مدلهای c7770 و c7000 هر دو سری 7 هستن ولی مدلاشون فرق و در مورد بقیه هم همینطوره در مورد سوال دومتون هم اطلاعات کافی ندارم :20:نقل قول:
مدلهای c7770 و c7000 هر دو سری 7 هستن ولی مدلاشون فرق و در مورد بقیه هم همینطوره در مورد سوال دومتون هم اطلاعات کافی ندارم :20:نقل قول:
تا اونجایی که من اطلاع دارم و از بقیه دوستان هم شنیدم اینا همون مدلهای سامسونگه که توی ایران تغییر اسم میدن ولی جالبه که پشت تی وی و توی منو هم همون مدل اصلی نوشته میشه ، تقریبا تغییر اسم فقط توی کاتالوگ و تبلیغات داخل ایرانه و از نظر امکانات تماما همون C7000,8000 و 9000 هستننقل قول:
کسانی که c7000دارن خواهشا بگن کیفیت این tvواسه تلویزیون ایران مناسبه،راضی هستین از این tv
دوستان سلام
مدل TV من UA40B6000VR آیا می تونم با فایل UA40C6900VR آپدیت بکنم؟؟؟؟ یا با C7000
لطفا راهنمایی بکنید
باتشکر
-نه دوست عزيز اين كار رو نكنيد فقط فريمور مربوط به مدل خودتون رو بايد اپگريد كنيدنقل قول:
کابل های با استاندارد 1.3 هیچ مشکلی برای پخش تصاویر سه بعدی ندارند. شما هم اگه کابل هات واقعن استاندارد و 1.3 هستند نیازی به خرید 1.4 نداری.نقل قول:
خب حتما باید تلویزیون رو می خریدم تا جواب بگیرم؟!نقل قول:
جواب اینه که میشه، خیلی خوب هم میشه. فقط لازمه که فرمت فایل رو به صورت دستی انتخاب کنیم (side by side یا top & down)
به محض این که فرمت انتخاب شد عینک فعال میشه و دقیقن با کیفیت یک بلوری پلیر پخش می کنه.
ممنون ازاينكه تجربيات خودتون رو در اختيار من وبقيه دوستان ميگذارين واقعا عاليه
مشكلات سورس و پلير 3d كمتر ميشه واقعا :46:
منظورتون تو منوی تلویزیونه؟ تو منوی 3D?نقل قول:
سلام دوستان چندتاسوال دارم زمانم خیلی کمه محبت کنید پاسخ تاحدامکان فوری باشه
1-ایاسامسونگ سری b6000قابلیت پخش hd divxداره یاخیر؟
2-ورودی usbداره یانه؟اگه داره چندتا؟