نقل قول:
این قسمت مربوط میشه به اینکه ما با دانشمان اثبات کنیم که:
"" آیا واقعا دنیا دارد نابود میشود؟؟ یا یک روزنامه یا خبرگذاری چرندیاتی نوشته است!! ""
و آنگاه شما علم غيب داريد و ما از آن آگاه نيستيم
لطفا رسانه /منبع/ماخذ/جا/مكان/.. كه از آنجا رخدادهاي فيزيكي و علميتان را كسب مينماييد به ما هم معرفي بفرمائيد
معمولا اگه اتفاقي بيوفته يا از تلوزيون ميبينيم يا از راديو ميشنويم يا از روزنامه و اينترنت ميخوانيم .شما چطور؟
نقل قول:
شما ثابت بنمایید که دنیا در حال نابودی است ما دلیلش را بیان می کنیم
دنيا درحال نابودي است دليلش را بفرمائيد وگرنه دليل نابود نشدنش را هم متذكر شويد
نقل قول:
منطق شما برای من قابل هضم نیست. متن نقل قول گرفته شده را بخوانید لطفا
آشنا شديم با چيزي كه شما اسمشو ميذاريد منطق
منطق استدلال برهان.كدام يك از اينها در نوشته هاي نقل قول شده ي بنده نمايان است؟
البته خودت خوب ميدوني همه مثله من چند ترم فيزيك پاس كرديم پس نميتوني بگي با يه احمق كه نميدونه الكترون چيه طرفي
اونا چنتا سوال بود كه اگه صلاح دانستيد جواب بديد .مثله اينكه پرسيدم 2 + 2 چن ميشه .خيلي انرژيت تلف ميشه بگي 4 ؟
نقل قول:
خب ما به این مورد می گوییم باز بودن ذهن.
مثلا جادوگری - اگر واقعیت داشته باشد!! مثال بدتر نتونستم پیدا کنم - فعلا چون هیچ بنیه علمی ندارد غیر محتمل است اما اگر در شرایط آزمایشگاهی تکرار پذیر باشد برایش قانون می سازیم ! در غیر اینصورت به دلیل مخالفت با هزاران پدیده علمی نامحتمل می پنداریمش
همان حالتی که برای فیزیک کلاسیک پیش امد. ما تابع تجربه ایم نه تجربه تابع تئوری های ذهنی ما.
باز هم واما اگر ولي شايد
قبلا فيزيك جديد رو احتمال ميدونستيم
نقل قول:
ما تابع تجربه ایم نه تجربه تابع تئوری های ذهنی ما
از هر تجربه يك تئوري جديدي استخراج ميشه
اقلا شيمي دبيرستان كه گوياست.جدول مندليف و تئوري هاي الكترون و كيك كشمشي كه دانشمندان با استفاده از تجربه هاي ديگران تئوري جديدي برگرفته از مطالعات خودشون پردازش ميكردند.
نقل قول:
باور داریم؟
یا
امکان دارد؟
یا
به امکان رخ داد واقعه ای به نام مرگ در زمان فعلی باور داریم؟
باور نداریم چون شرایط شناخته شده منطقی مرگ (منظورم اینه که دور حادثه را خط بکشید) البته صرف نظر از آزمایش چون من هنوز آزمایش خون ندادم. شاید یه مرضی دارم نمی دونم !! در من وجود ندارد.
امکان دارد. خب مرگه دیگه یهو دیدی عشقش کشید اومد برد !!
به امکانش هم باور داریم
اما راجع به قضایای فیزیکی:
ما خیلی از شرایط خیلی از رخداد ها من جمله حوادث را می دانیم. تا شرایطش پیش نیاید نظر بر رخ داد آن نمی دهیم.
شايد بايد ممكنه احتمالا
پس احتمالات يك علم است
و شما با اينكه جواب دادين اما اكيدا راهتو مشخص نكردي
نقل قول:
ما در مورد این چیزها صحبت نمی کنیم !!
ما می گوییم که با این توفان/طوفان چنین چیزی رخ نمی دهد.
و همچنین
پدیده ای شناخته نشده است که زمین را نابود کند. (در مورد ناشناخته ها چه باید کرد؟ من می پرسم آیا عملی ممکن نیست رخ بدهد که شما وارد مونیتورتان شوید؟ پاسخ: تاکنون چنین پدیده ای دیده و در حوضه تجربیات فیزیکی نیست)
اما ما در اين باره صحبت ميكنيم
هنوز براي بشر چيزهاي زيادي مونده كه بشناسه اون وقت شما چطور با صراحت تمام ميفرماييد عاملي شناخته نشده كه زمينو نابود كنه
پس احتمال داره(بازم كه خودت حرف منو تائيد ميكني)
نقل قول:
کاش من هم با همین قطعیت نظر می دادم !!
شما با این اعتقاد بی پایه ای که مثال زدید چطوری پای کامپیوتر نشسته اید؟
از این جهت می گویم که ما با تعبیری که از الکترون داشتیم نیمه رسانا ساختیم و مانیتور ساختیم و میکروسکوپ الکترونی و ... تا الان با هم در این محیط تبادل اطلاعات نماییم.
پس بر چه پایه ای اینها را ساختیم؟
(کاش من هم با همین قطعیت نظر می دادم = نميتوانم قطعي بگم=شايد فلان چيزش فلان باشد=احتمالا ممكن است ..باشد
بازم گفته ي من)
حتما تا حالا الكترون نديدم ديگه
"اجازه رشد فكري با سوال كردن در هر زمينه بايد به همه داده بشه " اين چيزيه كه شيمي دان شكاك ازش رنج ها ديده
من خوب ميدونم الكترون چيه اما شما چه فكر ميكنيد؟