نقل قول:
خیلی عالیه ولی قبول کن چاقو رو دست بچه بدی اصلا مخاطب حال نمی کنه چون این دو موضوع اصلا به هم نمیان : بچه ==> چاقو :13:
همین عروسک بزاری دستش خیلی خیلی بهتره.
آره حق با شماست ، بعد از اون مي خواستم يه تيركمون بدم دستش ، كه وقت نمي كردم و همينطوري رفت و رفت ...
تا يه آدم با معرفتي پيدا شد و كار عروسك رو قبول كرد ، چون خودمم فعلا وقت نمي كنم روش كار كنم ، تا چند ماه ديگه اگر عمري باقي بود ، همراه با عروسك اش كامل اش مي كنم . :31:
ممنونم .
نقل قول:
. سلام
خیلی وقته به کسی گیر ندادم...
شمشیری که ساختی خیلی خوب شده
فقط یادت باشه که یه تکسچر درست حسابی بهش بدی
حالا فقط مونده یه سیگار بزاری دهن پسره و یه دستمال گردن بهش آویزوون کنی
یه دستمال هم دور سرش ببند
...منتظرم
ديگه ما همم ... ؟؟ داشتيم ... ؟؟ :21:
بالا يه چيزايي گفتم ، حلله .
ممنونم رفيق .
نقل قول:
آدم آخرین عکس مدلتو که میبینه یاده سریاله دکستر میفته اگه دیده باشی . اون شمشیرشم که بدی بهش دیگه میشه خوده دکستر .
آخه یه کاریکاتور ازش دیده بودم غینه کاره شما بود . کاریکاتورو ندارم ولی اصلش اینجاس
نه حقيقت اش اهل اين برنامه ها نيستم ... :31:
ديگه بچه ها گفتن شمشير رو ندم ديگه چه كنيم ...
اگه كاريكاتور رو پيداش كردي ممنون مي شم بذاريش .
از نظرتون ممنونم.
نقل قول:
دوست عزیز کارت عالیه ولی به هیچ وجه uv-mapping رو تو مایا یا max انجام نده . یا تو zbrush و یا از همه برنامه ها بهتر body painter که انصافا برنامه قوی برای این کاره .
ممنونم از نظرتون ، من UV رو در برنامه ي UVlayout گرفتم !! گر چه مايا هم براي بعضي مواقع كمك بزرگي تو اين كار مي كنه ( بستگي به مدل داره ...)
texture رو هم با ZB زدم ، اما تكسچر اصلي نيست ، فقط خواستم يه رنگ و رويي داشته باشه تا بعد كه تكسچر اصلي رو براش بسازم ... .
اره bodypaint هم حرف نداره ... ( براي texturing )
نقل قول:
داداش چرا دست بچه هه یه جورایی یه کم از بدنش جلو تر به نظر میاد یه کم ناموزونه مگه با joint کار نکردی؟
ولی انصافا شمشیرت عالی شده
همنطور که دوست بالا سریمون گفت body paint 3d تو کار تکسچر تکه ولی نمیشه از uv texture خوش دست مایا گذشت
ممنون از نظرتون .
يه جورايي يعني چه جورايي ؟ از كدوم سمت ؟؟ چرا ، مدل rig شده ... ( آستين اش كوتاه هست... )
دليل اش اينه كه شما پست ها رو احتمالا كامل نخونديد ، آخرين كاري رو كه از بچه هه گذاشتم ، قرار نبود اصلا بذارم ، چون كه يه test براي مراحل بعدي بود ... ، اما چون ديگه نمي تونستم روش كار كنم ، يعني وقت نمي كردم ، ديگه آخرين مرحله ي كارم رو كه اين test بود رو گذاشتم تا بچه ها ببينند .
هنوز خيلي كار داره ، اين الان يه pose خام هست ، بعد شما سعي كنيد كانسپت كار رو هم ببينيد ... ، اين كاراكتر به قول فرهاد شونه نداره ... :27:
هدف من از اين كار ساخت سر بچه هه بود ، بعد بچه ها جو گير امون كردن و لباس و دست اش رو هم زدم و rig كردم ، اما بدن رو براش نساختم ، بعد رضا طيبي جان يه پيشنهاد براي لباس اش داد و منم عمل كردم كه بخاطر اينكه بدن اش رو نساخته بودم ، كمي مشكل ايجاد كرد و ...
مي شد اين pose رو تو همون ZB بزنم و خيلي شبيه اش در بيارم ، اما از كاراي مجسمه وار خوشم نمي ياد ، بخاطر همين هم rig اش كردم ، اين هم اولين pose اي بود كه بهش دادم . بنظر خودم كه ايده آل هست ، ان شائ الله تمام شه اين مشكلات رو ديگه نداره ... .
بازم ممنون .
از همراهيه گرم همگي هم واقعا ممنونم . :11::40:
جدا wip اين سايت خيلي عاليه ... ، من كه خيلي خوشم اومد ... ( دليل اش هم وجود بچه هاي گلي مثل شما هاست ... :11:)
يا علي. بدرود...