هوينس: تيم امسال بايرن قويتر از پارسال است
مدير باشگاه بايرنمونيخ گفت: امسال نسبت به فصل گذشته، تيم قويتري در اختيار داريم.
سایت فوتبال 3-
به نقل از اکسپرس، اولي هوينس اظهار داشت: پس از باخت از کايزرسلاترن، انتقادات زيادي از تيم شد. برخي گفتند که نسبت به سال قبل دچار افت شده ايم؛ اما من نظري ديگر دارم. معتقدم تيم قويتري نسبت به سال گذشته در اختيار داريم.
اين مقام که از چهار دهه قبل به عنوان بازيکن، مدير تيم و رئيس باشگاه درخدمت ژرمنها بوده است، افزود: شکست 2 بر صفر از لاترنيها تلخ بود؛ ولي نتيجهبخش است. اين نتيجه سبب خواهد شد تا مربي و تيم به تصميمات بهتري برسند و قوي تر از گذشته کار کنند.
او ادامه داد: بايرن نسبت به فصل قبل شرايط بسيار بهتري دارد. فوتبال بهتري را به نمايش مي گذاريم. باخت از کايزرس لاترن برايمان فاجعه نيست.
سرخپوشان ده روز قبل در دومين هفته از فصل جديد بوندسليگا 2 بر صفر مغلوب لاترنيها شدن
[HTML]http://www.football3.ir/news.do?itemid=27198[/HTML]
2010/09/06
دیه گو: پدر بودن بهترین احساس دنیاست
هافبک برزیلی ولفسبورگ می گوید پدر شدن برایش از کسب عنوان آقای گلی بوندس لیگا لذت بیشتری دارد.
درحالی که اکثر بازیکنان اصلی تیم ولفسبورگ برای شرکت در مسابقات انتخابی یورو 2012 به کشورهایشان بازگشته اند دیه گو مهاجم برزیلی و جدید این تیم که این فصل شماره 28 را بر تن خواهد کرد در تدارک اجاره خانه ای با تمامی امکانات در شهر ولفسبورگ است. بزودی اتفاقی خوشایند در زندگی این برزیلی با تکنیک به وقوع خواهد پیوست. دیه گو بزودی پدر می شود.
همه چیز رو به راه است
از حضور در این تیم احساس رضایت می کنم. اینجا همه به گرمی از من استقبال کردند. اعضای تیم ، مربیان و کل مردم شهر. ولفسبورگ شهر آرامی است .من سکوت اینجا خیلی دوست دارم. فعلاً به دنبال پیدا کردن یک خانه بزرگ تر هستم چون قرار است بزودی خانواده ام به این شهر بیایند.در فوریه سال آینده عضو جدیدی به خانواده ما اضافه می شود. پدر شدن زیبا ترین احساس دنیاست. بی صبرانه منتظر رسیدن لحظه تولد فرزندم هستم. بهترین لحظات زندگی شخصی و شغلیم را سپری می کنم.
اولین حضورم رضایت بخش بود
با وجود شکت برابر ماینتز خاطرات خوبی از این بازی در ذهنم دارم. من توانستم در کمتر از 30 دقیقه اولین گلم را برای ولفسبورگ به ثمر برسانم. بعد از گل بود که شنیدم تماشاگران نام من را فریاد می زنند. درست است که باختیم اما تیم ما خیلی خوب فوتبال بازی می کند . باید مرحله به مرحله پیشرفت کرد. رسیدن به اهداف بزرگ همیشه زمان می خواهد.
آقای گلی اهمیتی ندارد
اینجا همه از من انتظار گلزنی دارند. ما تازه در اول راه هستیم و اتفاقات زیادی ممکن است بیفتد. باید ابتدا روی بردن بازیها تمرکز کنیم. اتفاقی که شاید در بازی برابردورتمند بیفتد. این که آقای گل بوندس لیگا بشوم برایم اهمیتی ندارد. نتیجه گرفتن تیم برای من مهم تر است. می خواهم به ایجاد حس اتحاد در تیم کمک کنم. فکر می کنم ولفسبورگ بهترین انتخاب ممکن برای من بوده. امیدوارم بتوانم با این تیم به همه اهدافم برسم.
[HTML]http://khabaronline.ir/news-90388.aspx[/HTML]
2010/09/06
برنامه بازيهاي هفته سوم رقابتهاي بوندس ليگا
هفته سوم رقابتهاي بوندس ليگا از جمعه شب آغاز مي شود.
هفته سوم رقابتهای بوندس لیگا در حالی آغاز می شود که در پایان هفته دوم این رقابتها کایزرسلاترن با 6 امتیاز صدر نشین جدول است .تیمهای هوفنهایم، ماینس، هامبورگ و هانوفر نیز 6 امتیازی هستند و بورسیا مونشن گلادباخ با 4 امتیاز در رده بعدی جدول قرار دارد.در حساس ترین دیدار این هفته دو تیم بایرن مونیخ و وردربرمن مقابل یکدیگر قرار خواهند گرفت و هوفنهایم و شالکه با یکدیگر دیدار خواهند کرد.
برنامه این هفته دیدارها بدین ترتیب است:
جمعه 19 شهریور (10 سپتامبر)
* هوفنهایم - شالکه
شنبه 20 شهریور (11 سپتامبر)
* بورسیا دورتموند - وولفسبورگ
* مونشن گلادباخ – اینتراخت
* هامبورگ – نورنبرگ
* هانوفر- بایرلورکوزن
* فرایبورگ – اشتوتگارت
* بایرن مونیخ - وردربرمن
یکشنبه 21 شهریور (12 سپتامبر)
* ماینس - کایزرسلاترن