نقل قول:
چرت گفتن به حرف اونها زیاد توجه نکن. بهشون بگی بیا dlna رو برام راه بنداز گیر میکنند.
ببین برای یک PC یا Laptop حداقل سیستم مورد نیاز ایناست.
Pentium III 700 Mhz (قبلا هم گفتم پیشنهاد میشه از CPU های 2 هسته ای به بالا استفاده بشه چون کم میاره)
حداقل 2 گیگ رم
حداقل 4 گیگابایت فضای خالی در هاردیسک چون برای transcode کردن فایل ها استفاده میشه. یک چیزی شبیه temp
Windows XP / 2000 / 2003 / Vista / 7
DirectX 9.0 یا بالاتر.
Windows Media Player 9.0 یا بالاتر. نصب بودن WMP 11 پیشنهاد میشه.
شما پست قبلی من رو دقیق خوندی؟ :13: در مورد سرعت؟ USB 1.1 ؟
ببین مودم شما دریافت دیتاش یعنی از پی سی به مودم میتونه در شرایط خیلی عالی و اگر مزاحمتی مانند کششCPU, آنتی ویروس, و غیره وجود نداشته باشه تا حداکثر 24 مگابیت بر ثانیه سرعت داشته باشه. یعنی Download. با این حساب میشه حدودا 2 مگابایت در ثانیه.
سرعت ارسال دیتا, یعنی از مودم به TV میتونه در شرایط بسیار عالی و بدون مزاحمت تا حداکثر 2 مگابیت بر ثانیه سرعت داشته باشه. این هم میشه Upload . یعنی تقریبا حدود 200 کیلوبایت بر ثانیه.
این مقدار سرعت برای نگاه کردن و یا گوش دادن به فایل هایی که Stream شدند مناسبه. مانند نگاه کردن به Youtube. اما اگر بخوای کامپیوتر خودت رو بعنوان یک سروری که Stream از اونجا قراره صورت بگیره قرار بدی به مشکل بر میخوری و نمیتونی ارسال خوبی داشته باشی چون مودم نمیکشه. البته اگر بخوای فقط mp3 هایی با کیفیت 128kbps رو Stream کنی مشکلی نیست. اما برای فایل های تصویری مخصوصا کیفیت HD امکان همچین چیزی رو من نمیبینم.
برای کامپیوتر چیز دیگه ای نمیخوای فقط من خودم پیشنهاد میکنم که اگر ویندوزت 7 نیست به ویندوز 7 ارتقا بدی همین. اگر هم نمیتونی مشکلی نیست. این فقط پیشنهاد بود.
بله, برای دریافت اینترنت و یوتیوب دیدن شما مشکلی نداری و راحت هم میتونی این کار رو انجام بدی. فکر کنم اولین چیزی که بهت گفتم همین بود که یک کابل وصل کنی پشت تلوزیون و از اینترنت استفاده کنی.
مشکل ساخت Media Server هست که برای این کار شما به مودمی احتیاج داری که سرعت داون و آپ بالایی داشته باشه. خواستی با همین مودم هم میتونی آزمایش کنی اما کلی تلاش و توضیح برای کاری که میدونم نمیشه فقط وقت هدر دادنه :46:
از من میشنوی اگر کامپیوترت تا حدودی نزدیک تی وی هست یک کابل از کارت گرافیکش بکش و بزن به ورودی تصویر TV. اینطوری خیلی راحتر و بی دردسر تر میتونی هر چی داخل پی سی داری رو در تی وی نشون بدی.
اگر هم میخوای سخت افزار یعنی مودم رو ارتقا بدی حرفی نیست. اما اول شما چک کن ببین اصلا TV قسمت dlna رو داره یا نه؟ اصلا تنظیمی, سرچی چیزی وجود داره که بگه من میخوام دنبال یک Media Server بگردم؟
دوست عزیز من سوئد زندگی میکنم. در پروفایلم هم معلومه.
شما هر سوالی داشتی بپرس تا جایی که بتونم راهنمایی میکنم. تا الان غیر از این بوده مگه :20:
من که دیگه دارم میسوزم از تهههههه...
هر کاری کردم نخوند یعنی لن و وصل کردم به تلویزیون اما به اینترنت وصل نشد هر ip دادم قبول نکرد...
هی میگه DHCP یافت نشد. وارد تنظیمات دستی بشید با ISP هم تماس گرفتم میگه با کی کار داری فکر کردی کجایی هالیوودی ؟؟؟؟ اصلا نمیفهمه چی میگم...
من بیخیال این روش شدم چون جواب بده نیست تو ایران...
اگه بخوام با کابل PC هم وصل کنم تصویر دارم اما صدا ندارم و چطوری پا کامپیوتر بشینم هی باید سیم در بیارم و عوض کنم؟؟؟؟ اگه این چند تا مشکل تو ایت روش حل بشه درست میشه؟؟؟ خدایایایایایایایایایایایا کمممکککمممم کنننن...
این همه پول بده از هیچیش نتونی استفاده کنی واقعا زور داره.................................
آقایی نوکرتم میشه بازم کمکم کنی ممنونم ازت:31::40::40::40: