نقل قول:
آخه قطعات اصلی واسه یه گیمر موس و اسپیکر (هدست ) هم هست یعنی به اندازه ی گرافیک و سی پی یو (بلکه بیشتر در بازیهای Multi معروف مثل Counter , COD , Warcraft , Dota , FIFA ) براش اهمیت داره
کاملا صحیح هستش اما تا حدودی ...
نقل قول:
1- مادربورد = مادربوردی که معرفی کردم نسبت به مادربورد شما فقط USB3 , Sata 3 نداره ولی 100 تومن ارزونتره
این به تنهایی خودش بزرگترین عیب سیستم شماست ...
نقل قول:
- گرافیک : بازم بحث زیبای گرافیک همونطور که تو اون تاپیک قدیمی گفتم GTX 460 SLI اگه قوی تر نباشه هم قدرت 5850 هست. ولی هم قیمت کمتری داره (60 تومن) و هم از PhysX پشتیبانی میکنه و هم اگه از برند Palit بگیرید کوچکترم هست
خب این نظر شماست و تنها نقطه ی قوت این کارت قیمت پایینش تو ابران و physicx هستش ولی اگه این قدر فیزیک مد نظر هست من 3 way sli رو به دوستمون پیشنهاد می دم که در این حالت وضع خیلی فرق می کنه .
نقل قول:
3- هارد : این قسمت یکم سلیقه ایه . اونی که من گفتم یه مزیت هایی داره اینی که شما گفتی یه مزیت هایی (مثل سرعت بیشتر )
می تونم بپرسم چه مزیتی ؟! سیستم پیشنهادی من :
نقل قول:
آخه قطعات اصلی واسه یه گیمر موس و اسپیکر (هدست ) هم هست یعنی به اندازه ی گرافیک و سی پی یو (بلکه بیشتر در بازیهای Multi معروف مثل Counter , COD , Warcraft , Dota , FIFA ) براش اهمیت داره
کاملا صحیح هستش اما تا حدودی ...
نقل قول:
1- مادربورد = مادربوردی که معرفی کردم نسبت به مادربورد شما فقط USB3 , Sata 3 نداره ولی 100 تومن ارزونتره
این به تنهایی خودش بزرگترین عیب سیستم شماست ...
نقل قول:
- گرافیک : بازم بحث زیبای گرافیک همونطور که تو اون تاپیک قدیمی گفتم GTX 460 SLI اگه قوی تر نباشه هم قدرت 5850 هست. ولی هم قیمت کمتری داره (60 تومن) و هم از PhysX پشتیبانی میکنه و هم اگه از برند Palit بگیرید کوچکترم هست
خب این نظر شماست و تنها نقطه ی قوت این کارت قیمت پایینش تو ابران و physicx هستش ولی اگه این قدر فیزیک مد نظر هست من 3 way sli رو به دوستمون پیشنهاد می دم که در این حالت وضع خیلی فرق می کنه .
نقل قول:
3- هارد : این قسمت یکم سلیقه ایه . اونی که من گفتم یه مزیت هایی داره اینی که شما گفتی یه مزیت هایی (مثل سرعت بیشتر )
می تونم بپرسم چه مزیتی ؟! سیستم پیشنهادی من :
CPU = Core i7 - 930 = 315
M.B:Asus P6X58D-E=350
Ram = 3*2GB DDR3 1600 Patirot Viper= 210
VGA =3* Zotac GTX460 768Mb240 = 720
CPU Cooler = Green Cpu Freezer = 40
DVD RW:HP 1270i =30/000
HDD:2 X Seagate 500Gb (7200.12) RAID0=90
bluray drive :sony=50
Case:Cooler Master Elite 310 = 40
Power = Green 885W = 150
MONITOR:LG-22"-W2262TQ=205
Edifier C2=75
Mouse & Keyboard:Logitech Cordless Desktop EX-110=50
Total : 2325
بقیه موارد از جمله joy stick و هدست ارزش خرج کردن رو داره اما فعلا از نظر من 3 way sli بیشتر ارزش داره ...