یعنی 770 رو نمیشه کراس فایر کرد؟
مثلن من الان یه 6859 بگیرم اگه چیپست 770 داشته باشه مین بردم دیگه یه سال دیگه نمی تونم یکی دیگه بگیرم کراس فایرش کنم (برای بازی های قویتر)؟
Printable View
یعنی 770 رو نمیشه کراس فایر کرد؟
مثلن من الان یه 6859 بگیرم اگه چیپست 770 داشته باشه مین بردم دیگه یه سال دیگه نمی تونم یکی دیگه بگیرم کراس فایرش کنم (برای بازی های قویتر)؟
این دیگه چه کارتی هست ؟ هم چین مدلی نداریم ...نقل قول:
6859
خیر! بتگی به تعداد اسلات های pci express مادربرد داره ...نقل قول:
اگه چیپست 770 داشته باشه مین بردم دیگه یه سال دیگه نمی تونم یکی دیگه بگیرم کراس فایرش کنم (برای بازی های قویتر)
کراس کردن دردسر داره و مشکلاته زیادی.نقل قول:
6850 کارتی هست که تمامه بازی هارو با بالاترین جزئیات جواب میده و حالا حالاها نیاز به تعویضش نداری.
زمانی هم بشه که از پس بازی های جدید بر نیاد مطمئن باش کارتهای قویتر با قیمت مناسبتری میاد.در اون صورت کراس کردن 2تا 6850 زیاد به صرفه نیست.
به نظر من همون 770 رو بگیرید و برای CF روی 870 حساب نکنید چون اولا 8-8 هست دوما :
البته اگه تفاوت قیمت با 770 کم بود 870 رو بگیریدنقل قول:
زمانی هم بشه که از پس بازی های جدید بر نیاد مطمئن باش کارتهای قویتر با قیمت مناسبتری میاد.در اون صورت کراس کردن 2تا 6850 زیاد به صرفه نیست.
دوستان عزیز از بین این مین بردهایی که تا کنون به من معرفی کردید کدامیک از مین بردها قابلیت کراس فایر را داشتند؟
Asrock 870 extreme 3نقل قول:
کدامیک از مین بردها قابلیت کراس فایر را داشتند؟
---------- Post added at 10:19 AM ---------- Previous post was at 10:19 AM ----------
ولی همون طور که گفتم :
نقل قول:
به نظر من همون 770 رو بگیرید و برای CF روی 870 حساب نکنید چون اولا 8-8 هست دوما :
نقل قول:
نقل قول:زمانی هم بشه که از پس بازی های جدید بر نیاد مطمئن باش کارتهای قویتر با قیمت مناسبتری میاد.در اون صورت کراس کردن 2تا 6850 زیاد به صرفه نیست.
خیلی ممنون، فقط همین یک مدل کراس فایر دارد؟
منظورت مادربردو یا گرافیک؟نقل قول:
منظورم مادربرد هست، می خوام از الان یه مادربرد با قابلیت کراس فایر بگیرم، بعدن که وضع مالی بهتر شد از این قابلیتش سود ببرم.
اگر برای 6850 میخواین باید بگم قیمت مادربردی که از پسش بر بیاد 250 به بالا هست.نقل قول: