-
اومدم این تاپیک زیرخاکی رو زنده کنم. خیلی سال گذشته، خیلی نیاز دارم کسایی که با هر دو اپراتور سرکار داشتن بیان نظرشونو بگن که کدوم بهتره. از همه لحاظ.
اگر کسی با هر دو تا کار کرده لطفا تجربهش رو بگه.
ـــــــــــ
خودم فقط ایرانسل داشتم تاحالا مشکلاتش ایناست:
- یک سری رفتارهای غیر حرفهای و غیراخلاقی داره، مثلا رومینگ رو بدون اجازه رو سیم کارت فعال میکنه که کاربرای آیفون اگه حواسشون نباشه ممکنه براشون قبض زیاد بیاد. برای من حتی بعد از غیرفعال کردن رومینگ ایرانسل خودبخود دوباره فعالش کرد و باید هر هفته چک کنم و غیرفعالش کنم که به نظرم کار خیلی غیر اخلاقیای هست از طرف ایرانسل، همچنین چندباری در دورههایی که کارکردی نداشتم مبالغ ریز حدود روزی ۶۰-۷۰ تومان به کارکردم اضافه شده که پشتیبانی هم پاسخگو نبوده و حتی یکبار پشتیبانیش دروغ گفت.
- برنامه ایرانسل من جزییات کارکرد رو برای سیم کارت دائمیم نشون نمیده در صورتی که سیم اعتباری مشکلی نداره. انگار خرابه برنامهش فقط بعد دو ماه که قبض صادر شد میتونی جزییات ببینی. و کلا کارکرد رو خیلی گیج و نامنظم بروز میکنه مثلا امروز ظهر من با سیمکارتم زنگ زدم و مکالمه داشتم اما بعد از ۱۰ ساعت هنوز مبلغ کارکردش اضافه نشده به بدهیم !! این باعث میشه آدم گیج بشه و نتونه درست کارکرد رو رصد کنه تا در صورت وقوع اشتباه و خطا از سمت ایرانسل موضوع رو پیگیری کنه. این موارد باعث شده کلا مشکوک باشم به ایرانسل و احتمال بدم که از کاربرانش بصورت نامحسوس دزدی میکنه اما هنوز صد در صد مطمئن نیستم. در مورد دزدی حجم اینترنت هم تو اینترنت خیلی زیاد میگن، اما من خیلی خیلی کم از اینترنت سیم کارت استفاده میکنم و نمیتونم نظر بدم.
-پشتیبانیش رایگان نیست هر تماس ۶۰ تومان و چت هم فک کنم ۱۴ تومان هزینه داره. و در کل پشتیبانیش بدردنخور هست. یعنی هیچ وقت بیشتر از اون کاری که خودتون میتونید انجام بدید براتون نمیتونن انجام بدن و کلا دسترسی ندارن که بتونن براتون کاری بکنن.
- آنتن دهیش بعضی جاها مشکل داره.
مزیتاش:
- اینترنت رایگان یک روزه زیاد میده. من تقریبا هیچ وقت از اینترنت سیم کارت استفاده نمیکنم. اما تقریبا هر ده روز یکبار یک گیگ اینترنت رایگان میده بعضی وقتا سه گیگ و پنچ گیگ هم میده همشون یک روزه هست. یا بسته های پیشنهادی خیلی ارزون میده.
- قطعی و اختلالات جدی اعصاب خورد کن تا حالا نداشته .
-
من هر دو رو استفاده میکنم اولندش که آنتن دهی ایرانسل تو منطقه ما که مرکز تهران هست اومده پایین
و به همین خاطر مجبور شدم یه خط همراه اول اضافه کنم به گوشیم
برنامه همراه من بهتر از ایرانسل من هستش و امکانات بهتری ارایه میده روابط عمومی هر دو شرکت
خوبه ولی به نظرم ایرانسل با احترام بیشتری جواب میدن آنتن دهی هر دو تو سطح شهر تهران قابل
قبوله ولی بازم کمی همراه اول از این نظر بهتره فعلا همینا به نظرم میرسه ///