دوستان یه سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید
بنظرتون برای ترم اول (البته اگه قسمت بشه) خوابگاه برم یا خونه بگیرم؟
البته این رو هم اضافه کنم که متاسفانه بنا به دلایلی 2 سال با ورودی های جدید از همه نظر فاصله دارم.
بنظرتون خوابگاه بهتره یا خونه؟
Printable View
دوستان یه سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید
بنظرتون برای ترم اول (البته اگه قسمت بشه) خوابگاه برم یا خونه بگیرم؟
البته این رو هم اضافه کنم که متاسفانه بنا به دلایلی 2 سال با ورودی های جدید از همه نظر فاصله دارم.
بنظرتون خوابگاه بهتره یا خونه؟
نقل قول:
اگه من بودم حداقل ترم اول رو میرفتم خوابگاه تا با شهر و دانشگاه آشناشم ...
نگران 2سال هم نباش چون یه چیز خیلی خیلی عادیه , من خودم خیلی از دوستام 1 2 سال ازم بزرگترن ...:20:
...موفق باشی ...:10:
به نظرمنم حتما ترم ترم اول يا حتي سال اول خوابگاه برو...اين كار امتيازات زيادي داره،هم اوني كه دوستمون گفت،يعني شهرمياد دستت،هم اين كه تو خوابگاه ميتوني يه اكيپ جور كني خونه بگيري.اين خيلي مسئله مهميه كه هم خونه اي ادم كي باشه،هم اين كه چون اولين تجربه دور از خونه بودنته،بهتره بري خوابگاه تا زياد كلافه و سردرگم نشينقل قول:
بچه ها کسی اطلاعی از هزینه های خوابگاه خصوصی تو تهران نداره؟:20:
چه دانشگاهي؟
کلا اگه می شه همه ی کسانی که توی هرجا خوابگاه خصوصی می رن، شهریه اش رو بگن...نقل قول:
اگه اطلاع دقيق ميخواي بايد زنگ بزني همون دانشگاه بپرسي...مثلا دانشگاه سراغ دارم ترمي 800000 تومان ميگيره(البته با هزينه غذاهم نهار هم شام)يكي هم سراغ دارم ترمي 50000
برای دانشگاه سوره ی تهران می پرسم.
سوره هیچ خوابگاهی نداره و نمیدونم اصلا تو پیدا کردن خوابگاه کمک می کنه یا نه.
در کل می خواستم بدونم یه خوابگاه خصوصی معمولی تو تهران بگیریم تقریبا چقدر میشه هزینه ش.
خوابگاههای خصوصی زیادی هستند که در تهران فعالیت میکنند. زیاد نگران نباشید چون اونا دست شما رو هم میبوسند که اونجا ثبت نام کنیدنقل قول:
هزینه خوابگاه خصوصی برای هر ترم بین 200 تا 300 هزار تومن هست که اکثرشون امکانات اولیه زندگی مثل کمد ، یخچال ، فرش، تلویزیون و غیره رو دارند. فقط باید شما بگردید یه خوابگاهی رو پیدا کنید که به دانشگاه نزدیکتر باشه. در این رابطه از امور دانشجویی دانشگاه یا سایر دانشجوهای ترم های قبل کمک بگیرید. اگرم چند نفر آدم پایه و مطمئن، گیر آوردید هم میتونید خونه پانسیونی اطراف دانشگاه کرایه کنید. دیگه تصمیم با خود شماست ....
:31:
خیلی ممنون از راهنماییتون.
ولی مطمئنید ترمی حساب می کنند؟ من 1 سال شمال درس خوندم خونه داشتم ولی بعضی از دوستام که پانسیون بودن می گفتن ماهی 100 میدن....البته همین 300 تومنو ترمی بگیرن همون اندازه ی ماهیانه میشه:31: