پراید 84 با سرعت 100 تا 110 با شیشه بالا و بدون کولر و دو سرنشین تو جاده شیراز اصفهان صدی 4.2
جاده شیراز بندر خمیر سرعت 100 تا 120 و 3سرنشین صدی 5
تو شهر با دنده دادن رو دور موتور 2500 و سرگاز رفتن صدی 6.8
Printable View
پراید 84 با سرعت 100 تا 110 با شیشه بالا و بدون کولر و دو سرنشین تو جاده شیراز اصفهان صدی 4.2
جاده شیراز بندر خمیر سرعت 100 تا 120 و 3سرنشین صدی 5
تو شهر با دنده دادن رو دور موتور 2500 و سرگاز رفتن صدی 6.8
واقعا؟نقل قول:
اینو مال خود شماست؟ شما خودت چک کردی؟
من L90 E2/LP دارم.
یه روز یه مسیر 220 کیلومتری، دارای پیج و خم و سربالایی سراشیبی را با 3 نفر سرنشین رفتم. کولر خاموش و شیشه ها بسته بودن. ابتدای سفر سنسور ماشین رو صفر کردم.
در پایان مسیر، سرعت متوسط را 89 (تقریباً 90) و سوخت متوسط ماشین رو 4.5 درصد اعلام کرد. ازش عکس هم گرفتم. :33:
لازم به ذکر است که مدل فول L90 علاوه بر سرعت لحظه ای و میزان مسافت پیموده شده، میتواند سرعت متوسط و مصرف متوسط ماشین، مقدار سوخت باقیمانده، مسافتی که میشه با بنزین موجود طی کرد و ... رو نیز اعلام کنه.
اگه با ال90 درست رانندگی کنید کمترین مصرف و بیشترین لذت رو داره. (به خاطر اینکه راننده در موقعیت بالاتری نسبت به بقیه ماشینها قرار دارد و ماشین در سرعتهای کم بسیار نرم و آرام است).
در ضمن من چندبار سنسورهای ماشین رو چک کردم. اعدادی که نشون میده کاملاً واقعی و دقیقه! :cool:
محاله پرايد يا ال نود مصرفش به 4 برسه
مگه پريوس هست :دي
جاده سرپاييني بوده حتما
حتي تصور پنج و نيم هم مشكل براي اين دو ماشين با اين كيفيت بنزين و اين كيفيت ساخت
پراید 131 اس ایکس 91 صفر صدی 10 میسوزونه ، با 30 لیتر حدود 320 کیلومتر میره ، با کولر و بی کولر فرقی نمیکنه ، همینقدر میسوزونه ، بنزین سوپر زدم کمتر که نشد بیشترم شد ، بردم نمایندگی گفتن همینطوره و طبیعیه !!!
ماشین صفر کلا یکم مصرفش بیشتره و یخورده کارکنه مصرفش کمتر میشهنقل قول:
پراید رو نمیدونم عزیز.ولی من خودم با تندر تو 150 کیلومتر 7 لیتر سوزوندم.برگشت هم 6 لیترنقل قول:
تو یه مسیر دیگه بازهم تو 150 کیلومتر 7 لیتر سوزوندم.
البته ماشین به جز خودم سرنشین دیگه ای نداشت و کل مسیر رو هم با سرعت ثابت 90 تا 95 رفتم.
ولی خود ایرانخوودرو چیز دیگه ای زدهنقل قول:
منبعش
مصرف سوخت (در 100 كيلومتر ) در شهر 9 مصرف سوخت (در 100 كيلومتر ) خارج شهر 5.6 مصرف سوخت (در 100 كيلومتر ) ترکیبی 6.9
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچند اون 5.6 هم که زده تو شرایط ارمانی + چاشنی تبلیغات داره و عملا مصرف بیشتر از این حرفاست
البته نمیدونم چجوری محاسبه میکنید مصرفتون را
باد موافق با سرعت 100 کیلومتر هم که بیاد :31: بازم این مصرف غیر طبیعی هست! 4 و 4.66 لیتر :18:
دوست عزیز من از چند روش مصرف سوخت رو حساب کردم.
یکی اینکه باک رو تا ته پر کردم و بعد طی اون مسافت باک رو دوباره پر کردم .یا مثلا مقدار بنزین داخل باک رو که صفحه نمایش به لیتر نشون میده رو بعد 150 کیلومتر حساب کردم و باز هم شد همون 7 لیتر.
واینم بگم تعصبی رو لوگان ندارم که بگم مصرفش پایینه.برادرم تندر مدل 90 داره مصرفش تو بهترین حالت 6 الی 6.5 هست.و هیچ وقت اندازه تندر من که مدل 86 هست مصرف پایینی نداشته.اعداد اعلامی ایران خودرو هم که شما بیخیال شید.کلا ایراد دارن.مثلا تو برچسب انرژی لوگان زده 83 کیلو وات.یعنی تغریبا 114 اسب بخار قدرت.در حالی که تندر 105 اسبه بخاره.و هزار تا ایراده دیگه که خودتون باید ببینید
چند مدل موتور داره این لوگاننقل قول:
احتمالا ایران خودرو اشتباه کرده و قدرت یکدوم دیگشون را زده
حتی موتور با حجم 999 هم رویه این ماشین بسته میشه (چک کنید ببنید موتور شما از این نمونه نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) البته تو ایران فقط با یه نوع موتور عرضه میشه انگار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه مصرف سوخت را نه سایت رنو زده و نه Dacia :weird:کسی اگه منبعی معتبر پیدا کرد برای مصرف سوخت بزاره