متاسفانه یا خوشبختانه نسل فعلی کنسول ها دیگه واقعا به اندشون رسیدن و باید قبول کرد :31: این دیگه همش حرفه اصلا و عبدا امکان نداره که بخوان ازین چیزی که هستن بخواد بازی بهتر روش بیاد الحمدا... تمام مسترپیس های این دو کنسول گرامی رو عمری بود و تونستیم از نزدیک بازی کنیم و بعضا تموم کنیم ... حالا بماند که واقعا لعنت به این سازندگان بازی که چه عکسایی از فورزا یا Halo گذاشته بودن و چی بود خود بازی (البته به RDR تو 360 , HR واقعا خوب بودن و این بی انصافی که بگیم برای اجرای همین خوبا واقعا سیستم خیلی گرونی لازم هست - بهترین بازیها کنسولی با بهترین کیفیتشون میشه با یه سیستم 850 تومنی تو رزلوشن 720p عالی بازی کرد !) !!! من آخرش نفهمیدم که این AA که تو عکسا قبل از ریلیز بازی مشهود بود تو خود نسخه واقعی کجا رفته بود ؟! تکسچر ها ؟؟! (حرفی در موردش ندارم مخصوصا وقتی coop بازی می کنی که دیگه ... بهتر در موردش حرف نزنیم) ... جالبه وقتی کلی نگاه می کنی بازیهای کنسول رو خوبه ولی وقتی کمی با دقت نگاه می کنی می بینی که واقعا حرفهایی که قبل از اومدن بازی ها کنسولی (یا حرف هایی که فن بوی ها می زنن) با خود بازی زمین تا آسمون فرق داره .... و البته واقعا خوب به پولی که داری میدی باید نگاه کنی دیگه 230 تومن با کدوم PC میشه تو 720p اینجوری بازی کرد ؟؟!؟!؟ به طور خلاصه از نظر من .. همچین چیزی رسما امکان نداره که بخوان ازین بهتر تولید کنند خودشون هم می دونن ...
+ این دوستان اینقدر blah blah (به قول بعضی از دوستان) کردن «بعضا» من با خودم گفتم بابا شاید من اشتباه می کنم بیا برو کنسول بگیر ! خلاصه گرفتیم و خوب بود انصافا ولی نه به اندازه ای که بعضی از فن ها تو اوج گرفتناشون تعریف می کردن ...