من رسیدم به اونجایی که باید در پارکینگ باز کنی تا کامیون بیاری بیرون.ولی هر کاری میکنم اون در رو باز نمیکنه.یعنی اون دکمه قرمز رو نمیزنه .چه باید کرد؟
Printable View
من رسیدم به اونجایی که باید در پارکینگ باز کنی تا کامیون بیاری بیرون.ولی هر کاری میکنم اون در رو باز نمیکنه.یعنی اون دکمه قرمز رو نمیزنه .چه باید کرد؟
منم دقیقا" همین مشکلو دارم.خوشحال میشم کسی راهنمایی کنه:10:
فکر کنم باگ باشه،چون من مشکلی نداشتم..........
کرکتون رو عوض کنید احتمالا مشکل حل میشه.........
میشه یه کرک سالم معرفی کنید.؟
هر چی قبلا راجع به این بازی گفتم پس میگیرم...
بازی رو دوبار رفتم(یه بار رو پلاس) بسیار عالی و وفادار به بازی اول بود. گرافیک یه استاندارد جدید در سبک سل شید بود که بارها در طول بازی تمچیدش کردم. داستان خیلی خوب روی شما اثر میذاره و تقریبا همه ی کاراکترهارو به نسبت خودشون درک میکنید و باهاشون ارتباط میگیرید. شخصیت جکی خیلی زیبا پرداخت شده بود و قدرت های تاریکی هم دوستداشتنی بودن. شخصیت دارکلینگ هم جذاب تر از قبل شده بود. در کل محشر بود و پایان بازی فوق العاده بود.
اکشن بازی هم که کاملا در اوج بود و یکی از نقاط قوت بازی که باعث شد ساعات زیادی بازیش کنم و بخش وندتاش رو هم هم تک نفره و هم آنلاین رفتم و در اونجا هم کاراکترهای متنوعی داشت که قدرت های جالبی داشتن. از همه جذاب تر اون نینجائه بود که آپگریدای اونو فقط تا ته بردم.
این بازی رو دو هفته پیش تموم کردم ولی الان چشمم افتاد به تاپیکش و حیفم اومد واسش پست ندم. حتما پیشنهاد میکنم این بازی رو که تقریبا از همه لحاظ زیباست و خیلی خیلی کم نقص هستش رو بازی کنن! حتما!
دوستان میشه یکی بگه حجم نسخه کامل بازی چقدره؟
میخوام دانلود کنم ولی میترسم نسخه های Repack باشن
من خودم از سایت بـــــــــــوق :31: با حجم 5.5 گیگ دان کردمنقل قول:
بعد نصب شد 6.8 گیگ.بازی هم کامله
من اینجا گیر کردم نمیدونم چکار کنم :
محتوای مخفی: تصویر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا کمکم کنین.
یه میله بردار اون کابل قرمزه که هستش رو بکنش..نقل قول:
با استفاده از بازی راستی هم میشه این کارو کرد بزنش تا نصف بشه
من همون اوایل بازی گیر کردم.تازه این مارها از شونه ام درومده.ملت رو میزنم و میرم جلو تو یه جا که میرم یه مرده هست که یه چوب بیسبال دستشه.هرکاری میکنم نه چوب رو ازش میگیره نه می میره.باید چیکار کنم؟
ممنون