قیمت امروز بازار400 باگارانتی اصلی +برنامه ورم
قیمت امروز بازار400 باگارانتی اصلی +برنامه ورم
سلام دوستان
review ی یکی از سایت ها نوشته بود که داخل جعبه این گوشی هندزفری وجود نداره ! این قضیه صحت داره؟
سلادوست عزیزنقل قول:
سایت رومعرفی کن لطفا:20:
نقل قول:
اشتباه چاپی شد
کسی گوشی رو خریده چند تا سوال دارم.میگن باطریش زیاد نمیمونه درسته؟و اگر میشه آدرس تو شیراز که با گارانتی رسمی پارس مایکروتل و کلاهبردار هم نباشه بهم بدید برای خرید
دوستانی که می خوان این گوشی رو بخرن فعلا صبر کنن به چند دلیل :
1 - در کامنت های بازدید کنندگان Gsm Arena از باطری این گوشی خیلی بد شنیدم . خیلی می گفتن با استفاده عادی یک روز بیشتر شارژ نگه نمی داره . البته این با عدد و ارقامی که برای باتری این گوشی به طور رسمی اعلام شده تناسب نداره ولی بازم باید صبر کنیم تو ایران جا بیفته ، ببنیم باتریش در واقعیت چطوره .
2 - با ورود گوشی های نسل جدید HTc دیزایر و نکسوس افت قیمت پیدا می کنن و اونوقت با قیمتی نزدیک به این گوشی می شه خریدشون . سونی اریکسون هم گوشی جدیدش نئو تا چند روز دیگه وارد ایران میشه و قیمتش هم مناسبه .
البته Samsung Galaxy Ace S5830 در پنچمارک نمره بهتری از دیزایر و نکسوس و x10 اورده و فقط مشکل من با باتریشه که اگه حل بشه با توجه به اینکه عاشق قیافش شدم حتما می خرمش . البته توجه داشته باشید که دیزایر و نکسوس 1 از صفحه نمایش آمو ال ای دی استفاده می کنن که کیفیتش با tft قابل مقایسه نیست .
اینم پنچمارک Samsung Galaxy Ace S5830 که بالاتر از نکسوس و دیزایر هست و زیر گلکسی .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم نظرات که کاربران دادن رو خوندم.ولی بازم فکر نکنم دیگه 1 روز رو با کار متوسط جواب نده.ولی خوب بقیه گوشیها هم حداکثر 1-2 روز جواب میدن
دوستان
جریان باطری چیه؟ازاین بابت مطمئن هستید؟
فکر کنم این نکسوس وان که ایس ازش بالاتره با اندروید 2.1 باشه که تو تستها تاثیر داره. اون نکسوس وان +2.2 هم با اندروید 2.2 باشهنقل قول: