سلام دوستان
لطفا یه کمک بدین ، من بین ex720 و ex520 موندم
آخه من خیلی 3d نگاه نمیکنم ، چیکار کنم ؟ واقعا موندم ....
ممنون
Printable View
سلام دوستان
لطفا یه کمک بدین ، من بین ex720 و ex520 موندم
آخه من خیلی 3d نگاه نمیکنم ، چیکار کنم ؟ واقعا موندم ....
ممنون
دوستان کسی میدونه فرق بین EX720 و NX720 چیه؟ پسر عموم NX720 گرفته از بانه واقعا کیفیتش تو حالت عادی (غیر 3D) ازهر تلویزیونی که تا حالا دیدم بهتره. با تصویر فوق العاده شفاف. آیا سری EX720 هم اینجوریه؟ ما خودمون EX700 داریم که 3Dنیست و کیفیت تصویرش چنگی به دل نمی زنه؟
بنظرتون اگه EX720 بگیرم در حد NX720 هست یا نه.
اگه امکان داره بگین فرق EX, NX, HX تو چیا هست. ممنون میشم.
برای اولین سوال خود سایت سونی بهترین مرجع هست راحت میتونی تفاوتشون رو پیدا کنی جای دیگه هم نگردنقل قول:
عمرا یکی باشن هرچی باشه سری n بهتره
ببن خودت داری میگی
نه عمرا گفتم که
برای سوال آخرت هم این لینک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم ex720 بگیر! این اشتباه رو نکن که چون 3 بعدی نمیبینی بری سراغ ex520 !نقل قول:
تفاوت قیمت این 2 مدل 150 تومنه که حداقل 80 تومنش پول عینکه! نکته مهم اینه که ex520 فرکانس پنل 60 هرتزه اما ex720 فرکانسش 200 (فرکانس پنل 120 هرتز) هرتزه و این باعث میشه تو تصاویر نه چندان سریع مدل 520 تصویرش بلوری بشه. این رو به چشم دیدم!
در کل به نظر من با توجه به اختلاف قیمت و مجموع شرایط خرید 520 اشتباهه
دوستان برای حل مشکل عدم ساپورت تی وی های سونی از فرمتهای مختلف تصویری روی usb چه راه حلی پیشنهاد میدین؟(من یه ex720 دارم)
منطقیه که آدم یک دی وی دی پلیر 80-90 تومنی که فلش خور هست بخره هم برای فیلم دیدن از دیسک هم برای فیلم دیدن با فرمتهای مختلف از روی usb(جهت پوشش ضعف سونی تو پشتیبانی از فرمتهای مختلف تصویری؟)
دوستان به نظرتون لازمه آپدیت فریم ویر رو نصب کنم؟ چه تغییراتی ایجاد میشه؟
اگه لازمه نسخه غیر خاورمیانه ارسی نداره؟ آخه ورژن نسخه خاورمیانه با نسخه سایت اصلی فرق داره
راستی راهی هست بشه mkv رو با این تی وی دید؟ ضمنا کسی میدونه رو usb ضبط هم میکنه یا نه؟
سلام
یکی از آشناهامون جدیدا EX720 چهل اینچ گرفته
* چطوری میشه تی وی رو بصورت بی سیم به اینترنت وصلش کرد؟مودم بی سیم داریم که به PC وصله ، میشه از همون استفاده کرد؟
تو تنظیماتش خوندم انگار نوشته بود مودم حتما باید USB باشه؟
اگر بخوایم با سیم وصل کنیم چکار باید بکنیم؟
* و اینکه اگر هارد اکسترنال USB به دستگاه وصل کنیم اطلاعات هارد رو میتونه بخونه؟چه فرمت هایی رو میتونه پخش کنه.
* بهترین وسیله برای وصل کردن به تی وی برای دیدن فیلم های بلو ری چیه؟
بهتره یه بلو ری پلیر بگیریم یا یه دستگاه که از هارد اطلاعات رو بخونه؟
* کلا این تی وی چه امکاناتی داره؟
مرسی
دوستان از روی فلش میشه فیلم سه بعدی را پخش کنه؟
---------- Post added at 01:30 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------
دوستانی که این tv را دارند لطفا نقاط قوت و ضعفش را بیان کنند
دوستان از روی فلش میشه فیلم سه بعدی را پخش کنه؟
---------- Post added at 01:30 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------
دوستانی که این tv را دارند لطفا نقاط قوت و ضعفش را بیان کنند
مبارکشون باشه تبریک میگم کار درستی کرده که حتما 3d برداشتهنقل قول:
اگه بخواین وای فای استفاده کنید فقط و فقط دانگل وای فای خود سونی رو باید خرید کنید توی خود سایت سونی هست که فقط اون میتونه اینتر نت رو به شکل بی سیم با پورت usbبه شما بده از سایت فروشگاه های بانه تا 1 ماه پیش 40 تومن بود (دانگل های دیگه رو هم امتحان نکنید شخصا امتحان کردم از تی پی لینک تا اس ام سی تا ایسوز هیچ کدوم به لحاظ نرم افزاری فقط خود دانگل سونی جواب میده
بله دانگلش از پورت usb
با سیم که خوب راحته کابل شبکه از مودمت تا پشت پنل همین همه چیز هم روی اتوماتیک خودش میشناسه... به همین راحتی اما چیز یلود نخواهد کرد همه سرویس های اینتر نتی سونی برای ایران تحریمه یا فی×ل×تره× راه حلش اینه شما اینتر نت رو با وایرلس و نوت بوک از مودم بگیری یه ------ یا چیز×پی×ان بزنی بعد با پورت شبکه بفرستی روی پنل خلاصه درد سر خالیه
هارد بچه ها تا 500 رو تونستن وصل کنن البته باید fat 32 کنی و زیر نویس هم مشکل اساسی سونی فعلا
توصیه بچه ها خرید hdplayer که کلا همه چیش درسته و زیر نویس رو هم ساپورت میکنه
اما امکاناتش رو برو بچ باید بگن
راستی دایویکسش رو براش ریجیستر کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزار خود تی وی رو هم به راحتی میتونی آبدیت کنی