منفورترین : آلمان نازی و توابع از فرق سر تا نوک شصت پا :2:
محبوبترین : :40::40:شهر شهید پرور ساحل عاج:40::40:
-------------------------
یکی در مورد این رونالدوی بدبخت ما رو روشن کنه ... از این تصویره چیزی نفهمیدم :20: مگه با کیم چیکار کرده ؟!!
منفورترین : آلمان نازی و توابع از فرق سر تا نوک شصت پا :2:
محبوبترین : :40::40:شهر شهید پرور ساحل عاج:40::40:
-------------------------
یکی در مورد این رونالدوی بدبخت ما رو روشن کنه ... از این تصویره چیزی نفهمیدم :20: مگه با کیم چیکار کرده ؟!!
آفرین به این غیرت و اقتدارت :دینقل قول:
محبوبترین : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شهر شهید پرور ساحل عاج [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیدونم چرا همش گیر دادن به این مسی و رونالدو اگه از نظر اخلاق بخوای حساب کنی که انصافا کاکا خیلی بازیکن خوش اخلاقی هست و زندگی بسیار سالمی هم داره در کارهای انسان دوستانه هم انصافا کاسیاس یکی از بهترین ها محسوب میشه و همیشه سعی میکنه به مناطق محروم کمک کنه حتی یه بار با نادال بازی تنیس برگزار کرد تا پولش به فقیر و فقرا برسه اخلاقش هم حرف نداره .
یادمه تو جام باشگاهای جهان کاکا اومد با خبرنگار ورزش از نگاه دو دست داد ولی از مسی در مورد ایران پرسیدن (بعد از اینکه به عنوان بهترین بازیکن انتخاب شد ) حتی به خبرنگار ایران توجه هم نکرد و گفت اصلا ایران رو نمیشناسم .
از نظر اخلاق کاکا واقعا نمونه هست .
در کل اگه معیار برای محبوبترین بودن اخلاق باشه که کاکا و کاسیاس و خیلی از بازیکنای دیگه خوش اخلاق هستن ولی اگه خوب بازی کردن باشه که مسی باید محبوب باشه ولی اینم در نظر بگیرید که در ارژانتین مسی زیاد مثل بارسلونا خوب بازی نمیکنه رونالدو هم در پرتغال خوب بازی نمیکنه در عوض یکی مثل ژاوی هم در تیم ملی خوبه هم در تیم باشگاهی یا رونی و حتی کاکا که هم در میلان خوب بود هم در برزیل .
در کل منفور نداریم .
میدونی چیه این قیافش یه جوریه که پسرا خوششون نمیاد برعکس دخترا که شاید خوششون بیادنقل قول:
خیلیم بازیش اعساب خورد کنه کلا اعصاب بازیکنارو با کاراش بهم میریزه یه جورایی انگار میخواد تحقیر کنه طرف رو با حرکات پا به توپش (البته به شخصه اینو قبول ندارم )
محبوب : همه محبوبن خصوصا بازیکنای تیم رئال مادرید !!!
منفورترین : همین قد کوتاهه اهان مسی !!!!
شما فکر کنم یه شصت هفتاد سالی از دنیا عقبی :20:نقل قول:
آخه آلمان نازی 65 ساله که از میان رفته!
من از بازی و اخلاق اینا حسابی خوشم میاد اگوئرو مسی رونی ویا :40:
منفورتریناهم فقط از رونالدو از خود راضی بدم میاد:2:
بهترين بازيكن فقط "كاكا":46:
منفورترين "جرارد":2:
از بین نرفته عمویی ! نازیسمش رو با غریبه کشی ای که سر کریمی در اوردن دیدیم !نقل قول:
شما فکر کنم یه شصت هفتاد سالی از دنیا عقبی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه آلمان نازی 65 ساله که از میان رفته!
یا نکنه اینم مثل بازی سال 2006 با ایتالیا میخوای بگی ندیدیم :18::27:؟!!
منفورترین:مسی
محبوب ترین:اسنایدر-واندر وارت-کریس رونالدو