چند تا عکس سیو کرده ام که با فرمت ASPX سیو شده است (شبیه فایلهای TXT ) . حالا چطور میتونم اونها رو به فرمت عکسهای معمولی تبدیل کنم .
البته با نرم افزار image badger امتحان کردم نشد.
لطفا یه راه کار مفید پیشنهاد بدین.
Printable View
چند تا عکس سیو کرده ام که با فرمت ASPX سیو شده است (شبیه فایلهای TXT ) . حالا چطور میتونم اونها رو به فرمت عکسهای معمولی تبدیل کنم .
البته با نرم افزار image badger امتحان کردم نشد.
لطفا یه راه کار مفید پیشنهاد بدین.
چطوري ميتونمdrive فلاپي بسازم؟
سلام بچه ها !!!!نقل قول:
هر بار که بخوام روی منوی استارت ویندوز xp کلیک کنم همه سیستم هنگ میکنه و حتی موس هم تکون نمی خوره.و من مجبور به ریست با استفاده از دکمه کیس هستم.ضمنا انتی ویروسم اپدیت شدست و سیستم رو باهاش چک کردم. لطفا کمکم کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kaspersky internet security update time: 2007/1/30
در جواب شما باید بگم احتمال 99% مشکل از یک باگ یا یک شبه ویروس است که فقط توی فایل اکسپلورر (explorer.exe) تغییر ایجاد می کنه .
راه حل : اول ویندوز رو کامل در حالت سیف (safe mode ) چک کن بعد سی دی ویندوز رو بزار و ویندوز رو با اون ریپیر (repair) کن (بهتر این کار رو اگه بلد نیستی یه بلدش برات بکنه چون یهو شاید بزنی درایوتو کامل فرمت کنی !)
راه حل دوم : (با ریسک بسیار بلا ) فایل اکسپلوررتو پیدا کن و اونو با یک فایل اکسپلورر سالم که از دوستات می گیری عوض کن ( فقط در صورتی که سیستم فایلت fat باشه می شه این کار رو کرد !) اگه خواستی این کار رو بکنی قبلش به من بگو چون بایدد قبل از اون یک کارایی انجام بدی .
می گویند زکات علم نشر آنست.نقل قول:
لطفا یکی جواب بده
idon't no what ASPX !!!
please preamble more....
با جه برنامه ای ذخیره کردی؟
با برنامه خاصی سیو نکردم . از فایر فوکس استفاده میکنم .
عکسها رو از سایت تبیان سیو کردم .در ضمن موقع ذخیره عکسها در قسمت save as type مرورگر . فقط با فرمت آل فایل ذخیره میکرد.
حالا ظاهر فایلها شبیه فایل txt هست با پسوند aspx . ولی اگه راست کلیک کنم و با open with کار کنم تبدیل به عکس میشه !
آقا من Language Bar ویندوزم پریده!
چی کار کنم؟
يه سوال:
چه گونه میتوانم يك فايل zip يا Rar را به حالت عادی در بياورم؟
برنامه winzip رو نصبش کن بعد روی فایلت زیپت راست کلیک کن و گزینه extract here انتخاب کننقل قول: