من از دوستانی که slrlike دارند و اصرار بر اینکه این تله ماکرو رو فقط این دوربین داره سوالی دارم
در حالت تله ماکرو دوربین پاناسونیک چه کاری انجام میده که کنون نمیتونه انجام بده ؟
Printable View
من از دوستانی که slrlike دارند و اصرار بر اینکه این تله ماکرو رو فقط این دوربین داره سوالی دارم
در حالت تله ماکرو دوربین پاناسونیک چه کاری انجام میده که کنون نمیتونه انجام بده ؟
اين عكسها رو ببينين :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولي از فاصله 2 متري بدون زوم و در حالت ماكرو گرفته شده
دومي در حالت زوم 10Xاپتيكال (كه حداكثر زوم اين دوربين هست) و در حالت ماكرو با فوكوس كامل گرفته شده
دوربين قديمي SX100 كنون. منظور دوستان از تله ماكرو همين قابليته؟ اگه چيزه ديگه اي هست بگيد من با دوربينم امتحان كنم ببينم امكانشو داره يا نه.
اينم دو نمونه ديگه با شرايطي كه بالا گفتم :
(همونطور که خودتون گفتید تفاوت خروجی این دو تا دوربین با هم خیلی کمه پس سوالم بیشتر در مورد امکانات جانبی است)
دوستانی که زیاد عکاسی میکنن چقدر این صفحه نمایش چرخان کنون به کارشون میاد؟
یا 200 گرم وزن بیشتر کنون چقدر ادم رو تو عکاسی اذیت میکنه؟
زوم اپتیکال بیشتر کنون با توجه به اینکه ادم همیشه سه پایه همراه اش نیست , اصلا کاربردی داره؟
سوال هم اینکه فلش پانا چقدر میتونه مفید باشه و چقدر مضرر(بخاطر اینکه قابلیت نصب فلش خارجی نداره)؟
صفحه چرخان در هنگام فیلمبرداری و عکاسی ماکرو کاربرد داره
200 گرم هم در حدی نیست که بخواد شما رو اذیت کنه
زوم زیاد در موارد عکاسی از طبیعت یا حیات وجش کاربرد زیادی داره اما در حالت عادی خیر
فلاش به نظر من زیاد موثر نیست فلاش دوربین من 13 متر برد داره اما بیشتر از 5-6 متر باهاش کار نمیکنم
اون هم در موارد استثنایی چون فلاش سر خود عکس رو تخت و خراب میکنه
با تشکر از همه ی دوستان که تو این بحث شرکت کردند
من الان حدود دو ماهه که دارم رو دوربینای slr like کار میکنم که از آخر به fz45 و sx30 رسیدم و بد جوری موندم که کدوم رو انتخاب کنم! ارسال های همه تون رو که خوندم بیشتر تو شک افتادم که کدوم رو انتخاب کنم! واقعا تو دوراهی گیر کردم .
زیاد مهم نیست دوست عزیز مباحثی که در این بحثها گفته میشه و اختلاف وجود داره شاید سالی یکبار هم برای شما پیش نیاد یا بود و نبودش فرق زیادی نکنه مهم کیفیت خروجی نهایی هست که به هم نزدیک هستند و تفاوت آنچنانی ندارند
باید به مغازه مراجعه کنید و دوربینها رو دستتون بگیرید و در نهایت ببینید با کدام دوربین ارتباط بهتری برقرار میکنید
خوب بهتره این جوری بگمو ملاک های من برای یه دوربین:
1. نوع حسگر
2.کیفیت رنگ و خروجی
3.کم بودن نویز
4.زاویه ی واید
5.میزان زوم اپتیکال
6.میزان شارپنس
7.سرعت شاتر
8.ساپرت فرمت غیر فشرده
9.رزولیشن عکس
10.برد فلاش
11.کیفیت فیلم برداری
چیزای دیگه هم مستن که اونا در اولویت های پایین تراند, حالا بگین کدوم بخرم sx30 یا fz45 ؟
خوب بهتره این جوری بگم , ملاک های من برای انتخاب یه دوربین اینده ام:
1. نوع حسگر
2.کیفیت رنگ و خروجی
3.کم بودن نویز
4.زاویه ی واید
5.میزان زوم اپتیکال
6.میزان شارپنس
7.سرعت شاتر
8.ساپرت فرمت غیر فشرده
9.رزولیشن عکس
10.برد فلاش
11.کیفیت فیلم برداری
چیزای دیگه هم مستن که اونا در اولویت های پایین تراند, حالا بگین بین این دوتا نامزد کدوم رو به عنوان دوربین اینده ام انتخاب کنم sx30 یا fz45 ؟:31:
اقا این انحراف فامی که توی sx30 دیده شده چیه ؟
من sx30 رو تست كردم اصلا كيفيت جالبي نداشت مخصوصا تو شب نويزش وحشتناكه راستش راجب fz40 اطلاعاتي ندارم ولي sx30 رو اصلا پيشنهاد نميدمنقل قول: