فردا قراره بترکونن! به مناسبت روز ملی سینما که یکشنبه ی پیش بود، می خوان بهترین فیلم ها رو از انقلاب تا حالا بررسی بکنن. باید خیلی جالب بشه...:20:نقل قول:
Printable View
فردا قراره بترکونن! به مناسبت روز ملی سینما که یکشنبه ی پیش بود، می خوان بهترین فیلم ها رو از انقلاب تا حالا بررسی بکنن. باید خیلی جالب بشه...:20:نقل قول:
دوستان! من یه ده دقیقه ای هست که دارم میبینمش! داره با کیمیایی می حرفه! گفتم آپدیت شدن تاپیک، عاملی بشه تا برید هفت رو ببینید.:31::20:
به نظر من باید برن همون طنز های در پیت رو نقد کنن...
عملکردشو کاملا جانبدارانس....
تو رو خدا نگاه کنید نظر سنجی رو :
تا ثیر گذارترین کارگردان بعد از انقلاب:
1-حاتمی کیا 2-کمال تبریزی 3- کیانوش عیاری 4- مجید مجیدی 5- میر کریمی
شما بیاین به من بگین این دوتا چی ساختن که بخوان تاثیر گذار باشن؟؟؟
دلیل انتخابشون هم خب معلومه دیگه(خودتون که میدونید)
واقعا باید فاتحه ی این سینمای مملکت رو خوند که با وجود استاد هایی مثل مهرجویی و کیمایی و کیارستمی و قبادی یکی مثله میرکریمی بیاد بشه کاندیدای تاثیر گزار ترین کارگردان!
اینم یه عکس که هیجان باران کوثری رو نشون میده زمانی که جایزه به دوستش (نگار جواهریان) میرسه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علی الحساب عسگرپور ترکونده! مقادیری داره به بعضی ها جراحت وارد می کنه!:31:
میگم مهدوی کیا از تیم ملی خداحافظی کرد، مثل اینکه قراره کوثری هم از سینما خداحافظی کنه!!!:27:
برنامه مفيده ؛ اما جشن خانه سينما كاملا قيچي شد..
بابا بخدا اينا بازيگراي ملي و كشوري هستن..!
نقل قول:
میر کریمی خیلی دور خیلی نزدیک را ساخته که جزئ فیلم های خوب ایرانه
بعدشم نمیخوای که بگه محسن مخملباف که در برنامه اش تخته شه؟
باران با این دستبند سبز آینده کاری اش را لااقل تو تلویزیون نابود کرد که چه بهتر:31::31::31:
قسمت دومش رو موافقم.خب برا همین میگم که برنامش جانبدارانه کار میکنه.هر کاری کردن نتونستند مجیدی و تبریزی رو از لیست حذف کنن.:31:نقل قول:
تازه مادرش،رخشان بنی اعتماد ،هم روسریش سبز بود عکس هم داشتم اما خب وقت نشد بزارم.
خواستین بگید تا عکس اون رو هم بزارم.
با این گزینه ها سوال نظر سنجی باید این می بود:تاثیر گذارترین کارگردان بعد از انقلاب در ژانر دفاع مقدس کیست؟نقل قول:
1-حاتمی کیا 2-کمال تبریزی 3- کیانوش عیاری 4- مجید مجیدی 5- میر کریمی
چون اینا بیشتر کاراشون و کارای برجستشون همه در زمینه دفاع مقدس بوده
سینمای ایران که فقط سینمای دفاع مقدس نیست!
امثال رسول صدر عاملی و پوران درخشنده و زنده یاد علی حاتمی و داریوش مهرجویی و بهرام بیضایی و کیومرث پور احمد و سیروس الوند و مهدی فخیم زاده و زنده یاد رسول ملاقلی پور و مسعود کیمیایی و بهروز افخمی و جمال شورجه و علیرضا داود نژاد و عباس کیارستمی و و و ... اصلا وجود نداشتند!!؟
اون هفته که به بهونه ی وقت، مصاحبه ی بهداد رو پخش نکرد! فکر کنم خواستن بازبینیش بکنن از بالا! امیدوارم امشب پخشش بکنن...
من خوابـم برد ؛ برنامه کسلم کرد . . . نمیدونم چـرا ! :41: اون قسمت کارناوال مرگ بد نبود :×