دوستان لطفا تاپیک و منحرف نکنین!
Printable View
دوستان لطفا تاپیک و منحرف نکنین!
معمولا غمگین ها که عزیزترین دوستشون رو از دست بدهند بیشتر دچار این فکرها میشن!
نه دوست عزیز ، یادمون باشه که اگه خدای نکرده خود کشی کنیم اون دنیا مسیرمون همانطور که خداوند خودش گفته ، درست جهنمه! چه مسلمان باش چه غیر مسلمان چون خودکشی اصلا کار انسان نیست! و در شان چنین موجودی با عقل و تفکری نیست!:46:نقل قول:
كساني كه چيزي از دست ميدهند
كساني كه چيزي بدست نمي آورند
كساني كه احساس پوچي ميكنند
كساني كه شاهد مرگ آرزوها يشان هستند
و ...
خودكشي يعني عوض كردن صورت مسئله
اگه فكر كنيد براي بودن در اين دنيا حتما دليلي وجود داشته ( اراده اي قوي تر از خود ما ) همون دليل براي ادامه زندگي كافيه .
فقط بايد سعي كنيم انسانيت رو درست بشناسيم ( ميدونم همتون ميشناسيد ) و بهش عمل كنيم.
ميدونيد بهترين لحظه ي زندگي من چي بود ؟
زماني كه دست يك نابينا رو گرفتم و از خيابون ردش كردم !
نه عشق بود ، نه پول ، نه زندگي و ... اون لحظه فقط احساس انسانيت رو تجربه كردم !!
دوستان امیدوارم کسی دچار سختی نشه و خودشو نابود نکنه ، امیدوارم با فکر کردن بتونین در مقابل مسائل سخت مقابله نمایید پس هرگز فکر به خودکشی نزنین دوستان ;)
همه حرفاتون قشنگه منم خودم 400 500 نفر مشاوره دادم کلی از این حرفا زدم اصلا 1 صدم درصد فکر نمیکردم روزی بخوام خودم اینکارو بکنم !
اگه تونستی جای من باشی و این حرفارو بزنی درسته !!
بخدا اینا همش حرفه احساس و فشاری که من دارم و اگه داشتی میفهمیدی یعنی چی !
چقدر خوش گذشته این چند وقته بهم ! همه کاری کردم و خیلی جاها رفتم
وقتی میدونی تا چند روز دیگه بیشتر زنده نیستی همه کاری میکنتی تا ناکام نری !
یه چند حا دیگه مونده و چندتا کاره دیگه ( یکم تاریخشو عقب انداختم)
فردا برنامه کوه دارم و دیدن دوستای قدیمیم ! و دیگه یه جامپینگ برم بام تهران و یه پینت بال و همین چیزا !!!
کلا از بچگی با برنامه بودم !
خیلی همتونو دوست دارم
New Ray جان بابت اون پیام خصوصیت هم ممنون
---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------
راستی یه سری پست ارو پاک کردن یکی بود گفت لینک CV مو میخاد گزاشتم تا فکر نکنه دروغ میگم
کد:http://www.tums.ac.ir/english/faculties/cv.asp?facultyID=2525
کد:http://www.tums.ac.ir/faculties/?facultyID=2525
توی مسخره بودن زندگی شکی نیست ولی به نظر من آدم باید در مورد یه سری چیزا احساس مسئولیت کنه.مثلا تاحالا به آینده ی خونوادتون فکر کردید بعد از انجام این عمل توسط شما چی به سرشون میاد؟به این فکر کردید که چطور سرخورده و انگشت نما میشن توی اجتماع(داریم توی ایران زندگی میکنیم عزیزان با یه طرز فکر سنتی).به این فکر کردید که مادرتون یا همسرتون یه زخم دائم وجودشو فرا میگیره؟
من خیلی زودتر از اینا به پوچ بودن زندگی پی بردم ولی احساس مسئولیته دست و پای آدم و میبنده البته از این بابت ناراحت نیستم
حرفتون خیلی قشنگ بود....نقل قول:
یکی از دوستام خیلی مذهبی بود اما سر یه غفلت اچ آی وی گرفت و سریع خودکشی کرد...
سلام دوستان
یه سئوال برام پیش اومده در رابطه با خودکشی
کسایی که خودکشی میکنند ولی به دلایلی نمیمیرن حکمشون چیه
مثلا یه بابایی چند تا قرص میخوره که بمیره ولی بعد از اینکه به بیمارستان میره زنده میمونه.خوب خدا بهش لطف کرده که جونشو نگرفته.ولی خوب با اراده و اختیار خواسته که خودکشی کنه یعنی عمل خودکشی رو انجام داده
حالا سئوال من اینکه این آدم به جهنم میره؟؟