علي دايي: گرفتن يک جام حق پرسپوليس است
علي دايي گفت: امسال گرفتن يک جام حق پرسپوليس است.
سرمربي پرسپوليس پس از پيروزي يک بر صفر تيمش برابر فولاد خوزستان و صعود به فينال جام حذفي در نشست خبري اظهار کرد: فکر کنم بازي با وجود شرايط آب و هوايي که وجود داشت، بازي با کيفيتي بود، هر دو تيم از نظر تنفسي با مشکل مواجه شده بودند و بازيکنان دو تيم کارآيي لازم را به نحو احسن در زمين نداشتند.
وي افزود: در نيمه نخست تيم فولاد پس از 10 نفره شدن بهتر از ما کار کرد اما خط دفاع منسجم ما مانع گلزني آنها شد، در اواخر نيمه نخست ما توانستيم بازي را در دست بگيريم و در نيمه دوم به طور کامل بر بازي حاکم بوديم.
دايي ادامه داد: تيم فولاد خوزستان به هيچ عنوان روي دروازه ما خطرساز نبود و حق ما بود که در اين بازي پيروز شويم.
دايي خاطرنشان کرد: ما پس از 120 دقيقه بازي با سپاهان در اين شرايط نامناسب آبوهوايي به اهواز آمده بوديم که بازي را ببريم. از اين که تيم ما به حق واقعي خود رسيد خوشحالم و بايد خود را براي فينال آماده کنيم.
سرمربي تيم پرسپوليس تهران اظهار کرد: من بايد از بازيکنان خود تشکر کنم چون در شرايط سختي به دور از هر گونه حاشيه در اين مسابقات حضور يافتند، تنها هدفشان اين بود که به من و تيم خود کمک کنند.
وي ادامه داد: اين همدلي که بين بازيکنان ما وجود دارد تاکنون باعث موفقيت ما شده و اين همدلي تا پايان مسابقات بين اعضاي تيم و کادر فني همچنان دارد.
دايي خاطرنشان کرد: امسال حق پرسپوليس گرفتن يک جام است اما دو بازي سخت ديگر با ملوان در پيش داريم و بايد براي نتيجه گرفتن در اين دو ديدار تمام تلاش خود را بکنيم.
وي در خصوص مدت قراردادش با باشگاه پرسپوليس گفت: هشت روز ديگر قراردادم با اين تيم تمام ميشود و آن زمان ممکن است خيلي اتفاقات بيفتد. من امسال وظيفه داشتم براي پرسپوليس تلاش کنم و اين تيم را به جايگاه والايي برسانم.
=====================
جلالي: اکنون بيشتر از هميشه به خودم و تيمم ميبالم
مجيد جلالي گفت: من به آن کاري که ميکنم افتخار ميکنم. اکنون بيشتر از هميشه به خودم و تيمم ميبالم.
سرمربي فولاد خوزستان پس از شکست يک بر صفر تيمش برابر پرسپوليس در مرحله نيمه نهايي جام حذفي در نشست خبري اظهار کرد: من به آن کاري که ميکنم افتخار ميکنم. اکنون بيشتر از هميشه به خودم و تيمم ميبالم. براي اينکه در چنين جايي و براي چنين تيمي مربيگري ميکنم.
وي ادامه داد: ما از دقيقه 20 بازي 10 نفره شديم و يک پنالتي مسلم نيز براي ما گرفته نشد، با اين وجود بازي خوبي را ارائه داديم.
سرمربي تيم فولاد خوزستان خاطرنشان کرد: در اين چند سالي که در خوزستان مربيگري ميکنم ياد گرفتم که در چنين شرايطي چگونه عمل کنم و به آينده اميدوار باشم و تعلق خاطري که به اين تيم و اين استان دارم مشکلات ما را در آينده برطرف ميسازد.
وي گفت: ما براي کسب اين جام خيلي زحمت کشيديم و هر چيزي که بلد بوديم به تيم خود انتقال داديم. من اميدوارم هواداران ما را ببخشند. آنها مطمئن باشند ما هر آنچه که داشتيم براي پيروزي در اين بازي به کار گرفتيم.
جلالي در خصوص کيفيت بازي بازيکنانش در اين ديدار گفت: دوست ندارم بگويم که چه بازيکني بهتر بازي کرد اما باشگاه فولاد براي فصل آينده بايد بازيکناني را حفظ کند که کيفيت بازي بالايي دارند.
پ.ن 1 : منبع: ورزش 3
پ.ن 2 : تبریک میگم، تو این هوا و جلوی این فولاد فوقالعاده، کار پرسپولیس بینظیر بود !! البته بعد از اخراج حمودی، توقع پیشروی بیشتری داشتم از تیم دایی، اما نخواست بیگدار به آب بزنه و اجازه داد فولاد حمله کنه تا نیمه با همون نتیجه تموم شه ... برنامههاش رو گذاشت واسه نیمهی دوم و خوب هم از پس نوروزی و افشین براومد ...
تاکتیک جلالی تو نیمهی دوم کاملاً از سوی دایی خنثی شد ... نکتهی قابل توجه پرسپولیس امروز، علاوه بر کارای تمرینشدهی عالیای مثل اون ضربهی کاشته که پاس دادن نوروزی، زد بیرون، دقت بازیکنا تو پاس کاری و حفظ توپ بود ... تا جایی که من میدیدم، خیلی ضریب اشتباهات پرسپولیس تو پاسکاری کم بود ... البته یه جاهایی هر دو تا تیم پراشتباه بودن، اما در کل تیم ما امروز نسبت به قبل خیلی پیشرفت کرده بود، اونم تو این هوا !!
نکتهی دیگه باز هم تعویض طلایی دایی بود ... هاشمیان نشون داد چقدر میتونه برگ برندهی مهمی باشه تو دستای مربی ... ضربهاش کاملاً حرفهای بود ... بازی خوب قرمزها تو نیمهی دوم رو تکمیل کرد با این گل ... دو سه موقعیت 100 درصد دیگه هم داشتیم که با بدشانسی یا کم دقتی گل نشد ...
امیدوارم دایی واسه دوشنبه هم در مهار اولادی و نوری برنامهی خوبی داشته باشه تا بتونیم حداقل با اختلاف 2 یا 3 گل ملوان رو تو آزادی بزنیم تا خیالمون تقریباً راحت بشه واسه بازی چهارشنبه ...