خیر عزیز.ای دی اس ال دارم.نقل قول:
لازم است ذکر کنم زمانی که با سرور اولی یا اصلی آپدیت میکنم همونجا اخطار میاد ولی در دومی یا میرور بعد از چند ثانیه با تاخبر میاد.:2:
Printable View
خیر عزیز.ای دی اس ال دارم.نقل قول:
لازم است ذکر کنم زمانی که با سرور اولی یا اصلی آپدیت میکنم همونجا اخطار میاد ولی در دومی یا میرور بعد از چند ثانیه با تاخبر میاد.:2:
می خوای یکبار برنامه رو حذف و دوباره نصب کننقل قول:
چک میکنم ولی فکر نکنم درست بشه.امکان داره اشکال از قدیمی مودم ورژن و دیتابیس برنامه باشه؟نقل قول:
اصولا اگه حتی خیلی قدیمی باشه ، بابد برای آپگرید نرم افزار اطلاع بده.ولی الان اصلا هیچی نمیگه.:13:
از همگی ممنونم.همین الان جدبدترین نسخش رو از file hippo دانلود کردم.مشکل آپدیت حل شد.:46:
پس غیر فعالهو نیاز به انجام کاری نیستنقل قول:
سریال ها رو از توی سایت های خارجی گیر اوردم و با سرچ توی موتور های جستوجو به نتایج خوبی میرسید
اشکالی نداره شما میتونی در کنار نود از مالور بایت-سوپرانتی اسپایور-امسی سافت انتی مالور استفاده کنی اما بدون گارد فعال
چطور میتونم جلوی آپدیت خودکارش رو بگیرم ؟
توی تنظیمات تیکش رو برداشتم ام بازم آپدیت میکنه !
توی فایروال ویندوز میشه کاری کرد براش ؟
در ضمن غیر فعال کردن گار دیگه چیه ؟ من در کنار نود دارم ازش استفاده میکنم و جواب میده . حالا این گارد چه صیغه ایی ؟
شما توی قسمت Setting > Wanr If Database Is Outdated By رو روی چند روز قرار دادید؟نقل قول:
ضمنا چون ریل تایمه اتو اپدیت میشه من دارمش تیک دانلود خودکار رو هم برداشتم و جواب هم داده.
توی فایر وال میشه اما هر وقت بخوای که اپدیتش کنی باید بریو تنظیمات فایر وال رو تغییر بدی .
گار همون RealTime بودن نرم افزار امنیتی برای این میگن گارد رو غیر فعال کن چون با انتی ویروس اصلی سیستم تداخلی پیش نیاد سرعت و کیفیت امنیت رو پایین نیاره شما گارد رو هم غیر فعال کنی مشکلی پیش نمیاد و به عنوان اسکنر از اون استفاده کن چون شما فقطزمانی که برنامه ای رو دانلود میکنی برای اسکن ازش استفادهم یکنی همین و بقیه کار هارو به انتی ویروس اصلی سیستم میسپاری .
از قبل روی 7 بود اما هر روز آپدیت میشه ! یعنی بازم هر روز آپ میشه حتی اگه تیک آپدیت رو بردارم ؟نقل قول:
شما توی قسمت Setting > Wanr If Database Is Outdated By رو روی چند روز قرار دادید؟
حالا چطوری این کارد رو غیر فعال کنم ؟ RealTime کجای تنظیماته ؟
ممنون بابت جواب
خواهش میکنم دوست مننقل قول:
برای غیرفعال کردن گارد برید به تب Protection و تیک گزینه Enable Protection Module رو بردارید :11: از توی استارت اپ ویندوز هم برنامه رو خارج کنید که فقط برای اسکن فایل های مشکوک استفاده بشه اینجور جلو اپدیتش گرفته میشه
شما قسمت آپدیت سیتینگ در قسمت ------ یک پورت الکی بزنید تا دیگه برنامه آپدیت نشه:31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]