سلام ميشه آدرس و شماره مغازه رو براي من هم بفرستينقل قول:
با تشكر
Printable View
سلام ميشه آدرس و شماره مغازه رو براي من هم بفرستينقل قول:
با تشكر
آدرس مغازه :
هر کس خواست یه پیغام خصوصی بده بهش آدرسو بدم.
باسلام به همه دوستان
همینطور که گفتم من این NX700 46 رو خریدم خیلی TV قشنگیه واقعآ دیزاین و طراحی زیبایی داره البته با پایه ی فلزیش خیلی زیباتره حتی اگر خاموش هم باشه زیبایی خاصی به دکور منزل میده از بابت تصویر هم همینطور که دوستان قبلآ گفتند تصویر شارپ و با کنتراست خیلی خوبی داره به نظر من فقط تنها مشکلی که تصویر داره یه مقدار کمی به آبی تمایل داره اون هم تو تصاویر تاریک و مشکی البته خیلی کم اگه دقت بیشتری داشته باشید مشهود هست . امکانات این TV هم که زیاده مثل شبکه . بیسیم . تیونر دیجیتال و اینترنت ویدئو و امکانات دیگه که خیلی خوبه ولی من که نتونستم از اینترنت ویدئو استفاده کنم هر کار کردم نشد نمیدونم چرا ؟ شبکه ی بیسیم رو هم نتونستم راش بندازم بیسیم رو که فعال کردم قبول کرد ولی به لپ تابم کانکت نمیشه اگه دوستانی تونستند این امکانات رو فعال کنند راهنمایی کنند ممنون میشم .
در آخر من که واقعآ از خریدم راضی هستم وازهمه دوستان واساتید بابت اطلاعات خوبی که در این تاپیک گذاشتند سپاسگزارم:11:
دوست عزيز اگر تاپيك EX-700 رو بخوانيد راجع به شبكه و اينترنت مطالبي هست كه جواب بعضي از سوال هاتون رو ميده. كلا اين دو مدل شباهت زيادي دارن.نقل قول:
نقل قول:
ممنون دوست من: این تاپیک رو خواندم اطلاعات خوبی داشت ولی بازم نتونستم به شبکه وصل بشم بیسیم رو هم فعال کردم بازم به لپ تابم کانکت نمیشه فکر کنم تنظیمات NX با EX متفاوت باشه ! چون NX وایرلس داخلی داره ! وقتی وایرلس رو فعال میکنم یک کد میده نمیدونم باید کجا این کد رو بدم تا کانکت بشم فکر کنم مشکل همین باشه ؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.:20::46:
دوست عزيز با دقت نخونديد! شماره 71 رو بخوانيد.
براي شبكه كردن tv هم برنامه اي بايد روي لپ تاپ نصب كنيد كه media server باشه مثل mezzmo يا wild media server
كل پست ها رو از اول بخونيد!
بابت راهنماییتون ممنون media server رو نصب کردم شبکه درست شد . یه فیلم HD به صورت بیسیم اجراکردم بدون فریز نشون داد ولی کیفیتش پایین بود فکر کنم مودم وایرلس که من استفاده میکنم سری N نیست از کجا بفهمم که سری N هست یا نه ؟ تو روتر مودم رفتم تو قسمت setting روتر quality of service رو فعال کردم اما کیفیت بالا نرفت ! البته یه قسمت هم تو این quality of service بود به به اسم qos go که یه سری اطلاعات باید وارد میکردی که من نمیدونستم چیه و دستش نزدم . ممنون میشم راهنمایی کنید .نقل قول:
در ضمن روی فایل با فرمت MKV 1080P نمیشه Player to TV کرد این گزینه در دسترس نیست !!!:13:
من خودم فيلم demo ويندوز 7 رو كه توي public video هست و1280*720 كه hd محسوب ميشه رو وايرلس G اجرا كردم وبدون نقص بود ولي فيلم هاي هندي كم سوني xr-500 كه 1920*1080 هست رو سكته دار اجرا ميكنه. البته كيفيت فيلم يا bit rate اون توي hd مهمه يعني با چند كيلو يا مگابايت بر ثانيه كد شده. شايد كم بودن كيفيت به دليل bit rate فيلم باشه.
ضمنا از روي مدل روتر يا مودم ميشه فهميد n يا g هست. خود سوني N رو پيشنهاد كرده و روي tv هاش هم اين رو گذاشته. البته مال شما داخليه و مال ما به صورت usb dongle .
من هم همین فيلم demo ويندوز 7 رو به صورت وايرلس اجرا کردم باز هم با کیفیت پایین نشون داد ولی سکته نداشت نمیدونم مشکل کجاست ؟؟ شاید مودم من پایینتر از g باشه .:13:نقل قول:
سلام دوستان
چند ساعت پیش منم nx700 رو خریدم !
در مورد زیبایی ها و کیفیت اون فکر کنم دیگه دوستان کامل توضیح دادن !
ممنونم از راهنمایی هایی که کردین.