مثل اینه فقط پایینش سامسونگ نوشتهنقل قول:
محتوای مخفی: doc
Printable View
مثل اینه فقط پایینش سامسونگ نوشتهنقل قول:
محتوای مخفی: doc
نه لای در موندم :دی
از بس ازدحامه احتمالا دیر شروع میشه سامسونگ همیشه همینجوریه
فکر کنم ساندیس میدن شلوغ شد برادرای ......... هم رفتن بارسلون واسه سرکوب حسنی تا گوشیارو معرفی نکنه
سلام:5:
دوستان یه چندتا عکس با هم ببینیم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برید بخوابید :دی فردا ساعت 7 شب ادامه معرفی ها .
Nvidia اعلام کرد با همکاری سامسونگ یک SuperPhone معرفی خواهد کرد ....
مخلصیم .کد:http://androidandme.com/2011/02/phones/nvidia-and-samsung-are-working-on-an-upcoming-dual-core-superphone/
امیر واقعا 1 ساعت دیگست؟
یعنی من برم بکپم بعدا بیام شامم نخوردم
فلش مموری میخورد به این gs2 خوب بود حالا بعدا امتحان میکنیم ایشالا که میخوره :دی
نه امشب دیگه خبری نیست .
رفت واسه فردا شب .
حسنی خسته نباشی خدا عزتت بده :دی
گوشی خفنگ بعدی سامی و انویدیا در ماه مارس در CTIA معرفی میشه .
مخلصیم .
اینا که گرونن بگو بادا کجاست؟: دی
یعنی چقدر خفن تر از gs2 ?نقل قول:
اگر خیلی خفن تره من صبر میکنم چون با قیافه این حال نکردم
راستی GS2 اگر dock داشته باشه که باید همین الان تو نمایشگاه معرفی کنن مثل بقیه. !!!!!!:19:
راستی یه چیز دیگه الان Exynos(orion) از لحاظ گرافیکی از xperia play بهتره؟چقدر بهتره؟
xperia play 60 fs بر ثانیه بازی اجرا میکنه؟
این خبر خوب رو هم بدم برم !
USB 2.0 OTG
بالاخره سامی هم On the go زد .
مخلصیم .
رو GS2 هست یا GT2 ؟نقل قول: