صحبتهای این دوستامون فقط منحصر به شنیده های نادرستشونهنقل قول:
منتظرم تا یکی از این دوستان بیاد و لینک یکی از ایرادهایی رو که میگه برام بزاره تا با دلایل مستدل همش رو رد کنم
صحبتهای این دوستامون فقط منحصر به شنیده های نادرستشونهنقل قول:
منتظرم تا یکی از این دوستان بیاد و لینک یکی از ایرادهایی رو که میگه برام بزاره تا با دلایل مستدل همش رو رد کنم
اگه عده ی زیادی ناراضی باشن باتجربه بودنشون مهم نیست ، مهم اینه که حس بدی رو تجربه کردن .نقل قول:
البته هنوز دوستان لینک ندادن :27: :46:
کدوم حس دوست عزیزنقل قول:
حس که نشد دلیل
چه حرفها میزنید
دلیل بیارن که 2370 چشم رو خراب میکنه(خودشون کار کردن کجا دیدن؟؟؟؟؟)
هنوز که 2370 نیومده که!!!
قبل از عید هم زیر 150 تا سام سرویس ریخت تو بازار
این دوستان رفتن از تک تک 150 نفر پرس و جو کردن؟
تو کدوم فروم اروپایی-امریکایی این حرف زده شده که 2370 چشم رو خراب میکنه؟؟
با کدوم دلیل؟
XL2370 جزو پرفروشترین مانیتورهای دنیاست...
مگه چنین چیزی ممکنه که چشم ها رو اذیت بکنه و پر فروش باشه؟!
تو کدوم Review به این موضوع اشاره شده؟! یا تو کدوم فروم خارجی چنین چیزی بیان شده...؟!
عده ای قصد دارند با تخریب برندهای دیگه و بویژه سامسونگ،محصولات LG و مادیران رو تبلیغ کنند!!!(که البته شما تمام پستهاشون رو بررسی کنید به حرف من میرسید)
حس اذیت شدن چشم دیگه .نقل قول:
ولی من الان یه سرچی کردم فقط یکی دو جا دو سه نفر (که یکی دوتا شونم همینایی بودن که الان تو این تاپیک گفتن ضرر داره! ) گفته بودن که چشم رو اذیت میکنه ، اما دلیل و مدرکی براش نیاورده بودن
احتمالا کیفیتش خیلی خوبه بعضیا چشماشون تعجب میکنه :31:
تبلیغ یه برند ویه مدل خاص تحت هیچ عنوان کار درستی نیست
اطلاعات نادرستی که داره ارائه میشه واقعا از حد و حیطه اطلاع رسانی صحیح ، که وظیفه این انجمنه خارجه
100% همینطوره....نقل قول:
احتمالا کیفیتش خیلی خوبه بعضیا چشماشون تعجب میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:16::16::16:
قویا تاکید میکنم اگر همین افراد مدرک مستدلی دال بر ناکارایی 2370 دارن تو همین تاپیک بزارن تا شفاف سازی درباره این محصول بطور صحیح صورت بگیرهنقل قول:
من تو تاپیکای دیگه هم دیدم ازشون خواسته بودید دلیل بیارن اما دلیلشون رو ندیدمنقل قول:
دوستان ضد بیست و سه هفتادیه مادیران باز ، آخه چرا زنگ مردمو می زنید فرار می کنید؟:31:
Ericson عزيز
من به شما پيغام خصوصي ميدم و لينك ها رو بهتون معرفي ميكنم. چون من و همه دوستان ميدونيم كه آقاي آلفا به همراه دوست عزيزشون اينجا فقط اسپم ميكنن و تا بگي اين مانيتور ايراد داره 20 تا پست ميدن كه پيغامت از تو صفحه حذف شه و بره عقب
الان بهت پست ميدم عزيز تو پيغام خصوصي
شما هم به هر كي خواستي بده