذهنی کار میکنم. دیگه باید شما کارهای طراحی منو یادتون باشه.
الآن یکی از دلایلی که کارهاتون همه گیر نیست اینه که معلومه کپیه. وقتی طرحتون رو دیدم سریع فهمیدم چون قبلا این طرح رو دیدم. اگه اشتباه نکنم توی دوینت. خوبه که شما کم کم از کارها ایده بگیری ولی کپی نکنی.:46:
بعدشم حیفه که شما میای طرحی که قبلا کار شده رو اینهمه روش وقت میزاری
نقل قول:
این طرحی که شما می بینی ماله یک بازی بود اونم یک line art که میدونی چیه!! ( ماله fan art ) و من از روی لاین آرت باز خودم کشیدم و کار کردم و مطمنم کسی کار نکرده و نمونشو ندیدم .و در کل ماله دوین نیست .
در مورد تمرین هم موافقم!!
ولی ذهنی کشیدن !!:13: بازم من نیاز به یک stockدارم یک مدل اولیه لازمه !! خیلیا از stockاستفاده میکنن ومنم گموم تو همون مرحله باشم تا دید اصلیمو و جایگاه خودمو پیدا کنم و سبک خودمو دنبال کنم مثلا این هنرمنده ترکو ببین!!! از یک stockاستفاده کرده ولی سبک خودشو داره و DP قشنگی هم رو زده
در کل منظورم اینه که دارم سبک های مختلق امتحان میکنم طرح های زیادی در زمینه comic و manga و anime کار کردم البته فقط Dp شون نه طراحیشون و این واضحه شده که از کارای خودم راضی نیستم که شاید در نگاه بیننده خیلی هم خوب باشن !! در ضمینه کارهای میانی ( ابداعی خودمه این کلمه ) مثل کار بالا که یک حالت فانتزی داره اندر طراحیش که موضوع گیر نمیادو اگرم پیدا بشه خیلیا میگن این طرحو یه جا دیدن چون 85% کار های گیم رو این حول هوش هست مثلا شما می خوای یک نینجا طراحی کنی به جرات می تونم بگم استایلی نیست که نکشیده باشنش ولی این سبک شما در رنگ آمیزیه که به اون شناسنامه میده و در کل هنر دیجیتال شما رو نشون میده !! و نیز این حقیر تو کار های میانی ( اجب اصطلاحی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) فک نکنم بخوام ادامه بدم و بیشتر تمایلم نزدیک کردن کارهام حالا هرچی پورتزه یا..... به یک حالت واقعی هستش که خودتم میدونی این جور کارا زمان بر هستش و خسته کننده و واسه این که یکم از این حالا هوا آدم در بیاد منباب تفنن میره روشهای دیگرو هم کار میکنه !!!محتوای مخفی: عکس
در کل حرف شما منباب ذهنی کشیدن و استفاده از ابتکار خودمو قبول دارم و اینو میدونم که باید خیلی کار کنم تا استایل خودمو پیدا کنم ( یه جوری به یک خودشناسی برسم ( چه فلسفی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) )
بازم از شما وا سه نظرات سازنده تشکر می کنم
1 در زمینه Manga یا در کل کار های کمیک و انیمه 4 روش اصلی وجود داره برای کارهای Dp
محتوای مخفی: نمونه های دیگر
2 در زمینه کار های میانی که یک حالت فانتزی دارن و در نگاه اول مشخص می شه این یک Dp هست 6 روش بیس وچود داره که Smudge که گفتم اولین و ساده ترینشون بود!!!
محتوای مخفی: نمومه دیگر
3 و در نهایت کارهای واقعی یا Real که 3 روش اصلی دیدم و امتحان کردم و سختی کار در این سبک اینجاست کسی سبک و روش اصلیشو نمیگه و با جملات گنگ و مبهم می پیجونن ( همون جای که به هش میگن لم و قلق استادی )
محتوای مخفی: نمونه دیگر
اینم واسه دوستمون که انواع Dp هارو از من از نقطه نظر خودم پرسیده بود! فکر کردم بیانش بی ضرر نباشه اینجا !! و نیز در جواب ایشون بله قرار بود همرو با بچه ها پیش بریمو یه آموزشکی بزاریم که بقیه فیض ببرن ولی منتفی شد! ( می تونین به من پست بدین تا منابع و لینک های مفید و یک سری فیلم هارو واستون لینک کنم )
یا حق! :11:
فقط نمیدونم چرا این طرحها خالصا همشون دخترن .یعنی پسر انقدر زشته که به طرح نمیاد؟ یعنی پسر انقدر بی احساسه؟
تو این سایت هم اگه گالریشو بینید هر چی بی احساس و خشک و کدره مربوط به پسراست اونم از هر هزار طرح که فقط دختره دوسه تاش پسرن
دیگه من به شخصه از دخترا زده شدم از بس طراحی برپایه ی دختر بوده
اقلا یه گرافیست دختر پیداشه برامون پسر طراحی کنه
به نظر من حرف شما متینه البته این موضوع تازه داره تو ایران رشد پیدا میکنه
ولی تو کشورهای غربی از دختر یا زن به عنوان یه ابزار لذت استفاده میکنن اگه دقت کنی نه فقط تو دیجیتال پینتینگ
بلکه تو همه کارهاشون از دخترها بیشتر استفاده میکنن
اگه پسری هم در کار بشه بچه خوشکله