اون اینترنت ویدیو هست که تو ایران کار نمیکنهنقل قول:
من همین حالا کانکت هستم و با مرورگرش کار میکنم.سایت هایی مثل موسیقی ما ورزش 3 و ... را من واردش شدم باهاش.خیلی راحت باز میکنه
در ضمن خود تلی را با خودش از طریق اینترنت آپدیت هم کردم
اون اینترنت ویدیو هست که تو ایران کار نمیکنهنقل قول:
من همین حالا کانکت هستم و با مرورگرش کار میکنم.سایت هایی مثل موسیقی ما ورزش 3 و ... را من واردش شدم باهاش.خیلی راحت باز میکنه
در ضمن خود تلی را با خودش از طریق اینترنت آپدیت هم کردم
خیلی ممنون از راهنماییتوننقل قول:
60 هرتز 24p یعنی چی؟نقل قول:
تقریبا همه پنل رو زیرو رو کردم بهترین حالتش سنگاپوره
1)استرالیا کانالها از 350 شروع میشن و خصوصیت گاید هم به شبکه اصفهان اضافه میشه که من هرچی ور رفتم نتونستم با گاید شبکه پنج اصفهان کار کنم ضمنا دیگه از شماره 1 2 3 تا 350 هم خبری نیست و نمیشه ادیتش کرد(حال گیریه)
2)بقیه کشورها هم نه خیلی فرق نمیکردن
با حاله این i+ چیز باحالیه فقط الان تو کشور سنگاپور دو مرحله ای شده که مرحله دومش خالیه ماله همون گاید فکر کنم
راستی هر قدر تلاش میکنم هارد نیم ترا wd بزنم نمیشناسه چرا ؟ ما گفتم دیگه مشکل نداریم با هارد اما نشد که نشد
بازم واسط و نمیدونم فلش 32 و 64 و نمیدونم هزار درد سر دیگه
شاید از همین چیزی باشه که اون پسره می گفت که ntfs نمیشناسه سونی...نقل قول:
راستی میشه از طریق اون پورت lan پشتش مودم بهش وصل کرد ؟ یعنی بدون استفاده از وایرلس به نت وصل شد ؟
این نمایندگی اش می گفت که یک سینما خانگی قراره بیاد بیسیم هست (اون بلوری ئه نه) که حدودا 600 تومنه شما نمی دونین کدوم مدله ؟ چون الان مدل با سیم اش 600 هست... نظر شما چیه ؟
نه مشکل ار نوع پورت usb و ربطی به فرمت پارتیشن و سایز نداره به هر حال که ما هنوز تو کفیم تا آبدیت های بعدی سونینقل قول:
در مورد اینتر نت هم بله به راحتی امکان پذیره با پورت لن
البته از دوستان هستند که خیلی توی شبکه کردنش هنوز مشکل دارن(امان از دست ف+ی+ل+ت+ر)
در مورد اون مدل مورد نظر شما هم اطلاعی ندارم
---------- Post added at 09:47 AM ---------- Previous post was at 09:46 AM ----------
راستی تو کشور سنگاپور هم گاید هست ولی من هنوز موندم چه جوریه؟
شما برای دیدن فیلم hd چیکار می کنید ؟
این فقط fat32 می خونه تو fat هم میگن فایل بالای 4 گیگ انتقال داده نمیشه ....
یه جا معرفی می کنید واسه دانلود فیلم hd ؟
چه جالب مشکل من رو پیدا کردید ....نقل قول:
تا زه این که چیزی نیست حالا شما مشکل فرمت رو حل میکنی با ویندوز 7 چی کار میکنی؟ بیشتر از چند گیگ رو کپی پیت نمی کنه من هر کاری کردم فیلم بلوری رو با حجم 30 گیگ رو کپی کنم نمیشد؟
هان حالا راه حل....
یه جمله ساده
شما بقیه سیستم عامل ها رو امتحان کن
...
(قشنگ بود نه)
سلام
من ex520 46 خریدم
برای فوتبال راضی نبودم 710 رو دیدم فوتبال بهتری پخش می کرد با کابل معمولی
البته هنوز کابل HDMI امتحان نکردم ببینم چقدر تاثیر داره برای دیدن فوتبال
امروز با کامپیوتر یه انیمیشن روش پخش کردم RIO که سرعت خیلی بالایی داشت ولی اصلا کم نیاورد حالا نمی دونم مربوط به این بود که کابل خوبی داشتم یا چیز دیگه
اگر میشه توضیح کامل بدید کجا باید برم صدا رو تنظیم کنم؟؟؟؟ خیلی ممنون
اجناس در گناوه از دبی میاد؟؟ قیمت هاش از بانه ارزونتر هست!نقل قول:
من که اینجوری خریدم
شنیدم جنس های بانه هم از دبی میره تا بانه
البته بانه هم دیگه معروف شده اونجا هم می دونن برا کسی که میاد انجا 100 تومن اینا زیاد فرقی نداره برا همین گرونتر میدن
من تو گناوه آشنا داشتم خودش رفت خرید برام