واقعا با این قیمت خریدن گوشی سیمبین اشتباه محضه ! حتی با بالاترین امکانات هم باشه .
یک میلیون و دویست هزار تومن شما آیفون 4 میخرید یا بهترین گوشی آندرویدی و باز هم ته جیبتون پول میمونه .
Printable View
واقعا با این قیمت خریدن گوشی سیمبین اشتباه محضه ! حتی با بالاترین امکانات هم باشه .
یک میلیون و دویست هزار تومن شما آیفون 4 میخرید یا بهترین گوشی آندرویدی و باز هم ته جیبتون پول میمونه .
عزیز من این قیمت کاذب هست در حد تیم ملی ... بعد از عید متعادل میشه :46:نقل قول:
قیمت جهانیش حدود 700$ هست ! مگه N8 اومده بود 1.500.000 نمیفروختن ؟
40 /50 روز بعدش 600 تومن شد: دینقل قول:
این هم بعد درست میشه قیمتش: دی
خیلی گوشی خوش دست و خشنگی! هست: دی
اصلا شما بگو بشه 600 تومن هم قیمت با N8 ، وقتی با همین قیمت میشه یه اندروید خیلی خوب مثل گالاکسی خرید واقعا دلتون میاد پول برای سیمبین منسوخ شده بدید ؟!نقل قول:
عزیز من این قیمت کاذب هست در حد تیم ملی ... بعد از عید متعادل میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب سلیقه ها فرق داره،شاید خیلی ها باشن که انروید بودن یا نبودنش فرقی نکنه براشوننقل قول:
یا بعضی ها مثل من کلا با گوشی های دیگه به جز نوکیا مشکل داشته باشن: دی
من که بیشتر به خاطر کیبورد دار بودنش این گوشی رو گرفتم
میشد htc هم بگیرم ولی خب دوست نداشتم شکل و شمایلش رو.
تا اونجایی هم که یادم میاد به جز سیستم عاملش E7 ازخیلی جهات بهتر از گالاکسی بود.
قیمت دیروز e7 تو علاءالدین 850 تومن.
دیزاینش واقعا عالیه.:46:
کسی اطلاع داره فنلاندی هم آوردن توی ایران یا نه؟
چون بیشترش چینی بود
و اینکه گارانتی اصلی 12 ماهه ی نوکیا رو داره یا نه؟
سیمبین3^ کجا منسوخ شده؟؟؟؟!!!!!!!!!!
Nokia E7 با قیمت 66 دلار در هند پیش فروش می شود و هنگام عرضه بصورت قفل شکسته ، قیمت آن 777 دلار خواهد بود. ثبت نام برای پیش خرید این گوشی در هند هم از طریق وب سایت رسمی نوکیا و هم از فروشگاههای شعبه نوکیا در این کشور انجام می شود.