نقل قول:
حالا کلید ماشین یا پیچگوشتی ریز که داخل اون سوراخ وسطش بره ! :46:
بازم مرسی دمت المنت
تو این مورد نمیشه پیچ گوشتی رو آهسته ببرم که هواش آهسته خارج شه؟!!!نترسم:31:
نقل قول:
برای سوال دومت ( مربوط به خراب شدن موتور ) باید بگم که شما فقط روغن موتور ایرانی تووش نریز ، بعد هر بلایی خواستی سرش بیار :10:
روغن موتور من همیشه پارس سی ان جی هستش
سوپر کیانم گاهی میزنم همونایی که دوروبر 12000 تومن قیمت دارن دیگه
حالا خارجی چی بزنم؟
نقل قول:
موتور تا زمانی که میل لنگ رو میچرخونه داره عمر معمولیشو طی میکنه :20:
موتور فقط در لحظه ی خاموش شدن و روشن شدن به شدت پیر میشه ! که اون هم اگه روغن موتور خوب توش باشه ، پیریش در لحظه استارت و خاموش شدن به یک سوم کاهش پیدا میکنه
من با ماشین زیادی خرید میکنم واسه همین دائم تو شهر باید پیاده شم 5 یا 10 دقیقه خرید کنم دوباره یه جای دیگه.
به نظرت خاموش کنم ماشینو؟ یا کار کنه؟
الانم که تابستونه کولرم روشن میزارم میرم خرید
نقل قول:
حالا من چون خودم به این چیزا حساسم به محض این که دیدم ریب زدن و پت پت کردنش شروع شد میرم رو بنزین
چون در واقع موتور در اون لحظه داره خاموش میشه و فشار زیادی رو داره تحمل میکنه !
نقل قول:
ماشین منم برج 2 همون 87 :31::31::31: :10:
تمام 87 ها این مشکلو دارن ! ( موقع کلاج گرفتن خاموش میشن )
یه دلیل علمی هم داره که یه بنده خدایی به من توضیح داد ولی کاملشو یادم رفته ،
مثلا فرض کن ماشین تو دنده است و داره معکوس میخوره ( گاز نمیدی بهش ) در این حالت گاز به همراه یه مقدار هوا، از داخل موتور بر میگرده به یه جایی . بعدش که کلاج میگیری و موتور میخواد برگرده به دور موتور آرام یا همون 0.8 ، اول هوایی که از تو موتور برگشته به موتور میرسه بعدش نوبت گاز میشه :31: بنابر این خاموش میشه ( آقا اینا دلیل علمی داره ها من به زبون بی سوادی خودم که فهمیدم تعریف کردم )
حالا اگه میخوای خاموش نشه دوراه داری ! اول اینکه خیلی آروم کلاج بگیری ، و دوم این که خواستی کلاج بگیری چنتا گازه کوچیک هم بده :46:
این دلیل علمی رو نمیتونم نظری بدم ولی کلا باید بنزین احتراقش بیشتر و بهتر از گاز باشه این میتونه تاثیر گذار باشه
راستی این پرایدای جدید سال 90 یا همون 131 و 132 و 111 گازسوزشون مشکل خاموش شدنو نداره؟؟؟؟؟؟؟؟ حتی از دنده 5 با 140 تا خلاص کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!
من که کلاچو بموقع میگیرم خاموش نمیشه گاز دادن سخته حواس آدم پرت میشه ولی باز احتمال خاموشی هستش