دوستان کسی این آپدیت جدید 2 دستگاه های 333 را نصب کرده بوده؟
ظاهرا آپدیت مشکل صدا داشته و الان از روی سایتها حذفش کردن.
میخواستم بدانم در این آپدیت چه چیزهایی اضافه شده بوده؟
Printable View
دوستان کسی این آپدیت جدید 2 دستگاه های 333 را نصب کرده بوده؟
ظاهرا آپدیت مشکل صدا داشته و الان از روی سایتها حذفش کردن.
میخواستم بدانم در این آپدیت چه چیزهایی اضافه شده بوده؟
من معمولا" آپدیتهای جدید dvbt ها رو روی سایت maadiran.mihanblog.com می بینم . توی وبلاگ چند وقت پیش اطلاع رسانی کرده بودن که این آپدیت مشکل داشته و به زودی آپدیت جدیدش رو میذارن . من چند بار سوالاتم رو توی وبلاگ پرسیدم خیلی خوب جواب دادن ، اگه سوالی داری اونجا بپرس بهتر راهنماییت میکنن . برای دریافت آپدیت قبلی یه سر به همین لینک بزن و اگه دیدی روی سایت نبود توی وبلاگ براشون پیغام بذار، آپدیتش رو بهت میدننقل قول:
موفق باشی .
سلام
گیرنده دیجیتال ایکس ویزیون دارم ولی 16 کانال میگیره ؟
چرا ؟
کرمان هستم ؟
چرا بقیه استانها رو نمیگیره ؟
با تشکر :8:
شبکه دیجیتال فعلا همین 16 تا کانال هست تا بعدا که شبکه ها زیاد شه مثل شبکه ورزش و انیمیشن و ...نقل قول:
سلام. من الان یک ساله و دوماهه یک دستگاه گیرنده دیجیتال X.Vision XDVB-101 خریدم و استفاده میکنم.تلویزیون هم پاناسونیلک 26 اینچه.تا یک ماه پیش هیچ مشکلی باهاش نداشتم و راضی بودم.اما حدودا اوایل اردیبهشت یک روز که خسته و کوفته از کلاس برگشتم خونه و تلویزیون رو روشن کردم دیدم زده سیگنال یافت نشد.با اولین کلیک روی دکمه ریموت کنترل برای تعویض کانال پیغام جستجوی کانال رو آورده و هرچی هم جستجو میکنم هیچی پیدا نمیکنه. دستگاه رو برداشتم خونه یکی دوتا آشنای دیگه آزمایش کر م.بی فایده بود.فایل آپدیتش رو از سایت رسمی ایکس ویژن برداشتم آپدیت کردم باز جواب نداد.کسی می تونه کمکی بکنه؟ من نمی فهمم مشکلش چیه!
اگر گارانتی اش هنوز باقی مانده، مراجعه کنید.
گیرنده یکی از دوستان هم مشکل پیدا کرده بود، البته مشکلش حادتر از چیزی بود که شما میگی. برده بود گارانتی.
بعد دستگاهش را تعویض کردند و چون مدلی که او داشت را نداشتند، 3 هزار تومان گرفته بودند و یک مدل بالاتر داده بودند.
دوست عزیز درسته دیگه ! الان اکثر استانها 16 تا کانال میگیرن .( البته توی بعضی شهرها و استانها فرکانس بعضی از کانالها از طرف صدا و سیما فعال نیست و به همین دلیل کمتر از 16 کانال رو میگیرن ) فقط توی تهران فعلا" پخش آزمایشی شبکه ورزش هم وجود داره بنابراین فرکانس 17 تا کانال در تهران فعاله . شما هم در کرمان الان همه 16 کانال رو میگیری و مشکلی وجود نداره !نقل قول:
با نظر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز موافقم . حتما" اگه گارانتیش باقی مونده برو خدمات مادیران تا مشکلت رو برطرف کنن . راجع به خدمات و گارانتی ایکس ویژن ها تا حالا انتقادهای خوبی شنیدم . ببر اونجا ایشالا مشکلت رو برطرف میکنن .نقل قول:
من یک دستگاه گیرنده دیجیتال 101 گرفتم تا حالا که راضی بودم اما 2 تا مشکل کوچیک داره
1- ورودی usb از پشت دستگاهه که با یک کابل نرو ماده حلش کردم
2- زمان لازم برا تعویض کانالاش زیاده
دوست عزیز گیرنده دیجیتال 101 مدل بسیار قدیمی گیرنده های دیجیتال xvision هست و جزء اولین سری آنهاست .نقل قول:
یه نکته برای افزایش کارایی دستگاهت و آن اینکه :
خدمات مادیران هرچند وقت یه بار update جدید برای دستگاههای گیرنده دیجیتالش روی سایت مادیران میذاره و تو با استفاده از فایل update مربوط به مدل دستگاهت ، آنرابه ورژن جدیدش بروز رسانی کن . زمان تغییر کانالها هم طبیعیه و مثل تعویض کانالهای ر ی س ی و ر یکم زمان میبره .